SerbiaUnited
Primećen član
- Poruka
- 989
Markelja:@ SerbiaUnited
Ja ne verujem i da si ti normalan, ali to nije tema.....![]()
a tebi poručujem da nađeš svoje mesto u koordinatnom sistemu konfuzije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Markelja:@ SerbiaUnited
Ja ne verujem i da si ti normalan, ali to nije tema.....![]()
filatelista:Ako je na tom forumu normalno da im je jedan od cenjenijih forumaša u potpisu ima "drago mi je što smo se rešili gamadi(Srba)
da se pojavljuju likovi sa Pavelićevim avatarom, ustaškim slovom U i tako dalje...
sa druge strane, ako nije čudno da se otvori ceo podforum o Srbima, onda verovatno ja nisam normalan. Pa pratite naše forumu, naše mediji i pokušajte da uporedite broj tema, članaka i ostalog o Hrvatskoj. Videćete da je 1:4 u vašu korist![]()
Ja sam rekao da je toga bilo, i da tamo više ne idem, zbog neoustaša i ostalog šta sam tamo viđao. Čitaj malo bolje moje postove.slavonija:Filatelista
na forum.hr nema nigdje avatara sa likom Pavelica ili ustaskom ikonografijom...napisao si neistinu...
a dobro pogledaj po srpskim forumima sto tu cvijeta...
slavonija:Filatelista
na forum.hr nema nigdje avatara sa likom Pavelica ili ustaskom ikonografijom...napisao si neistinu...
a dobro pogledaj po srpskim forumima sto tu cvijeta...
filatelista:Ja sam rekao da je toga bilo, i da tamo više ne idem, zbog neoustaša i ostalog šta sam tamo viđao. Čitaj malo bolje moje postove.
SerbiaUnited:ali priznaj Tokyo da ti je bar malo krivo kada je Marija Serifovic izlazila iz Green Room-a posle proglasenja pobednika i kada su ustale sve ekipe i skandirale "Serbia, serbia, serbia...." a pogotovo su fer bili Rusi i Ukrajinci, direktni konkurenti.
kak' je to moguče 'štovani gledatelji...
po meni,
Već tada je HRT počela da snima emisiju (otvoreni studio) o propasti Evrovizije...
![]()
no_problem:Хахахаха какав СФ
http://forum.krstarica.com/threads/149057&page=2PURGER:Kako ne,eto vidiš ni sam ne možeš povjerovati.Ne traje sezona više dva mjeseca,samo Dubrovnik očekuje milju i osamsto tisuća.
Не мислиш ли да су досадне приче типа ми имамо,а ви немате?Ја сам све комшије који су ме гњавили тим причама од*ебао,пошто човеку који размишља о својим потребама 90% тога не треба!Значи те приче о мору су дискутабилне,пошто например Грци имају море слично вашем,а бољу услугу.PURGER:Samo Zagreb prošle godine imao milju noćenja i pola milje turista,ove godine još i više.
SerbiaUnited:a tebi poručujem da nađeš svoje mesto u koordinatnom sistemu konfuzije![]()
![]()
![]()
Markelja:Konfuzija je evidentno nastala u tvojoj glavi , pa ne znas sta pises vec samo lupetas... Kao uostalom i tvoj drugar @problem.....