I?Napao ju je ko?Transparent?Da se brani od nasilja nad ženama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I?Napao ju je ko?Transparent?Da se brani od nasilja nad ženama.
Budite srećni što nema ekstremnijih reakcija od onog pesničenja od pre par dana, dok vi podržavate batinanje, napade hladnim oružjem, ucene, uvrede, provokacije... Budite srećni.Mozda seku nase avatar nozem dotle stiglo haha
Polufeli.
Znate li vi za išta drugo osim glupih manipulacija i izbegavanja odgovora, čime vređate inteligenciju sagovornika?Znaš li TI da je na samom početku korišćen priručnik iz Hrvatske koji se zove Blokadna kuharica?I znaš li da su upravo Hrvati i šiptari prvi pružili podršku studentima u blokadi?M?
Ja sam pitao jesi li,a ti si one ljude okvalifikovao.Velika je razlika.Ako smatraš da ti ona objava nije nekulturna,šta je onda nekultura po tvom mišljenju?!Reče lik koji započinje obraćanje sa "jesi li ti normalan".
Imaš pravo da me ignorišeš, nemaš pravo da me vaspitavaš. U mojoj objavi ničeg nekulturnog nije bilo, a tvoje licemerno skretanje pažnje na kulturu obraćanja je pokušaj izbegavanja pitanja koja su više nego legitimna, a odgovori ti se ne dopadaju. E sad, zašto ti se ne dopadaju, to neću da komentarišem pošto je suvišno napominjati da je 2+2=4. Iz nekog razloga sve to podržavaš, možda imaš rođake među tim majmunima?
I inače su nasilni,što se može videti blokadama saobraćaja i fakulteta,a sad počeli i da biju i koriste hladno oružje.
Nije to manipulacija nego činjenica.Pa imamo i mi instagram i iks(X) i vidimo šta se piše tamo.Znate li vi za išta drugo osim glupih manipulacija i izbegavanja odgovora, čime vređate inteligenciju sagovornika?
https://www.nin.rs/politika/vesti/64966/sta-je-blokadna-kuharica-o-kojoj-govori-ana-brnabic
Ostavi se kulture obraćanja i odgovori na pitanja. U tim odgovorima ćeš naći odgovor i na svoje, licemeru.Ja sam pitao jesi li,a ti si one ljude okvalifikovao.Velika je razlika.Ako smatraš da ti ona objava nije nekulturna,šta je onda nekultura po tvom mišljenju?!
Al nadaju se jadnici da ce narod.uzeti kuke i.motike i urnistati cacilend.hahaI inače su nasilni,što se može videti blokadama saobraćaja i fakulteta,a sad počeli i da biju i koriste hladno oružje.
Iskreno se nadam, ali teško da će doći do toga. Nadao sam se mali milion puta tokom proteklih 30 godina, pa ipak ništa.Al nadaju se jadnici da ce narod.uzeti kuke i.motike i urnistati cacilend.haha
Takođe je činjenica i to, s čim izbegavaš da se suočiš, da hrvatski studenti nisu prvi na svetu upotrebili takve metode koje su opisali u blokadnoj kuharici, ali i da jesu, to ništa ne bi značilo i to je samo još jedan bedni pokušaj manipulacije glupim ljudima s vrha države.Nije to manipulacija nego činjenica.Pa imamo i mi instagram i iks(X) i vidimo šta se piše tamo.
Neću da se...ostavim.Odgovor mi duguješ.Ostavi se kulture obraćanja i odgovori na pitanja. U tim odgovorima ćeš naći odgovor i na svoje, licemeru.
Taman pomisli psihijatar obojene revolucije e sad su gotovi sekiru uzimaju i ruse vlast ono.prc .Iskreno se nadam, ali teško da će doći do toga. Nadao sam se mali milion puta tokom proteklih 30 godina, pa ipak ništa.
Haha.
Odgovor si dobio, nisam ja kriv što nemaš intelektualnog kapaciteta da ga razumeš.Neću da se...ostavim.Odgovor mi duguješ.
Ne zanimaju me Hrvati uopšte.Mene zanima činjenica da su oni,kao dokazani srpski neprijatelji podržali jedan deo naše populacije.Što dalje znači da nešto smrdi.Takođe je činjenica i to, s čim izbegavaš da se suočiš, da hrvatski studenti nisu prvi na svetu upotrebili takve metode koje su opisali u blokadnoj kuharici, ali i da jesu, to ništa ne bi značilo i to je samo još jedan bedni pokušaj manipulacije glupim ljudima s vrha države.
Javi kad sruše vlast tom obojenom revolucijom, isprani mozgu licemerni.Taman pomisli psihijatar obojene revolucije e sad su gotovi sekiru uzimaju i ruse vlast ono.prc .
Jedna zena samo nasede haha
Ne zanima vas ništa što vam ne ide na ruku, znamo već.Ne zanimaju me Hrvati uopšte.Mene zanima činjenica da su oni,kao dokazani srpski neprijatelji podržali jedan deo naše populacije.Što dalje znači da nešto smrdi.
Ne moraš mi persirati.Ne zanima vas ništa što vam ne ide na ruku, znamo već.
Zamislimo na trenutak situaciju kad SNS pristalica nožem seče profesorku pa vođa kaže, to mali nožić, ništa strašno. Vama ne treba bara, već ste u močvari.Zamislimo na trenutak situaciju gde neko nožem seče transparent studenata u blokadi.
Strazbur bi bio ništa,možda bi se uputili biciklima preko bare u sedište UN?![]()