Ovo je opasna generalizacija. Sad treba pohapsiti i ograditi se od svih ljudi koji su se tokom 12 godina borili protiv sistema dok su studenti spavali? Upravo su ovo izlizane floskule. Mani se toga.
Placani su iz budzeta, i to MASNO, i nisu postigli BUKVALNO NISTA! Da ne idemo sada gde su sve uprskali cak i kad su nesto mogli da urade - sad je svima jasno da su vec 4-5 puta u KJUCNIM momentima kada su mogli Vucica gadno da ugroze oni bas SLUCAJNO radili - sve sto NJEMU BAS TADA odgovara, a na stetu njih samih - zapravo na stetu nas gradjana. Pa svako ko ima gram mozga pre bi u Srbiji danas bio opozicija nego vlast - primas parice a nemas nikakvu odgovornost, stavise sto se manje mesas u bilo sta to bolje po tebe - Vucic te ne dira, ti se ne mucis uopste a parice stizu. E pa nece moci, i opozicija ima odgovornost. Ako nisi mogao ili znao - I KAO OPOZICIJA DAS OSTAVKU, izadjes iz institucija, prestanes da uzimas pare a da si svestan da ne mozes nista da promenis. I ovo samo pod uslovom da su zaista opozicija koja zeli neke promene za narod i drzavu, a ne igraci UDBE sto oni zapravo jesu, a to vidimo PO REZULTATIMA. Pa i Vucic je ne jednom rekao "svi su oni i tako moji". NEMA OPROSTA NIKOME. Inace PRAVU OPOZICIJU ne mozes da vidis ni cujes ni na jednom mediju, sto kaze Parovic "ja da ubijem 5 ljudi na sred ulice ne bi me pomenuli niti da se to desilo, samo da se za mene ne cuje". Nije tu bitan Parovic, nego ono sto on govori i na sta ukazuje.
Osim toga, probas i kad vidis da ne ide das OTKAZ ako ne moze nista da se uradi na taj nacin. Konkretno, posto je SNS uzurpirao sve medije i, kako to kazu, zarobio drzavu = ucinio da drzavni organi ne rade svoj posao ili ga rade na pogresan nacin, borba za vlast legalnim sredstvima postaje nemoguca, sto bi narod rekao "kadija te tuzi, kadija ti sudi", onda se izadje na ulicu i bori svim sredstvima. Da podsetim da su komunisti GINULI i bivali muceni za svoje POLITICKE IDEJE - koji danasnji politicar ce da potrosi 100 din na svoju ideju a da ne naplati za to 1000, recite vi meni? NIJEDAN. Oni 2020. bojkotovali izbore i umesto da krene RAT na ulicama protiv rezima oni urade sta - NESTANU U HIBERNACIJU 2 GODINE!!! I to je opozicija?
I da bude jos jedna generalizacija - zapravo, za Vucicevo uzurpiranje svega i svacega krivi su zapravo BIA, Ustavni sud i Tuzilastvo, i u manjoj meri policija (ne da ih branim, nego oni ne zapocinju sudske procese). Zaboravih i RTS - jako, JAKO odgovorni za (lose) stanje u Srbiji danas. Da ti ljudi nisu prestali da rade svoj posao i stavili se u apsolutnu sluzbu Vucicu i njegovoj bandi, Vucic NE BI MOGAO NISTA po svojim nadleznostima. On zapravo VLADA APSOLUTNO jer mu svi ti pojedinci iz DRZAVNIH SLUZBI SLUZE - ne sluze nama, narodu, po Ustavu i zakonima, vec NJEMU LICNO koristeci Ustav i zakone SELEKTIVNO, kako im kada odgovara - cas oni ne vaze, a cas se za najtrivijalnije stvari ljudi hapse za podrivanje ustavnog uredjenja.
Znaci: KADA PRAVILA PRESTANU DA VAZE, ONDA VISE NEMA PRAVILA. Da, to je jako opasno, ali problem je napravila drzava tj ljudi koji u njoj rade na nacin opisan u tekstu iznad. I sada prakticno za nas gradjane vise ne vaze zakoni, na isti nacin kako ne vaze ZA NJIH - drzavu i SNS bandu.
Zato je jedini nacin da se gradjanskim hapsenjem, u cilju ZASTITE USTAVA I ZAKONA, pohapse prvo drzavni organi koji su najodgovorniji sto smo do ovde dospeli, a to su BIA, Ustavni sud i Tuzilastvo, pa onda ostali sudovi, deo policije, da se postavi na ta mesta narodni predstavnici koji ce do daljeg da vrse cistku, pa tek kad ih sklonimo i postavimo normalne institucije da se ide u nove izbore.