Општи метеж у Краљеву: Гурање, па повређени људи, сад полиција формира кордон

Iskreno, nisam dorastao tim vašim lokalizmima. Srbin sam, rođen i odrastao u Beogradu. Roditelji su mi poreklom iz Hercegovine. Smesti me u koju god fioku hoćeš, sve dok je ona srpska.
Hercegovac? Pa ti si dušo smješten tamo odakle ti je žena. Kada hercegovca pitaju odakle si, on kaže odakle mi žena!

Narod verovatno tebe ceka, kada si vec sve tako lepo isplanirao. Sve je to lako, i hapsenja i kradja.....pardon, zaplena, i koncentracioni logori i opozicioni cuvari da paze na zarobljenike i nepodobne, i vucjaci sa cuvarima, i sprave za mucenje neistomisljenika, i postavljanje svojih politicki podobnih tuzioca, policajaca i ostalo sto si naveo a sto ce napraviti od Srbije jednu mracnu, policijsku i zatvorenu....pardon, demokratsku.... Severnu Koreju...... Ali za to treba da ostavis flasu piva i mrdnes guzicu iz fotelje ispred kompjutera, i da dobijes dozvolu od roditelja da izadjes iz kuce, je li? E to je najtezi deo tvog plana.
Za pocetak i plan je nesto. Ovo je samo delic, i naravno da mora da se napravi opasna cistka ljudi koji su unistili ovu drzavu. Sigurno mora da se uzme period od 1990. do danas, a sto se mene tice moze i od 1945. do danas.

Sto se tice logora, naravno - za SNS bandite i izdajnike i njihove saradnike to je i vise nego milosrdno, a time bi okajali deo grehova radeci za dobrobit Srbije. Posto vidim da si pametnjakovic, ja sam malo starija garda i pamtim dobro nesto sto su se zvale radne akcije, a koje su prakticno bile dobrovoljna verzija ovoga sto ja predlazem za SNS teroriste. Inace da se ja pitam u te logore isli bi automatski i njihovi supruznici i deca, dozivotno.

I ne bi Srbija bila Severna Koreja, Severna Koreja bila bi samo i iskljucivo za SNS-:ovca:. Za njih bi zadrzao i par izvrsitelja, cisto da na njih primenimo taj genijalan izum pa da im lepo pouzimamo sve sto imaju i nemaju. Znaci ZA NJIH bi bila Severna Koreja, KOJU SU NAMENILI I DOBRIM DELOM I NAPRAVILI ZA NAS OSTALE. Sta su porucivali na prethodnim izborima, ZA NASU (= NJIHOVU) DECU? E pa obezbedio bih im za njihovu decu upravo ono sto su oni namenili na nasu - radni konc logor.

Inace ne znam otkud ti ideja da je oduzimanje nelegalno stecene imovine tj UKRADENOG - kradja? Znas, na to sto si ukrao racuna se kamata, ona bankarska, ili ako ti je draze zelenaska, ili ako ti je draze kamata kako je racuna PORESKA UPRAVA kad ne platis porez na vreme, pa ces da vidis kako se brzo gomila to sto kriminalac treba da plati. A uz to ide i KAZNA koju treba da plati jer je ukrao - oduzimanje i kamata na ukradeno su samo povracaj toga sto je uzeo, na to treba da se plati i kazna.

Inace samo da se prisetimo i toga - ovako nesto je postojalo, i proslo prilicno OK ako smem da primetim, a primenili su - KOMUNISTI 1945. godine. I cistke, i oduzimanja imovine, i kaznjavanja - sve je to proslo i niko za to nije odgovarao. Prema tome uzecemo proveren recept koji dobro funkcionise i primenicemo ga, samo cemo ovaj put da ga primenimo na prave kriminalce, a ne na normalne gradjane.

