OPSADNO STANJE!!!

Naime,covek sa kojim zivim je od sinoc nesto kilav,poceo je da cvili da mu je hladno i da je slomljen sav pa sam mu dala Coldrex i poslala ga u krevet.
Danas dolazi sa posla...izasla mu groznica o kojoj me je sms-om obavestio inace negde oko11h,pa mi jos i MSNom to ponovio u medjuvremenu...Sa vrata trazi toplomer,kuka kao da je ranjen,zagleda tu groznicu u nastajanju jedno 11 puta na ogledalu u kupatilu,pa u hodniku a onda mi trazi i ono uvelicavajuce 7x sa kojim cupam obrve:evil::evil::evil:
Jao..jao..daj mi Ono,znas(to misli na Coldrex),jao,imam temp sigurno...ma gorim bre pipni me..i caj mi skuvaj,koji ima,i vadi toplomer a ono 37 sa 3...:roll:Odma tumara da nadje kapi za nos,Neo angin i za svaki slucaj jos nesto da popije jer gotov je nece jutro docekati...
A jel ima neka corbica..jao...pojede dve cinijice sve tako bolestan...
A sad iz sobe dovikuje:a kako se zove onaj flaster za groznicu:roll:

Pitam se ponekad od kog su materijala mene mama i tata napravili kad padnem jedino sa 40t a sve ove prehlade prezivim na nogama i to niko i ne primeti.
Jel su i vasi muskarci takvi kad im nesto fali?

Nisu, taj tvoj je poseban slučaj

Moj otac je od 13te godine rastao bez majke i nije imao ko da ga mazi, čak naprotiv. Ali opet ista priča. Mala temperatura i odmah šaka lekova, čajevi, sva moguća pomoćna sredstva, ležanje i rastajanje sa dušom. Tako je bilo ranije, tako i sada kada je srčani bolesnik i dijabetičar.
A onda rešim ja da se udam za čoveka od 110-120kg pretežno mišićne mase, mislim snaga od čoveka. Kad ono međutim - ista pesma, ništa se nije promenilo. Čak je i teže izlečiti toliku masu, treba jača doza pažnje.:dash::sad2:

Slatki su oni, samo traže malo pažnje..uželeli se....:lol:
Ako nemaju neke druge grozne osobine, treba im udovoljiti. Pa ne traže oni da se mi stvarno "iskidamo" od brige i truda, sasvim su zadovoljni i ako samo tako izgledamo!:mrgreen:

:hahaha: ne tuci toliko glavom, posle treba tvoj jadan co'ek jos i da te leci.

Vidi, moje misljenje je da muskarci toliko odbijaju mogucnost da su bolesni i mrze te odlaske kod lekara iz nekog davno ukodiranog razloga....moguce iz doba kad smo bili pecinski ljudi i kad je svaka bolest znacila nemogucnost da se prikljucis ostalim lovcima i u krajnjem zbiru....glad.
A ne treba zanemariti ni vaspitanje, ni tradiciju.
Ipak, postoji stvarno nesto cudno u pogledu odnosa prema bolesti kod muskaraca, jer ih ima dve vrste.
Oni koji se pretvore u najgore i najmlohavije pi.ckice cim ih nesto zaboli i one koji odbijaju da priznaju da su bolesni i funkcionisu dok ih ne odnesu nosilima.

to sto kazes.
:worth:

Jel su i vasi muskarci takvi kad im nesto fali?:hahaha: ne,nisu draga macko nasi su jos gori..moj je bio na nekoj satro operaciji..uzbunio je celu familiju,cak me je pitao dal da napise testament:hahaha:mrtav ozbiljan.Ne zezam se.A u pitanju je obicna intervencija,kao kad se resava cukalj ili urasli nokat..ah da umalo zaboravih..vec duze vreme se zali da ga boli guz..hahaha i terao me je da mu masiram dupe rakijom..

jako puno muskaraca je takvo kenjkavo,kad im izadje zanoktica kukulele zagnojice se odseci ce mi prst,jedan je nedelju dana pricao o tome kako je prezivljavao proliv i kako mu je bilo tesko,a tek kad je daleko bilo neka temperatura u najavi tu vec krene umiranje,drama,frka panika...cast izuzecima,al u manjini su...meni se slosi kad slusam te muske kukumavke...:neutral: to treba vratiti u vojsku i to neku ozbiljnu da se celici...daleko bilo da neki od njih moraju da se suoce sa bolnom mensturacijom tu bi vec bilo i mrtvih.

Sad je već mnogo bolje, ali pre par godina je bilo strašno: svako drugo veče smo se ludo zabavljali - izlazili smo u Urgentni centar!!! Sve moguće pretrage koje se mogu izvršiti izvršio je i dalje nije baš siguran da je zdrav. Ozdravljenje je za njega počelo jednog badnjeg dana u samoposluzi, kad sam morala da obavim nabavku za božić, a on baš rešio da "dobije infarkt". Tako me je bio iznervirao da sam mu zveknula tri šamara na sred samoposluge. Prvo je bio šokiran, onda besan, a posle je dolazio po "onaj moj lek" kad ga uhvati napad panike.
Da se razumemo, ovo je ozbiljna bolest - hipohondrija sa napadima panike - ne dao vam bog da neko vaš ima tako nešto...
Sad je već sve ok, sad se samo mazi kao i svi muškarci, došli smo u normalu...

Jel su i vasi muskarci takvi kad im nesto fali?:hahaha: ne,nisu draga macko nasi su jos gori..moj je bio na nekoj satro operaciji..uzbunio je celu familiju,cak me je pitao dal da napise testament:hahaha:mrtav ozbiljan.Ne zezam se.A u pitanju je obicna intervencija,kao kad se resava cukalj ili urasli nokat..ah da umalo zaboravih..vec duze vreme se zali da ga boli guz..hahaha i terao me je da mu masiram dupe rakijom..
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Kralj... muž ti je kralj...:zcepanje:
Meni je to jedino majka radila... kad sam baš bolesna...:lol:
Sad je već mnogo bolje, ali pre par godina je bilo strašno: svako drugo veče smo se ludo zabavljali - izlazili smo u Urgentni centar!!! Sve moguće pretrage koje se mogu izvršiti izvršio je i dalje nije baš siguran da je zdrav. Ozdravljenje je za njega počelo jednog badnjeg dana u samoposluzi, kad sam morala da obavim nabavku za božić, a on baš rešio da "dobije infarkt". Tako me je bio iznervirao da sam mu zveknula tri šamara na sred samoposluge. Prvo je bio šokiran, onda besan, a posle je dolazio po "onaj moj lek" kad ga uhvati napad panike.
Da se razumemo, ovo je ozbiljna bolest - hipohondrija sa napadima panike - ne dao vam bog da neko vaš ima tako nešto...
Sad je već sve ok, sad se samo mazi kao i svi muškarci, došli smo u normalu...

Jooooj... kuku tebi... nije ti bilo lako...:eek::lol:
Ali preživelo se...

Mm kaže meni večeras(onako zabrinuto):"Znaš baš se znojim ovih dana(tj.danas).":sad2:
Meni došlo da puknem od smeha.... sirotica se znoji... možeš misliti...:roll::lol::mrgreen::zcepanje:

A kondicija mu je nula, šeta i to je ok, ali veliki broj mišića više ne postoji jer se prosto ne angažuju, pa se onda živ us.ere kad aktivira neke mišiće, a oni ga naravno, zabole jer su potpuno atrofirali!!! :zcepanje:

Back