Opet optužili nastavnicu da je silovala đaka

ovo prvo da... a drugo takođe, nisam imala u vidu homoseksualni odnos
mislila si kad silovatelj nema penist?
po nasem pravu mozda jedino tako, ali neka druga zakonodavstva sire definisu silovanje (npr prsti, predmeti i sl), tako da bi muskarac i u tim slucajevima mogao da bude zrtva.

Bilo je pre par godina onaj jezivi slucaj grupnog silovanja devojke u Indiji, gde su je, izmedju ostalog, silovali i metalnom sipkom sto eto po nasem pravu ne bi bilo silovanje (ludilo mozga).

Bilo je pre par godina onaj jezivi slucaj grupnog silovanja devojke u Indiji, gde su je, izmedju ostalog, silovali i metalnom sipkom sto eto po nasem pravu ne bi bilo silovanje (ludilo mozga).
Nista tu nije jezivo, tko god zna ista o Indiji, jasno mu je da je to tamo kao dobar dan.
Neka bude zahvalna bogu sto je nakon toga nisu raskomadali i bacili na djubrenjak.
Kada prosle godine u blizini nije bilo zene za posilovati, fasovao je varan.

Lena Stjuart, 27-godišnja nastavnica poljoprivredne nauke i obrade drveta u srednjoj školi Niksa u Niksi, Misuri, optužena je za uspostavljanje intimne veze sa 16-godišnjim učenikom.

Optužena je za šest krivičnih dela: seksualni kontakt sa studentom (tri tačke), zakonsku sodomiju (dve tačke) i zakonsko silovanje (jedna tačka). Ona je takođe optužena za seksualnu malverzaciju.

Po dobrom starom američkom fazonu, uz vest ide i slika da se zna ko da se pljuje na ulici ako naletite.
Malo i ne razumem naslov: je l opet istu optužili ili postalo epidemično u USA pa redovno nastavnice siluju učenike ?

Ne znam kakav je zakon u Americi, ali ovakvima, zatvorska kazna uz doživotnu zabranu bavljenjem prosvetne delatnosti.
ja ne bih bila tako stroga
naravno, mene niko ne pita

Nastavnici treba da se hebu međusobno ako su već uspaljeni, a ne sa đacima. Moraš da držiš uzde nad strastima.

Bila skoro kod mog starijeg sina koji je još 5 razred nastavnica engleskog koja je poznata na instagramu. Ima preko 100000 pratilaca, gomilu slika tamo, riba i po. Pa su svi to gledali na mobilnima. Ovi osmaci ne znam šta bi rekli, a kamoli srednjoškolci.. Ja sam se lično iz sve snage nabacivala jednom mom profesoru kada sam imala 17.. bila sam zaljubljena do ušiju. Ali eto trudio se da ne reaguje. Neko i padne. Zašto posle toga da mu se ukine da doživotno ne predaje? Pa šta da radi? Previše strogo za jedan pad.

mandatorno silovanje maloletnika kod njih je bilo kakav seks punoletne i maloletne osobe, čak i sa pristankom.
koliko vidim ovako na brzinu guglajuci, ne postoji jedinstveno odredjen age of consent na federalnom nivou, jer kazu u Alabami je 12 godina.

svakako, i u nasem pravu je silovanje i nesto sto je "dobrovoljni" odnos sa osobom koja nije dostigla godine u kojima moze da da pristanak.

koliko vidim ovako na brzinu guglajuci, ne postoji jedinstveno odredjen age of consent na federalnom nivou, jer kazu u Alabami je 12 godina.

svakako, i u nasem pravu je silovanje i nesto sto je "dobrovoljni" odnos sa osobom koja nije dostigla godine u kojima moze da da pristanak.
da, to sam i ja video. Ako se zalomiš u pogrešnoj državi možeš da naebeš u odnosu na svoju matičnu.

prosto ne treba imati seks sa decom.

a jasno je da ako koriscenjem svog polozaja nastavnika imas seksualni odnos sa detetom koje ne moze da da pristanak na seks, pa zabrana bavljena profesijom je najmanje sto se moze uciniti.
slažem se. Nije džabe ona stara "ko sa decom spava ustaje upišan" (a možda i zasran)

Screenshot_20230125-194227.png

Lena Stjuart, 27-godišnja nastavnica poljoprivredne nauke i obrade drveta u srednjoj školi Niksa u Niksi, Misuri, optužena je za uspostavljanje intimne veze sa 16-godišnjim učenikom.

Optužena je za šest krivičnih dela: seksualni kontakt sa studentom (tri tačke), zakonsku sodomiju (dve tačke) i zakonsko silovanje (jedna tačka). Ona je takođe optužena za seksualnu malverzaciju.

Po dobrom starom američkom fazonu, uz vest ide i slika da se zna ko da se pljuje na ulici ako naletite.

AA16HrBY.img

Da li mislite da ovo može ikad da se desi kod nas?

A pazi djane sto drukaju...

27 i 16 nije neka razlika.
Nismo čuli detalje šta je radila
Proganjala ga?
Kod nas što nije moguće.. Ali verujem da bi se prof suzdržavale da ih ne snimi pa izađe u kuriru i sl
Ma jasna stvar da je ona žrtva lova na veštice, ali sad je obrala grožđe. U Americi nije bilo nikakve promene sistema od Salemskog lova na veštice i to se lepo vidi. To je strašno šta će sve da je snađe, mogu da je teraju na ne znam koliko godina robije. Ne može da se živi bez moralnih panika, nikako.

Back