To sto je neko bio u SNS-u ili ga podrzavao ga uopste ne oslobadja odgovornosti. I nemacki narod je jako postradao posle WW2 iako nisu svi Nemci ucestvovali u zlocinima, i verujem da mnogi nisu ni znali sta se radilo u njihovo ime. Ali znali su da stvari ne stoje dobro, i otprilike su znali da je rezim krajnje teroristicki pa su zato i cutali - e bas zato sto su cutali su postradali. Nemacka je jos uvek OKUPIRANA ZEMLJA.

Prema tome, SNS clanstvo i ono koji ih podrzavaju su prakticno "Nemci" prema nama ostalima.

I za kraj, da ne bude neke zabune, u tim pohapsenima koji ce u radne logore treba da se nadju prakticno svi opozicioni lideri iz tzv parlamentarne opozicije, jer su takodje saucesnici rezima u izdaju i pljacki, sto ce sve vrlo lako da se sazna kada pocnu da pevaju BIA banditi u podrumima istraznih zatvora.

Jeste, i treba da u aps idu i ljudi koji nikad nisu potpisali ni jednu javnu nabavku, koji nisu nikad ostetili drzavu u nekom obliku korupcije itd.
U aps treba da idu oni za koje se dokaze da se ovajdili o drzavu a na konto svoje pozicije.
Vidi, ne razumem bas najbolje iz prve recenice da li kritikujes moje pisanjije ili se sa njim slazes, ali...
Neko je rekao, mislim Srdjan Nogo, i ja se sa tim apsolutno slazem - nema tamo u drzavnoj upravi nevinih. U najboljem slucaju znao si za neku kriminalnu radnju a nisi je prijavio, STO TI JE PO ZAKONU DUZNOST, cime si prakticno saucesnik u zlocinu ili tako nesto.

Mi smo drzavu shvatili i preozbiljno i neozbiljno.

Preozbiljno zato sto je drzava ZAPRAVO SAMO DOGOVOR - narod se DOGOVORIO da deo svojih PRIRODNIH PRAVA (recimo svako od nas moze, ponavljam MOZE FIZICKI da recimo napadne i udari bilo koga drugog) PRENESEMO na izabranu MANJINU, citaj drzavnu administraciju, da nas brani (vojska), sprovodi kontrolisano nasilje (policija), upravlja nama (administracija - dokumenta itd), obrazuje, leci itd. Ljudi ne shvataju da je drzava zapravo SAMO DOGOVOR - kada dogovor prestane da vazi, desavaju se promene u drzavi. Mi upravo sada imamo tu situaciju, dogovor je prestao da vazi jer oni koji su UZURPIRALI VLAST ne postuju zakone i Ustav i moracemo da pravimo NOVI DOGOVOR, citaj da drzavu uredimo NA NEKI DRUGI NACIN jer ovaj nije valjao, cim smo do problema dosli.

Neozbiljno jer je drzava VRLO OZBILJNA STVAR posto, iz prethodno navedenog, utice na zivot svakog od nas. Posto smo neozbiljno shvatili drzavu, smeli smo sa uma koliko su vazne DRZAVNE POZICIJE - to su ljudi KOJIMA SMO (vidi prethodno) MI DALI PRAVO da nama sude, da nas hapse, da nas tuze, a smeli smo sa uma i koliko je OPASNA ZLOUPOTREBA TIH POZICIJA, bilo da se radi ono sto ne sme da se radi ili da se ne radi ono sto treba da se radi. U svakom slucaju, kazne za ovakve zloupotrebe treba da budu jezivo ogromne, tako da nikom ne padne na pamet da tako nesto pomisli.

Zamisli kad ti imas sudski proces koji nema vremensko ogranicenje - pa to je potpuno van pameti.

Ili da tuzioc ili policija uprskaju tokom hapsenja pa umesto da TI LICNO koji su uprskali PLATE ODSTETU, to radi DRZAVA a ti koji su uprskali ne snose nikakvu, ali NIKAKVU ODGOVORNOST!!!

