Oprostajno vece,matursko,pa moze i apsolventsko,sto da ne? :-D

Mala matura: moderne farke, crna majica bez rukava, fina jaknica i crne cipele-bilo mi je baš fino, za razliku od curica na štiklama i u tesnim 'aljinicama.

Matura:

33wksif.jpg

a jel se važi 30 godišnjica mature????
a šta ja da obučem?
Šalim se, ne treba mi nikakva ekskluziva, slavimo u prilično običnom restoranu, znači eventualno neka koktel haljinica ili kompletić....
Sobzirom da ove godine i moj sin maturira, ja ću ipak izvući nešto iz ormana..
Ali me zanimaju predlozi, mišljenja....kako tipično žensko (što ja nisam, ne šminkam se, nisam baš neka da prati modu...) razmišlja o takvom događaju-čisto da ne omanem nešto

...ja imala prošle godine to..3ogod...
...pošto sam ja završila gimnaziju u Pg, tamo se i održavalo...e, sad, podgoričanke baš vode računa o garderobi, tako da je tu bilo baš kreacija, raznih...ali večinom su bile haljinice do koljena...bilo je i nevjerovatno lijepih cipela, sandala i toga...
...a ja...farmerke, kao i na svakoj godišnjici...tamne sa zlatnim štepovima, teget malo šira majica sa nekom cirkončićima oko struka, kaiš sa dobrom šnalom ovalnom od kao nekog sedefa i tigraste baletanke...
...najvažnije je da se obuče ono u čemu se dobro osjećaš, da si slobodna da igraš cijelu noć...

Hm, ja sam sada za srednjoškolsku maturu dao odijelo na šivenje.
Nešto kao frak, samo sa nekim izmjenama :)
duplo kopčanje http://i164.photobucket.com/albums/u10/LizzieBennet_photos/Pride and Prejudice/darcy-2.jpg
nije lastin rep nazad, već je ravno, bijela košulja sa maramom oko vrata
Imam dugu kosu, pa će biti nisko vezanje sa pletom do kraja i mašnicom na vrhu :D
Ja se nadam da će ispasti kako želim, čim se završi odijelo kačim slike
Što je najbolje/najgore jedini sam koji je uradio tako nešto ovdje, obično svi elegantno i sportski se obuku, ali eto, pokušaću da napravim izutetak ;p

Hm, ja sam sada za srednjoškolsku maturu dao odijelo na šivenje.
Nešto kao frak, samo sa nekim izmjenama :)
duplo kopčanje http://i164.photobucket.com/albums/u10/LizzieBennet_photos/Pride and Prejudice/darcy-2.jpg
nije lastin rep nazad, već je ravno, bijela košulja sa maramom oko vrata
Imam dugu kosu, pa će biti nisko vezanje sa pletom do kraja i mašnicom na vrhu :D
Ja se nadam da će ispasti kako želim, čim se završi odijelo kačim slike
Što je najbolje/najgore jedini sam koji je uradio tako nešto ovdje, obično svi elegantno i sportski se obuku, ali eto, pokušaću da napravim izutetak ;p
Meni ova tvoja ideja deluje strava! Pogotovo sa maramom oko vrata. Samo da krojac nesto ne ubrlja, inace deluje bas filmski.

Back