Opišite horoskopski znak jednom rečju

Ne ide, istina, ali ovan to radi da bi izdominirao jer misli da ima prirodno pravo na to, bik je nesuptilan zato sto je...pa krava.
Mislim da antagonizam na relaciji Rak-Ovan, potiče zbog kvadriranja Sunaca, posebno jer je kvadrat kardinalan, mada je još gore kad su u pitanju Ovan i Jarac 😅
Dok sa druge strane postoje i drugi kardinalni kvadrati Vaga-Rak i Vaga-Jarac i istina i ovi se ne podnose naročito ali nije klinč takav kao sa Ovnom, zbog njegove Mars (ratničke) energije.

El neko pohvalio jarčeve i zašto ne?
kad citam ovaj forum de ima najvise skorpija i koje su jel kao majke znanja za sve sto je izmisljeno i sto ce tek da bude bas kao i za ljudske odnose :rotf: i onda kazu ono cuveno kao njima odgovara najvise zemljani stabilan znak a to je bik :hahaha: onda skontas koja je to dubioza da se hvale da imaju vezu sa najkonfliktnijim znakom u celom horoskopu za koga je magarac pojam razuma :lol:

ili za ovna je kao dobra ma cuj dobra, odlicna vaga :rotf: to se komplmentarno nadopunjuje...a ono sve vage budi bog snama ne znaju sta hoce, kriziraju samo li se naoblaci a kad je stani pani samo ja pa ja :lol:

Iskljucivo na osnovu vašeg iskustva sa pojedinim znakovima, opišite ih jednom rečju, onom koja vas prva asocira na njih. Ono ne mora da se podudara sa ustaljenim misljenjima o tim znakovima
Ne morate za sve, ako nemate neko misljenje o njima

Ovan - svojeglav
Bik - narcis
Blizanci - /
Rak - normalni
Lav - tvrdoglavi
Device - čudni
Vaga - sebični
Škorpija - ćutljivi
Strelac - željni pažnje/publike
Jarac - mirni
Vodolija - hiperaktivni
Ribe - /
Slabo pratim ovaj pdf pa nisam upucen. Sta si ti u horoskopu?

ovan - najbolji ili pljuni vise sebe...
bik - drugari
blizac - povrsni
rak - pateticni
lav - gomna
devica - sitnicari
vaga - fashioniste
skorpija - negativni
strelac - jebivetri
jarac - birokrate
vodolije - super
ribe - pacijenti
sto tako za lavove?

devica - da veliki sitnicari, i pametnjakovici poprilicni
vaga - slozeni ali odmereni
skorpija - ne znam, ne znam ni jednu, baba je bila ali nisam imao mnogo kontakta sa njom, mozda teski za saradnju
strelac - znaju sta hoce, i vredni radni ljudi
jarac - sve mora da bude na svom mestu
vodolije - opusteni i uglavnom kul ljudi
ribe - mrdaju svuda ali nigde nisu
ovan - znaju da budu puni sebe ali uglavnom znaju koliko, tj na zemlji su
bik - imam dobrog druga, a ne znam puno ljudi, vredni radni, fokusirani
blizanac - podznak mi, promenljivi, i moze se reci i povrsni cesto
rak - smotani ali uglavnom dobronamerni, znam ih dosta

Back