Општи метеж у Краљеву: Гурање, па повређени људи, сад полиција формира кордон

a ti dupence nabio u nemacku i odatle potpaljujes da mi ovde vadimo oci i vodimo gradjanski rat, dok ti brojis evre tamo arbatujuci za svabu ?

Šaljem pare studentima i obučavam borce da ih brane od tvojih SNS nasilnika💪😎💪

Evo, napali pre neki dan neki SNS majmuni mog učenika, Slavkovića iz Kraljeva, pa dobili po biiiiip! 😂😂😂

Српска полиција је најјача у европи. Зависи само које наређење добију. Ја се надам да неће бити крвопролића. Нисам за власт ни устаници ми нису симпатични али не бих волео ничију смрт.
Ovamo nisu ubli baš nikog, samo je bilo bukvalno komično koliki je strah izazvao SWAT tim kad je krenuo da razjuruje rulju koja je pljačkala i lomila sve pred sobom a obična policija isprepadano stajala. Kad su sevnule magnezijumske bombe svako je pomislio da je kraj sveta.

Da si samo video kako su moja devojka i njene drugarice trenutno izgubile svaku volju da sude konzervativcima na licu mesta. :D

Српска полиција је најјача у европи. Зависи само које наређење добију. Ја се надам да неће бити крвопролића. Нисам за власт ни устаници ми нису симпатични али не бих волео ничију смрт.

cim ne odobravas nasilje odmah ti prilepe etiketu da si prikriveni SNSovac. Kao meni. A ja sam protiv njih bio od 2012 dok su se oni zajedno sa njima lizali kod Sorosa godinama tj sve do skora dok im nije pukla tikva tj Vucic nije presao u Trampov tabor.

Sloba je imao ideološke fanatike u policiji, pa opet nije bilo krvi 5. oktobra.
Onaj Boško Buha, tada na važnoj funkciji u beogradskoj policiji, jedva su ga DOS-ovci odgovorili da ne počini samoubistvo 5. oktobra, jer je ponavljao kako je izneverio zakletvu...
Ovi danas vide da av samo gleda svoju zadnjicu, pa će sasvim logično i oni gledati svoju, a ne njegovu.

Ovamo nisu ubli baš nikog, samo je bilo bukvalno komično koliki je strah izazvao SWAT tim kad je krenuo da razjuruje rulju koja je pljačkala i lomila sve pred sobom a obična policija isprepadano stajala. Kad su sevnule magnezijumske bombe svako je pomislio da je kraj sveta.

Da si samo video kako su moja devojka i njene drugarice trenutno izgubile svaku volju da sude konzervativcima na licu mesta. :D
I opet, ti mesas USA sa Srbijom, gde je vlast direktni organizator svih mafijasa, reketasa i ubica.

cim ne odobravas nasilje odmah ti prilepe etiketu da si prikriveni SNSovac. Kao meni. A ja sam protiv njih dok su se oni zajedno sa njima lizali kod Sorosa godinama tj sve do skora dok im nije pukla tikva tj Vucic nije presao u Trampov tabor.

Нека лепе шта оће, пројектују се.

Бацим поглед на РТС Дневник у пола осам. Најављују теме, нема га. Питам се је ли то могуће? О чиме смо заслужили да се не просе*ава вечерас са "државне" телевизије. Кад не лез враже, без најаве, ево га блебеће о платама просветара, па након тога опет све са сајма туризма, ал сам искључио тон. Што је превише, превише је.
Ne lezi vraže, i Zagreb bi podržao, al’ se nema vremena, uznemirili se ljudi oko Trampa i Ukrajine. Ovi će otići, al’ se DOS NE VRAĆA.

Нека лепе шта оће, пројектују се.

ne znam sta jedu i piju pa su tako agresivni

ja pijem vino a vino utice pozitivno na coveka

luci se hormon srece dopamin

i slusa se lepa latino rok muzika

da ne treba uhapšene delikvente hitno pustiti iz zatvora?

Не, него тамо важе посебни закони. Можеш да рабиш амандмане у појединачном случају и да ти прође. Ако удариш на државу, избрисан си. Буквално.

Не, него тамо важе посебни закони. Можеш да рабиш амандмане у појединачном случају и да ти прође. Ако удариш на државу, избрисан си. Буквално.
kod nas je DOS izigravao Američke fore
sad kad treba te fore po njima e setili se ljudskih prava iz ŠveCke

a ti dupence nabio u nemacku i odatle potpaljujes da mi ovde vadimo oci i vodimo gradjanski rat, dok ti brojis evre tamo arbatujuci za svabu ?

Gde broji, kakvi bre evri pa zar nisu totalno propali Nemci, ima da traže da rade za 500e i plaćaju dizel 1,8e...

Afd dobija izbore, cdu/csu ne ide na preko 20%...

Vecina tih sto protestvuju su na.drzavnoj slavini.
I u cemu je stvar.Sta im.fali.
Moras da razlikujes kategoriju obicnog sveta koji posteno radi svoj posao za drzavu i za to prima nadoknadu i kategoriju ljudi koji su prikljuceni na dr.slavinu i pljackaju drzavu nemilice.
....
Sta fali prvima,fali im normalna drzava,normalne cene,pristojna plata zivot ,institucije koje rade svoj posao itd....

Back