- Poruka
- 41.452
Pa te šatore sam ja viđao, doduše pored skupštine još pre dve godine ... mislim nisu "od iste sorte" ali ...Da. O šatorima koji blokiraju jednu od najprometnijih ulicu centra Beograda, ispred zgrade parlamenta.
O tome sam i govorio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa te šatore sam ja viđao, doduše pored skupštine još pre dve godine ... mislim nisu "od iste sorte" ali ...Da. O šatorima koji blokiraju jednu od najprometnijih ulicu centra Beograda, ispred zgrade parlamenta.
O tome sam i govorio.
Moje mišljenje je da svakako ne žele da ispred Skupštine dođe neko ko nije halal.
E sad ako neko ne misli tako, to je sasvim ok.
Liči kao galsko selo.Jel neko zna zasto su razapeti oni satori ispred skupstine?
meni je to sve slatko![]()
Koja opozicija?Tesko ruglo.
Bice odgovaranja nakon pada vlasti. Prvo za unistavanje zasticenog dobra.
Ako opozicija ne pokrene te postupke, odmah na ulice!
Koja opozicija?
Trenutna? Ne budi smesa to je isti sistem.
Studentska lista? To je nesto drugo
Тако је а не пионирски паркови, путеви, мостови, ТВ станице, судови, школе, факултети итдuvek postoji trg republike. nekad su tu bile demonstracije
a sloba je imao miting na uscu..tamo je veliki prostor.
Ako su neki reciklirani petooktobarci, neka, hvala! Ili su njihovi potomci, ali isti q...Kapetane, sačekaj da lista izađe i vidimo ta imena
imas tu jos jedan problem.Ako su neki reciklirani petooktobarci, neka, hvala! Ili su njihovi potomci, ali isti q...
Uvek se nađu skriveni, slatkorečivi preletači. To je najlukaviji i najljigaviji deo društva. Nikad se neće javno izjasniti ni za i protiv. Naoružani strpljenjem, oslobođeno od skrupula lekaju u ladovini da započnu juriš na fotelje. Sećam se vremena nakon oktobarskog " oslobođenja" kad smo u stvari bili istinski okupirani. Ona galwrija bezličnih likova posle toha, grlata i bezobrazna, mnoge je oterala odavde.imas tu jos jedan problem.
ljudstvo.
ta lista ce imati imena za izbore ali treba posle popuniti upravne odbore, razne funkcije, odbornicka mesta, trebace mnogo vise ljudi nego sto ce ih lista sadrzati.
sta ce biti sa srbijom?
koga ce tamo postavljati kad nemaju clanstvo?
Paze da Kurti i Picula ne nabasaju nenajavljno na cevape…meni je to sve slatko![]()