Oprostajno vece,matursko,pa moze i apsolventsko,sto da ne? :-D

Evo moje maturske haljine.
Sila sam je u italiji od sirove svile.
Moj pratilac je imao azzarovu ciklama kosulju i pravila sam da se slazemo :)

Inace,volela bi da je udomim,ako neka od vas drage moje,zeli je dam je za koliko god nudite.
Ja nemam kd i gde da je nosim :(
Volela bi da ima dom :)

i moja maturska haljina je ove boje,sa srebrnom dugackom trakom,preslatka je,juce je zavrsena :))....aa,moj pratioc je kupio crno odijelo sa crvenom kravatom :( :( :(...ne znam kako da mu objasnim da se to ne slaze,i da stavi pink kravatu,nece sanse nema...sledeceg petka mi je matura,yeee,ocekuju vas slike sa moje mature :) ...

i moja maturska haljina je ove boje,sa srebrnom dugackom trakom,preslatka je,juce je zavrsena :))....aa,moj pratioc je kupio crno odijelo sa crvenom kravatom :( :( :(...ne znam kako da mu objasnim da se to ne slaze,i da stavi pink kravatu,nece sanse nema...sledeceg petka mi je matura,yeee,ocekuju vas slike sa moje mature :) ...

Crno odelo sa crvenom kraatom?
Reci mu da ce tako da lici na pokojnog Slobu! :lol::lol::lol:

Mozda upali... :per:

E imam pitanje posto vidim da dosta vas ima smisla za te modne savete:)
Naime, imam problem sa razvijenom ledjima moze se reci i kompleks :P. Odbojkasica sam dosta dugo i nekako su mi ledja najvise uznapredovala, :mrgreen: .. Retko kad nosim haljine, a sada moram :D... pa ako neko od vas ima savet kako da kamufliram ledja ili neki model haljine koji ih nece isticati toliko , bicu mu veoooma zahvalna :mrgreen: :worth:

Moja 14-god. kcerka sutra ima matursko vece.

Haljinu smo dosta lako nasle, ciklama boje ..uska, golih ramena, a u donjem delu siri se u suknjicu od cipke. Malo sam brinula da li je prekratka, ali moja mama me razuverila. Ha-ha.. baka je uvek bila avangardna..kaze- ma mogla je i kraca. :lol: Elem, kupila sam joj i odgovarajuci ves uz sve to da ne bi bilo nekih iznenadjenja.

Onda je pocela agonija kupovine sandala.
Dete koje nikada nije nosilo stikle..posto-poto hoce da se nakaci na njih iako sam joj ja savetovala da uzme neke lepe baletanke ili cipele sa nizom petom. Ona je vitka i ima lepu nogu..moze sve da ponese. Ali, ne vredi..krv mi je popila dok nije isterala svoje i na kraju sam ( kao i uvek :( ) popustila i kupila je srebrne sandale sa kristalima i stiklom - mislim bar 1o-ka ..Moja starija sestra koja je sve to vec prosla ..samo je kulirala sa nama i kaze mi - pusti je nek' uradi sta hoce.Vidis da je pocela da te kopira. I ja ukapiram da je u pravu. Primetila sam da uzima moju obucu i nosi po kuci iako sam joj rekla da to ne radi, jer mi krivi pete, ali dete vezbalo.:) Diskretno sam probala te njene nove sandale..taman su mi ;) - sreca pa smo slicno gradjene, samo je ona malo visa. I ja na kraju popustim.Cim je dosla kuci..odmah na fejs i pita me : "Mama, mama ..kolika mi je stikla? " :) To je najvaznije da se javi drugaricama.

Uz to je uzela i satenski srebrnkasti bolero kao i tasnicu slicnu sandalama, a za nakit smo odabrale diskretnu ogrlicu sa kristalima, slicnu snalu za kosu i narukvicu. Sutra sam joj zakazala u mom salonu frizuru, french ( nisam dala nadogradnju noktiju) i sminkanje.

Ako mi dozvoli..postavicu fotku.:)

E imam pitanje posto vidim da dosta vas ima smisla za te modne savete:)
Naime, imam problem sa razvijenom ledjima moze se reci i kompleks :P. Odbojkasica sam dosta dugo i nekako su mi ledja najvise uznapredovala, :mrgreen: .. Retko kad nosim haljine, a sada moram :D... pa ako neko od vas ima savet kako da kamufliram ledja ili neki model haljine koji ih nece isticati toliko , bicu mu veoooma zahvalna :mrgreen: :worth:

uska gore, V izrez, dole sto sira, da se napravi balans. Nikako dole uska.
prodImage.ms
494c27d8f3ae94dc_WWIB.preview.jpg

michelle-obama-black-dress1.jpg

blackruchwaisttulledress5.jpg
blkk1.jpg

Eto otprilike ovako nesto... Ti garant imas lepe misice na rukama, mozes da nosis gole ruke, a siroka suknja bi te prosirila u kukovima tako da se napravi iluzija pescanog sata.

Eto, al moras sama da probas.

Back