Општи метеж у Краљеву: Гурање, па повређени људи, сад полиција формира кордон

Nisam baš siguran: AV ima takav stil, inače reakcije na ovakve stvari u državama koje nisu kolonije zavisi strogo od toga da li vlast percipira demonstrante kao opasne po sistem ili ne: Makron je na Žute prsluke odmah krenuo plastičnim mecima i suzavcem, bez ilakvih obzira, a posle je one Woke kvazi levičare i imigrante posle pustio da divljaju i pale sve pred sobom. Može da se uporedi koliko je teških povreda bilo oko Žutih prsluka a koliko oko Woke i imigranata - s tim da su ovo drugi koristili i vatreno oružje.

Vrancuzi su pede.ri. :lol:

Gde si ti da jednom budeš protiv populistickih prodavaca magle?

sta mislis da organizujemo jedan ultimate fajt izmedju mene i tebe - rusofil vs evrofanatik na kraljevackoj gradskoj terasi uz uzivo prenos na X-u i Krstarici?

cisto da vidimo ko je jaci rusofili ili evrofanatici ?

Sav prihod od reklama da uplatimo u dobrotvorne svrhe?

СНС Србија.

GkLC7pAXsAA78Hd
Rece mi jedan čoek
na jednom mestu,
kod jednog čoeka,
jednu stvar,
ne mogu ti reci đe,
odma bi se setio koji je.

sta mislis da organizujemo jedan ultimate fajt izmedju mene i tebe - rusofil vs evrofanatik na kraljevackoj gradskoj terasi uz uzivo prenos na X-u i Krstarici?

cisto da vidimo ko je jaci rusofili ili evrofanatici ?

Sav prihod od reklama da uplatimo u dobrotvorne svrhe?
Pobeći će.

Mozda i nema ali su tvoja pisanija ovde botovska.

brate ja nisam za nasilje.

ako opozicija misli da je jaca , neka trazi izbore a ne da se dolazi na vlast sa ulice nasiljem

a ja cu da izadjem na te izbore i da glasam za desnicare Dveri ili MI Glas Naroda

pa da izbrojimo glasove

A ne mi smo jaci pa hocemo da vladamo sa ulice

To ne podrzavam

Дакле, списак је следећи

1. Богатић,
2. Рача,
3. Краљево.

Ко је следећи?

Бошко Бубамара треба да поведе Чачане.

Sto bubamara? Ja idem kod boska u kafanu on je izaso iz politike

Poslednja izmena:

ako opozicija misli da je jaca , neka trazi izbore a ne da se dolazi na vlast sa ulice nasiljem

a ja cu da izadjem na te izbore i da glasam za desnicare Dveri ili MI Glas Naroda

pa da izbrojimo glasove

To ne podrzavam
Nećeš ti nigde da ideš sem za vučića 😎

pa da izbrojimo glasove

To ne podrzavam
Нисам ни ја за насиље, али видиш да се заговнава ситуација, надам се да ћемо ми десничари имати своју јединствену опцију.

Крадоначелника Краљева аеродрума?

Не верујем да су га напали зато што је цртао црвене крчеве.

Напали су га јер га његови суграђани не подносе јер је преварант и лопов и криминалац.
onda je to pravi čovek za Beograd
dugo posle Djilasa nismo imali takav kalibar
koj će u Kraljevu sa onim ciganšturama?

Koliko gradjana Kraljeva pokusava da udje u gradsku skupstinu? Ima li ko cifru? Iz snimaka se nista ne vidi, nema snimka iz drona.
Prikladnije zvuči kad se kaže stanovnika jer građani i državljani su sinonimi.
Koliko ih pokušava da uđe u gradsku skupštinu ? Pa verovatno jedno sedamsto osamsto hiljada do milion.

pa da izbrojimo glasove

To ne podrzavam
I posle svega ti i daljes zivis u zabludi da je Nestor i Bosko opozicija AV-u.
Pa dokle vise,sta treba da se desi da napokon otvoris oci...

:think:

Ako narod istinski zeli da menja stvari mora da se pocisti sistem,a to je moguce jedino revolucijom i to krvavom,samo tako je to moguce i nikako drugacije.
Naravno to se ovde nece desiti.
Nastavicemo da zivimo u zabludi da su Nestotovi svedoci opozicija....

Дакле, списак је следећи

1. Богатић,
2. Рача,
3. Краљево.

Ко је следећи?

Бошко Бубамара треба да поведе Чачане.
Ispod Rače imaš celo naselje Vučić, probajte tamo :lol:

Back