jes vala balansirane ste na prim..prve violinesta ima da se sali oko vaga??? je li??? naucno je dokazano da smo mi bozanstvena refleksija plutajucih dusa na zemaljskoj kugli![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes vala balansirane ste na prim..prve violinesta ima da se sali oko vaga??? je li??? naucno je dokazano da smo mi bozanstvena refleksija plutajucih dusa na zemaljskoj kugli![]()

Harfejes vala balansirane ste na prim..prve violine![]()
pevamo na dodir...po nama svirati je unikatna melodija nepojmljiva obicnim zemljanim znakovima 

Samo tako, samo jako Vaaage!!!! ♡Harfepevamo na dodir...po nama svirati je unikatna melodija nepojmljiva obicnim zemljanim znakovima
![]()
ima boba stefanovic divnu pesmu..obrisi suze draga...brisem dragi boboHarfepevamo na dodir...po nama svirati je unikatna melodija nepojmljiva obicnim zemljanim znakovima
![]()

znam samo za dj bobo-aima boba stefanovic divnu pesmu..obrisi suze draga...brisem dragi bobo![]()

)Jarac- radoznali/tvrdoglavi

Priznacu ti i po dve rečiOvako ih ja dozivljavam. No hard feelings.
Ovan - hiperaktivni posesivac
Bik - tvrdoglava mazga
Blizanac - bipolarni poremecaj
Rak - placipichka
Lav - arogantni kompleksas
Djevica -bezocsjecajni mudroser
Vaga - neodlucni narcis
Skorpija - ljubomorni manipulator
Strijelac - impulsivni narcis
Jarac - sadista i kukavica
Vodolija - sociopata
Ribe - samosazaljevajuci depresivac

Ovo e sala, znaci znam da bi shvatio pogresno ; )Ovako ih ja dozivljavam. No hard feelings.
Ovan - hiperaktivni posesivac
Bik - tvrdoglava mazga
Blizanac - bipolarni poremecaj
Rak - placipichka
Lav - arogantni kompleksas
Djevica -bezocsjecajni mudroser
Vaga - neodlucni narcis
Skorpija - ljubomorni manipulator
Strijelac - impulsivni narcis
Jarac - sadista i kukavica
Vodolija - sociopata
Ribe - samosazaljevajuci depresivac
Ovan samopouzdanje Bik stabilnost Blizanci brzoumni Rak povodljivi Lav nesigurni Djevice realne Vaga plasljiva Skorpija namucena Strelac dobrica Jarac lider Vodolija gubitnik Ribe uzviseneIskljucivo na osnovu vašeg iskustva sa pojedinim znakovima, opišite ih jednom rečju, onom koja vas prva asocira na njih. Ono ne mora da se podudara sa ustaljenim misljenjima o tim znakovima
Ne morate za sve, ako nemate neko misljenje o njima
Ovan - svojeglav
Bik - narcis
Blizanci - /
Rak - normalni
Lav - tvrdoglavi
Device - čudni
Vaga - sebični
Škorpija - ćutljivi
Strelac - željni pažnje/publike
Jarac - mirni
Vodolija - hiperaktivni
Ribe - /
12 bik 11 vodolija 10 blizanac 9 ovan 8 lav 7 rak 6 djevica 5 skorpija 4 vaga 3 riba 2 strelac 1 jaracevo vam sada tabela znakova po tome koliko su gospodstveni od 1 do 4 mjesta bice gospodsteni od 4 do 8 grublji a od 8 do 12 seljacine
najveca privliegija je druziti se sa strelcevima je su najslobodniji ljudi zodijaka i uvijek ali uvijek kosmpolite gospoda sa toplinom evo npr ko su strelcevi oliver dragojevic npr miroslav ilic dovoljno je a sa jarcevima jel su elita nikad se ne kretenisu tradiconalni al nikad zadrti i prosti znaju za red i pravila al spremni da uce i od drugih ljudi drugih kultura12 bik 11 vodolija 10 blizanac 9 ovan 8 lav 7 rak 6 djevica 5 skorpija 4 vaga 3 riba 2 strelac 1 jarac
to ti od jarca ne dolazi sigurno ako si seljanka il zadrta to ti nikada nece doci od strelca ili jarca sta mislis koji bi znak na balkanu bio najvise osporavan najvise da se mrzi ne podnosi ?Npr kod mene se mesa taj gospodski stil sa seljacizmom i ja to vidim
Pa strelac jel je sve ono sto balkanci nisu slobodan je posten iskreno moralan ima sirinu srecan je putuje ne sudi nikome nije zavidan nosi nesto svetsko u sebi ako ode za ameriku bice zvijezda postovan i cijenjen u velikim zemljama i naprednim ismijavan u malim pokvarenim i neostavrenim zemljama sve je to strelac jel strelac je uvijek svijet znanje sloboda ucenje itd itd itd itd itd itdto ti od jarca ne dolazi sigurno ako si seljanka il zadrta to ti nikada nece doci od strelca ili jarca sta mislis koji bi znak na balkanu bio najvise osporavan najvise da se mrzi ne podnosi ?
Mislila sam.na ovna- koji je 9 na onoj tablei i na jarca-gosppdski znak i onda dodje kao to preplitanjeto ti od jarca ne dolazi sigurno ako si seljanka il zadrta to ti nikada nece doci od strelca ili jarca sta mislis koji bi znak na balkanu bio najvise osporavan najvise da se mrzi ne podnosi ?

bik bi na balkanu bio prihvacen super stvoren za prostore balkanaMislila sam.na ovna- znaci seljacki znak i na jarca-gosppdski znak i onda dodje kao to preplitanje
A za pitanje nzm, verovatno bik, posto je najgori![]()
Na to sam i mislila. Nisam razumela pitanje, mislila sam u fazonu prostakluka. Bez uvrede za bikove ♡bik bi na balkanu bio prihvacen super stvoren za prostore balkana
naravnoNa to sam i mislila. Nisam razumela pitanje, mislila sam u fazonu prostakluka. Bez uvrede za bikove ♡