Itd, itd. Zapravo problem je PRAVO I PRAVNICI, pravni sistem je toliko debilno napravljen - govorim kao tehnicko lice, inzenjer - da je to van svake logike. I to moramo da menjamo iz korena.

Trebaće nam kapacitet, za takvo nešto. To su ozbiljni i krupni koraci. Moramo imati ljude u svakoj pori društva, svim institucijama, od običnog radnika, do vrsnih stručnjaka, u svojim oblastima. Svakako, treba korenito, sve menjati, i podržavam, ovakav blickrig.
Naravno, ljudi misle da ce neko nesto da uradi za njih - PA NEMA KO. Zato nam se i desio 6. oktobar kako se desio, jer su svi mislili da ce neko o tome da vodi racuna.

U POLITICI NEMA VISE SPUSTANJA GARDA, OBICAN GRADJANIN MORA NON-STOP DA SE BAVI POLITIKOM tj da prati sta rade politicari DA NE DODJEMO PONOVO U OVAKVU POZICIJU. Na kraju pogledajte sta se desilo Amerikancima i Evropljanima, unistise im banditi drzave na njihove oci. To se desava kad se gradjani ne interesuje sta se radi u njihovo ime i njihovim novcem.

Drugim recima, ako zelimo da se drzava uredi onako kako MI zelimo, moramo da se angazujemo MI, svako od nas.
A pre toga mora svako od nas da rascisti sa sobom sta tacno zeli i hoce od drzave, u smislu kako da se uredi ne kako da je ojadi. Najveci broj ljudi, kada bi ih pitali, ne bi ni znali sta tacno hoce vec bi rekli par floskula, a to je jako opasno.

Jos jedna stvar je da moramo naterati sve buduce pretendente na bilo kakvu vlast da se javno obavezu pre ovlascivanja sta tacno planiraju da urade i u kojim rokovima, da ne bude posle jesam rek'o - nisam rek'o. Itd itd.

Kad sve saberemo, ovo otprilike propagira MOBA - da se sto vise nas ukljuci jer TREBA OGROMAN BROJ LJUDI DA SE PROMENE SPROVEDU, i da se svi ukljucimo u proces odlucivanja kakvu to drzavu zelimo - znaci sedi, razmisli, zapisi ideje i predloge, predlozi, diskutuj u brani pozicije ili uvidi da postoje bolje, itd.

Ali ljudi su LENJI i zato nama vladaju NAJGORI, jer oni nemaju mnogo izbora, oni su prakticno kao kriminalci - ili ce da cisti WC ili ce da proba da nesto ukrade. A mi "fini" i "pametni" necemo da se "prljamo".

Djilasa treba uhapsiti zajedno sa Vucicem, u cemu je problem? I ne samo Djilasa, svu nazovi-opoziciju.
Ovo je opasna generalizacija. Sad treba pohapsiti i ograditi se od svih ljudi koji su se tokom 12 godina borili protiv sistema dok su studenti spavali? Upravo su ovo izlizane floskule. Mani se toga.

Шта је ово људи ? :eek:
Гледам само РТС мислио сам да је рање прошло,
односно да се смирује ???
Прорадила говњива мотка. Добро је ако нема на РТС да ми се не нервира кева-пензионер, за остале ме заболе карина.

Ovo je opasna generalizacija. Sad treba pohapsiti i ograditi se od svih ljudi koji su se tokom 12 godina borili protiv sistema dok su studenti spavali? Upravo su ovo izlizane floskule. Mani se toga.

Убачен нам је камичак у лагер,
чангрља,
хоће да покида целу нашу машину.

Невероватно ми је колико смо заслепљени
да не видимо ко је у целој причи страни елемент ?

Имамо ли ми Устав ?
Пише ли тамо да политику земље воде и формирају скупштинска
позиција и опозиција ?!

Па ко су студенти ???
Алоооооо ........ :aaa::aaa::aaa:

Back