Opoziciona poslanica Miroslava Aleksića izvadila nož na ćacije ispred skupštine

Reče lik koji započinje obraćanje sa "jesi li ti normalan".

Imaš pravo da me ignorišeš, nemaš pravo da me vaspitavaš. U mojoj objavi ničeg nekulturnog nije bilo, a tvoje licemerno skretanje pažnje na kulturu obraćanja je pokušaj izbegavanja pitanja koja su više nego legitimna, a odgovori ti se ne dopadaju. E sad, zašto ti se ne dopadaju, to neću da komentarišem pošto je suvišno napominjati da je 2+2=4. Iz nekog razloga sve to podržavaš, možda imaš rođake među tim majmunima?
Ja sam pitao jesi li,a ti si one ljude okvalifikovao.Velika je razlika.Ako smatraš da ti ona objava nije nekulturna,šta je onda nekultura po tvom mišljenju?!

Nije to manipulacija nego činjenica.Pa imamo i mi instagram i iks(X) i vidimo šta se piše tamo.
Takođe je činjenica i to, s čim izbegavaš da se suočiš, da hrvatski studenti nisu prvi na svetu upotrebili takve metode koje su opisali u blokadnoj kuharici, ali i da jesu, to ništa ne bi značilo i to je samo još jedan bedni pokušaj manipulacije glupim ljudima s vrha države.

Takođe je činjenica i to, s čim izbegavaš da se suočiš, da hrvatski studenti nisu prvi na svetu upotrebili takve metode koje su opisali u blokadnoj kuharici, ali i da jesu, to ništa ne bi značilo i to je samo još jedan bedni pokušaj manipulacije glupim ljudima s vrha države.
Ne zanimaju me Hrvati uopšte.Mene zanima činjenica da su oni,kao dokazani srpski neprijatelji podržali jedan deo naše populacije.Što dalje znači da nešto smrdi.

gazda pustio pčele
1749382574000.webp

Zamislimo na trenutak situaciju gde neko nožem seče transparent studenata u blokadi.
Strazbur bi bio ništa,možda bi se uputili biciklima preko bare u sedište UN? :think:
Zamislimo na trenutak situaciju kad SNS pristalica nožem seče profesorku pa vođa kaže, to mali nožić, ništa strašno. Vama ne treba bara, već ste u močvari.

Back