Oprosti Volodimire, ne može...

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
398.648
Američki predsednik Donald Tramp, povodom mogućnosti isporuke Ukrajini raketa dugog dometa "tomahavk", izjavio da su one potrebne i SAD.
Tramp dodao da će se s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom verovatno sastati u naredne dve nedelje.
U razgovoru s novinarima u Beloj kući, američki predsednik je potvrdio da će se pre toga ministri spoljnih poslova dve zemlje Marko Rubio i Sergej Lavrov
dogovoriti da se sastanu malo pre toga, prenosi Skaj Njuz.

Tramp je povodom mogućnosti isporuke Ukrajini raketa dugog dometa "tomahavk" rekao da su one potrebne i SAD.
"'Tomahavci' su nam potrebni i za Sjedinjene Američke Države. Imamo ih mnogo, ali su nam potrebni. Ne možemo da iscrpljujemo našu zemlju...
Ne znam šta možemo da uradimo povodom toga", rekao je Tramp.

Naveo je i da će u petak, na sastanku u Beloj kući, obavestiti ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog o razgovoru sa Putinom.
"Imamo problem, njih dvoje se ne slažu baš najbolje", dodao je Tramp, navodeći da to zahteva odvojene sastanke.
Priznao je da je verovao da će se sa ratom u Ukrajini "lakše nositi zbog svog odnosa sa predsednikom Putinom".link

Koliko je verovati Trampu ?
Iako ovo sve zavisi od razgovora Trampa i Putina koji sledi u Budimpešti ako se nešto ne promeni
Koliko je vjerovati Trampu?
Pa sam je odgovorio na to pitanje.
Nazvao Zelenskog diktatorim.
Novinar ga pita "Mislite li još uvijek da je Zelenskij diktator?"
Tramp: "Rekao sam da je Zelenskij diktator? Ne mogu vjerovati da sam to rekao."

Dakle, Trampu treba vjerovati koliko i Putinu.

Koliko je verovati Trampu ?
Iako ovo sve zavisi od razgovora Trampa i Putina koji sledi u Budimpešti ako se nešto ne promeni

U politici je sve predstava. Otprilike, to je poruka Putinu "ajde ovo da privodimo kraju inače ću ja da se umešam na stranu Ukrajine i da ti pomrsim račune".

Mislim, to je bilo jasno i pre godinu dana ali iz nekog razloga se sve razvlači u beskonačnost.

ukrainci treba da mole boga da ne dobiju tomahavke.sigurno da ce rusija da pretrpi vecu stetu u tom slucaju, sto i jeste cilj zapada, ali da se povuce zbog toga posle tri godine ratovanja i toliko zrtava to niko normalan ne moze da pomisli.bajdenova administracija i eu parlament totalno nisu u realnosti, ti ljudi su jos u devedesetima, misle da mogu samo da priprete prstom i svi ce da se uplase i da ih slusaju.cak i ovaj blesavi tramp bolje razume neke stvari.mogu da postignu dogovor sa rusima samo ako se ispune ruski uslovi.naravno da moze da im posalje tomahavke ali to zahteva i jos nato opreme i vojnika i jos nekoliko stotina hiljada mrtvih ukrainaca

Jbg.
Verujem da ti je tesko.
Dok si navijao za Bajdena zvao si se Komsija....lajao, kenjao, proseravao se.....

A onda blam, bruka.... pa nastade naprasno Petrovic sa vrljavim V a Komsija, bas taj dan, umro.....
a sta cu. dok su pare isle od ju es ejda bio mi dobar dementni bajden.

kada je lova prestala da dolazi, obratio sam se na sledeci salter.

ovi su rekli da ce biti pare tek kad se dokazem.
pa eto, trudim se

Američki predsednik Donald Tramp, povodom mogućnosti isporuke Ukrajini raketa dugog dometa "tomahavk", izjavio da su one potrebne i SAD.
Tramp dodao da će se s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom verovatno sastati u naredne dve nedelje.
U razgovoru s novinarima u Beloj kući, američki predsednik je potvrdio da će se pre toga ministri spoljnih poslova dve zemlje Marko Rubio i Sergej Lavrov

Tramp je povodom mogućnosti isporuke Ukrajini raketa dugog dometa "tomahavk" rekao da su one potrebne i SAD.
"'Tomahavci' su nam potrebni i za Sjedinjene Američke Države. Imamo ih mnogo, ali su nam potrebni. Ne možemo da iscrpljujemo našu zemlju...

