Samanta_
Iskusan
- Poruka
- 6.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SerbiaUnited:p.s. Zagreb nikada neće imati posetu turista kao Beograd.
pogledajte tj ukucajte GOOGLE : New York Times Belgrade rocks!
i pogledajte priču koja je izašla u NewYorkTimesu da je Beograd jedna od najatraktivnijih destinacije na svetu posle Rio De Janeira i Tokya
ako ja lažem NEW YORK TIMES ne laže!!!
misoni:Не мислиш ли да су досадне приче типа ми имамо,а ви немате?Ја сам све комшије који су ме гњавили тим причама од*ебао,пошто човеку који размишља о својим потребама 90% тога не треба!Значи те приче о мору су дискутабилне,пошто например Грци имају море слично вашем,а бољу услугу.
SiIent Bob:A gde je ostalih 9?
Ето,сад си рутински одрадио одговор.Мени то што имате не значи ништа,пошто јако мало тога спада у моју сферу интересовања.Једино што ми се свиђа код вас,и занима ме,је напредак у рачунарским технологијама...Е,сад с*ање је ђто су вам увели ЗАМП,па ћете бити држава са највећим ценама медија за складиштење електронских записа...Али то није за ову тему.Кад будете избацили нас из медија,или теме буду одрађиване рутински и професионално,нећемо се ни ми бавити вама!PURGER:A šta bi ti htio cooleru,da mi tu nabadate na nos neke priče a ja da klimam glavom,kad bi počeli mi imamo vi nemate,tu bi zaostali jako,jako puno.Prema tome nema smisla niti počinjati s tom pričom.Ja kažem kako je,evo izabrali ste konačno vladu,slijede vizne olakšice od europe,bravo,bravo.Priča se da se njuška i di je mladić,ma odlično ja zadovoljan.
tokyo:10 Kyoovih zapovjedi:
1.NE spominji ime moje uzalud 8-)
otkacena slavonka:ej ..jel znate onaj vic...kako bi izgledao Zagreb da hercegovcima svijetle oci u mraku?
kao Las vegas...... :wink:
tokyo:![]()
![]()
![]()
ista stvar kao s crnogorcima u Beogradu :wink:
otkacena slavonka:kako god okrenes..vise slicnosti nego razlika... :wink:
tokyo:blaženi moj Varaždin :-D
SerbiaUnited:Meni se mnogo više sviđaju primorski gradovi (tačnije gradići na hrvatskim ostrvcima)
a i čini mi se ljudi su normalniji i nisu zagriženi kao ovi naduvenci gore.
nekako su otvoreniji a i prema srbima ima trunčice više poštovanja...
SiIent Bob:Pa to je zato što oni nas i ne smatraju komšijskom zemljom... Više nas gledaju kao zle Hrvate... šta drugo da čovek pomisli kad je tolika opterećenost više nego primetna... eto, ja se ne sećam kad su naše TV imale neku reportažu o Hrvatskoj, bilo kao posebna emisija, bilo kao deo dnevnika...
Dokaz da su Hrvati još uvek izgubljeni u traženju svog nacionalnog identiteta. Najsmešnije je što mi, osim par referendumskih emisija, ne spominjemo ni CG, a oni su nam "kao" braća... Šta više reći za Hrvate koji nas stalno spominju...
Pohledajte ovaj forum. Do dolaska Kya skoro da i nije bilo tema o Hrvatima... čim je on došao, a za njim i ostali, odjednom evo 30 tema,a od toha 95% su otvorili oni sami...![]()
Колико ми је познато,и Боба пали ијекавица,али стварно,а поготово они који је користе!Због њих је и запалио из Хрватске...8-)otkacena slavonka:to samo pokazuje kako ne mozemo bez vas... :wink: pogotovo mi zene smo jako osjetljive na vas...ekavica nas posebno pali... :wink:
Kolowrat:Problem je u tome sto su Hrvatska, Crna Gora, Makedonija provincijalske male zemljice koje ne mogu bez uticaja drugog.
Kompaktne su (to je kao prednost) ali guraju uvek nos u tudje stvari a mali uspeh (sportski, muzicki,...) velicaju do neba.
SRBIJA sa druge strane ma koliko se smanjila dise kao velika drzava verovatno jer je navikla.
Npr Beograd je bio krojen po merilima velike Juge.
Srbija Nije kompaktna,
ali ima veeeliki uticaj u Rep.Srpskoj, Crnoj Gori, itd itd
Uticaj se ogleda kroz kulturu, sport (pre ce crnogorci i bosanci da igraju u Srbiji nego u Hrvatskoj), muziku (svi prvo dolaze u BG da se pokazu pa onda kud koji...)
E jbiga.otkacena slavonka:to samo pokazuje kako ne mozemo bez vas... :wink: pogotovo mi zene smo jako osjetljive na vas...ekavica nas posebno pali... :wink:
SiIent Bob:E jbiga.![]()
PURGER:A šta bi ti htio cooleru,da mi tu nabadate na nos neke priče a ja da klimam glavom,kad bi počeli mi imamo vi nemate,tu bi zaostali jako,jako puno.Prema tome nema smisla niti počinjati s tom pričom.Ja kažem kako je,evo izabrali ste konačno vladu,slijede vizne olakšice od europe,bravo,bravo.Priča se da se njuška i di je mladić,ma odlično ja zadovoljan.