Gruban
Legenda
- Poruka
- 50.702
Lapi dušo,mi ovde u Srbiji kad kažemo Bosanci mislimo samo na Srbe Bosne.Bosancima komanduje ljudina. Pa ti uporedi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lapi dušo,mi ovde u Srbiji kad kažemo Bosanci mislimo samo na Srbe Bosne.Bosancima komanduje ljudina. Pa ti uporedi.![]()
Iskreno, nisam dorastao tim vašim lokalizmima. Srbin sam, rođen i odrastao u Beogradu. Roditelji su mi poreklom iz Hercegovine. Smesti me u koju god fioku hoćeš, sve dok je ona srpska.Nikad ništa pametno od tebe.Da ti nisi Bosanac ?
Lapi dušo,mi ovde u Srbiji kad kažemo Bosanci mislimo samo na Srbe Bosne.
I ja sam mislila na srbina ljudinu.Lapi dušo,mi ovde u Srbiji kad kažemo Bosanci mislimo samo na Srbe Bosne.
Hercegovac? Pa ti si dušo smješten tamo odakle ti je žena. Kada hercegovca pitaju odakle si, on kaže odakle mi žena!Iskreno, nisam dorastao tim vašim lokalizmima. Srbin sam, rođen i odrastao u Beogradu. Roditelji su mi poreklom iz Hercegovine. Smesti me u koju god fioku hoćeš, sve dok je ona srpska.
Kad se kaže političar a neiskvaren čovek prva asocijacija je Milorad Dodik.I ja sam mislila na srbina ljudinu.![]()
Nikad ništa pametno od tebe.Iskreno, nisam dorastao tim vašim lokalizmima. Srbin sam, rođen i odrastao u Beogradu. Roditelji su mi poreklom iz Hercegovine. Smesti me u koju god fioku hoćeš, sve dok je ona srpska.
Za pocetak i plan je nesto. Ovo je samo delic, i naravno da mora da se napravi opasna cistka ljudi koji su unistili ovu drzavu. Sigurno mora da se uzme period od 1990. do danas, a sto se mene tice moze i od 1945. do danas.Narod verovatno tebe ceka, kada si vec sve tako lepo isplanirao. Sve je to lako, i hapsenja i kradja.....pardon, zaplena, i koncentracioni logori i opozicioni cuvari da paze na zarobljenike i nepodobne, i vucjaci sa cuvarima, i sprave za mucenje neistomisljenika, i postavljanje svojih politicki podobnih tuzioca, policajaca i ostalo sto si naveo a sto ce napraviti od Srbije jednu mracnu, policijsku i zatvorenu....pardon, demokratsku.... Severnu Koreju...... Ali za to treba da ostavis flasu piva i mrdnes guzicu iz fotelje ispred kompjutera, i da dobijes dozvolu od roditelja da izadjes iz kuce, je li? E to je najtezi deo tvog plana.
Kad se kaže političar a neiskvaren čovek prva asocijacija je Milorad Dodik.
Možeš ca se cerekeš koliko hoćeš ali Milorad Dodik je duša Bosne.Nikad Bosna ništa bolje od Dodika nije imala.
Šteta što su gledaoci ostali uskraćeni za prizore huliganstva.Govnari iz rts-a,precutali desavanja u Kraljevu..
Vidi, ne razumem bas najbolje iz prve recenice da li kritikujes moje pisanjije ili se sa njim slazes, ali...Jeste, i treba da u aps idu i ljudi koji nikad nisu potpisali ni jednu javnu nabavku, koji nisu nikad ostetili drzavu u nekom obliku korupcije itd.
U aps treba da idu oni za koje se dokaze da se ovajdili o drzavu a na konto svoje pozicije.
Djilasa treba uhapsiti zajedno sa Vucicem, u cemu je problem? I ne samo Djilasa, svu nazovi-opoziciju.Đilase,otkud ti?
Naravno, ljudi misle da ce neko nesto da uradi za njih - PA NEMA KO. Zato nam se i desio 6. oktobar kako se desio, jer su svi mislili da ce neko o tome da vodi racuna.Trebaće nam kapacitet, za takvo nešto. To su ozbiljni i krupni koraci. Moramo imati ljude u svakoj pori društva, svim institucijama, od običnog radnika, do vrsnih stručnjaka, u svojim oblastima. Svakako, treba korenito, sve menjati, i podržavam, ovakav blickrig.
Ovo je opasna generalizacija. Sad treba pohapsiti i ograditi se od svih ljudi koji su se tokom 12 godina borili protiv sistema dok su studenti spavali? Upravo su ovo izlizane floskule. Mani se toga.Djilasa treba uhapsiti zajedno sa Vucicem, u cemu je problem? I ne samo Djilasa, svu nazovi-opoziciju.
Izbor za najbržeg kradonačelnika.Шта је ово људи ?
Гледам само РТС мислио сам да је рање прошло,
односно да се смирује ???
Прорадила говњива мотка. Добро је ако нема на РТС да ми се не нервира кева-пензионер, за остале ме заболе карина.Шта је ово људи ?
Гледам само РТС мислио сам да је рање прошло,
односно да се смирује ???
Ovo je opasna generalizacija. Sad treba pohapsiti i ograditi se od svih ljudi koji su se tokom 12 godina borili protiv sistema dok su studenti spavali? Upravo su ovo izlizane floskule. Mani se toga.