Naveo je i da će u petak, na sastanku u Beloj kući, obavestiti ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog o razgovoru sa Putinom.
"Imamo problem, njih dvoje se ne slažu baš najbolje", dodao je Tramp, navodeći da to zahteva odvojene sastanke.
Priznao je da je verovao da će se sa ratom u Ukrajini "lakše nositi zbog svog odnosa sa predsednikom Putinom".link
Није он ни имао намеру да то дају Украјини.
Само је продао Европи још наруџби, и сад тек крећу прави мировни процеси.
Украјина је пред колапсом, и сад је само ствар интелигенције и личне храбрости Украјинаца- шта урадити са господином Грином и како га склонити са власти, да се сачувају животи и остатак Украјине.

Cenis da nije sve dogovoreno????
Cenim da će fon der Hitler, Mikroleon, Merc, Ker Starmer........uložiti velike napore da sabotiraju sastanak u Budimpešti
Taj sastanak bi bio veliko poniženje za vladajuću kliku u EU

Sad možeš da očekuješ trku pudlica u Fašington, uslovljavanje da Zelenko prisustvuje sastanku, da oni dobiju mesto za pregovaračkim stilom i ko zna kakve sve marifetluke.

Ništa nije gotovo.
A dogovori sa Trampom? Smešno.
Njemu je sastanak potreban samo kako bi se zaboravili silni ultimatumi koje je sipao zadnjih nedelju dana, a koje nije u stanju da provede. Čuvene dve ključne nedelje, pa 50 dana, pa 100 dana............
Kao šta mu je Ankoridž bio neophodan da ne uvede obećane sankcije.

nadam se da će započeti ograničeni nuklearni rat tek toliko da amerikanci osjete vlastitu terapiju

Cenim da će fon der Hitler, Mikroleon, Merc, Ker Starmer........uložiti velike napore da sabotiraju sastanak u Budimpešti
Taj sastanak bi bio veliko poniženje za vladajuću kliku u EU

Sad možeš da očekuješ trku pudlica u Fašington, uslovljavanje da Zelenko prisustvuje sastanku, da oni dobiju mesto za pregovaračkim stilom i ko zna kakve sve marifetluke.

Ništa nije gotovo.
A dogovori sa Trampom? Smešno.
Njemu je sastanak potreban samo kako bi se zaboravili silni ultimatumi koje je sipao zadnjih nedelju dana, a koje nije u stanju da provede. Čuvene dve ključne nedelje, pa 50 dana, pa 100 dana............
Kao šta mu je Ankoridž bio neophodan da ne uvede obećane sankcije.
putin se iz budimpešte neće vratiti u moskvu...ako ode u budimpeštu onda ide ona narodna - šta si ako te isti prevari tri puta...možda i nije sposoban da donese teške strateške odluke stoga nije ni loša odluka da bude šehid...na čelu rusije treba čovjek koji će očistiti cionističke oligarhe i cionističke savjetnike u kremlju.

putin se iz budimpešte neće vratiti u moskvu...ako ode u budimpeštu onda ide ona narodna - šta si ako te isti prevari tri puta...možda i nije sposoban da donese teške strateške odluke stoga nije ni loša odluka da bude šehid...na čelu rusije treba čovjek koji će očistiti cionističke oligarhe i cionističke savjetnike u kremlju.
Nije mi jasna njegova tolika suzdržanost u adekvatnom odgovoru na bezobrazluk Zapada.
Ti tipovi se neće zaustaviti sve dok nekažnjeno mogu da ubijaju Ruse.
On je u sve većem raskoraku sa političkim i vojnim rukovodstvom RF, dopizdio im je istrajavajući na čekanju da se Zapad opameti.
Verovanje u Trampa? Pa nema koga taj nije prevario više puta. Pregovara sa Iranom a Izrael lupa po Teheranu, na prevaru dovuče pregovarače Hamasa u Dohu da bi ih Izrael bombardovao - to su samo najdrastičniji primeru kako prolaze oni koji na trenutak poveruju Trampu.
To možeš da vidiš po sve provokatnijim pitanjima kojima ga zasipaju domaći novinari na koje nema suvisle odgovore. Po Lavrovu koji iznosi sve tvrđe stavove, po istupima većine političkog rukovodstva Kremlja.
Ispada da je on praktično jedini ''kočničar'' i onaj koji armiji drži jedni ruku vezanu.

Poslednja izmena:

Back