gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Jarac standardno jak kao zemlja i dosadan kao zemlja, jbg, zemljani znak lolEl neko pohvalio jarčeve i zašto ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jarac standardno jak kao zemlja i dosadan kao zemlja, jbg, zemljani znak lolEl neko pohvalio jarčeve i zašto ne?
Kako koja riba, ali da, nije dosadno nikad hahahJesmo malo...ono, menjamo raspolozenje malo cesce, dobro Malo Vise, ali sve u svemu smo super![]()
Ko dosadan, šta pričaš, nema zanimljivije osobe od mene, ništa se ne razumeš u astrologiju!Jarac standardno jak kao zemlja i dosadan kao zemlja, jbg, zemljani znak lol
Samo JA za sada!El neko pohvalio jarčeve i zašto ne?

Ni Ovan ne ide nikako uz suptilnostPa eto ti odgovora zasto se tako ponasas, bik je cepanica bez imalo suptilnosti, a ovan je ratoboran i zeli da bude glavni. Velika je razlika.
Naravno da se ne razumem, sto ne znaci da ovo nisam pogodilaKo dosadan, šta pričaš, nema zanimljivije osobe od mene, ništa se ne razumeš u astrologiju!

Ne teraj me da opet budem pros'.Naravno da se ne razumem, sto ne znaci da ovo nisam pogodila![]()
Ne ide, istina, ali ovan to radi da bi izdominirao jer misli da ima prirodno pravo na to, bik je nesuptilan zato sto je...pa krava.Ni Ovan ne ide nikako uz suptilnost
Mislim žene su drage. Muškarci, ne prijaju mi, glođemo se![]()
Mislim da antagonizam na relaciji Rak-Ovan, potiče zbog kvadriranja Sunaca, posebno jer je kvadrat kardinalan, mada je još gore kad su u pitanju Ovan i JaracNe ide, istina, ali ovan to radi da bi izdominirao jer misli da ima prirodno pravo na to, bik je nesuptilan zato sto je...pa krava.
Ne ide, istina, ali ovan to radi da bi izdominirao jer misli da ima prirodno pravo na to, bik je nesuptilan zato sto je...pa krava.
a svrsila bi od srece da su ti rekli da si tolerantna kao bikMeni su par puta rekli da imam reakcije kao Ovan i ja sam se Boga mi baš uvredila![]()
![]()

kad citam ovaj forum de ima najvise skorpija i koje su jel kao majke znanja za sve sto je izmisljeno i sto ce tek da bude bas kao i za ljudske odnoseEl neko pohvalio jarčeve i zašto ne?
i onda kazu ono cuveno kao njima odgovara najvise zemljani stabilan znak a to je bik
onda skontas koja je to dubioza da se hvale da imaju vezu sa najkonfliktnijim znakom u celom horoskopu za koga je magarac pojam razuma 
to se komplmentarno nadopunjuje...a ono sve vage budi bog snama ne znaju sta hoce, kriziraju samo li se naoblaci a kad je stani pani samo ja pa ja 

Znaci, da nadjem neku ovcu?ovan je najbolji zato sto je prvi znak zodijaka jer sve od njega pocinje i sa njim zavrsava...zato je za njega riba vrh sklada...ona samo cuti i trpi i u toj trpnji uziva![]()
Slabo pratim ovaj pdf pa nisam upucen. Sta si ti u horoskopu?Iskljucivo na osnovu vašeg iskustva sa pojedinim znakovima, opišite ih jednom rečju, onom koja vas prva asocira na njih. Ono ne mora da se podudara sa ustaljenim misljenjima o tim znakovima
Ne morate za sve, ako nemate neko misljenje o njima
Ovan - svojeglav
Bik - narcis
Blizanci - /
Rak - normalni
Lav - tvrdoglavi
Device - čudni
Vaga - sebični
Škorpija - ćutljivi
Strelac - željni pažnje/publike
Jarac - mirni
Vodolija - hiperaktivni
Ribe - /
Znaci, da nadjem neku ovcu?![]()
Znaći..... lepo se izražavaj. Ovnovi su bozanski znakoviSlabo pratim ovaj pdf pa nisam upucen. Sta si ti u horoskopu?
Znam dosta zena ovnova. Pune su energije i direktne. Nekad me to plasi.Znaći..... lepo se izražavaj. Ovnovi su bozanski znakovi
Ja sam ovanZnam dosta zena ovnova. Pune su energije i direktne. Nekad me to plasi.
Shvatio sam.Ja sam ovan
Sta si ti
Primetila samShvatio sam.
Pa ribica sam. Nezna, osetljiva.![]()
Ne znam tacno, valjda Strijelac. Da li je to ok?Primetila sam
A podznak?
ovan je najbolji zato sto je prvi znak zodijaka jer sve od njega pocinje i sa njim zavrsava...zato je za njega riba vrh sklada...ona samo cuti i trpi i u toj trpnji uziva![]()
Valjda jesteNe znam tacno, valjda Strijelac. Da li je to ok?
sto tako za lavove?ovan - najbolji ili pljuni vise sebe...
bik - drugari
blizac - povrsni
rak - pateticni
lav - gomna
devica - sitnicari
vaga - fashioniste
skorpija - negativni
strelac - jebivetri
jarac - birokrate
vodolije - super
ribe - pacijenti
sto tako za lavove?