Opet o ljudskim pravima...

andrei:
Hellen:
Знам да је на Форуму причано већ много о хомосексуалцима...Али питала би поборнике ''права хомосексуалаца'' да ли би дозволили хомосексуалним паровима усвајање деце?
...Све је то ОК...немам ја ништа против да свако у својој спаваћој соби ради шта му се свиђа...Али ово је већ тренд на Западу, па ће вероватно за коју годину доћи и код нас у скупштинску процедуру.
Хоћете ли и тада бити тако либерални?

Tako mrzim da vidim da neko pljuje po homosima, fuj.
Nisam pobornik "prava" homosa, nego to su mi najnormalniji ljudi, prijatelji, komsije...
Volim da to i kod nas bude u trendu da bi se ljudi malo unormalili i naucili da prihvataju razlicite od sebe.
A za decu, ne znam, sto da ne, homosi su fini ljudi, bolje ce vaspitavati decu nego roditelji alkosi ili nepismeni ili nacionalisti

BLAGO TEBI ANDREI, VISOKOUMNI, ANTINACIONALNI I TREZNI COVECE - O BOZE, BAR DA JE PIJAN
PA DA SE NADAMO DA CE SE SUTRA ISTREZNITI - ALI NIJE PIJAN OD AHLKOHOLA
- ON JE MRTAV PIJAN OD FINIH PEDERA!

Commodore , hajde reci ti meni kako bi ti pitanje homoseksualaca resio? Kako mislis da negiras njihovo postojanje?
Pa ne moze ovo drugo da se dozvoli jer je to ugrozavanje prava druge osobe.pedofilija je ugrozavanje maloletnih osoba ili mozda po tebi nije?
A homoseksualci pristaju svojevoljno na odnos. Ako zelis da ulazis u psihologiju , i neciji osecaj ugrozenosti od njih se moze objasniti latentnim homoseksualizmom

00 Chief Parish:
Commodore , hajde reci ti meni kako bi ti pitanje homoseksualaca resio? Kako mislis da negiras njihovo postojanje?

da bi se nesto resavalo trebalo bi da postoji problem. A problema nije bilo do skoro. Dakle, sedis kuci, trpas se u dupe i niko te ne dira...samo ne trcis po ulici i vices ja sam gej...i gotovo..i vuk sit i ovce na broju...
mislim da se 90% ljudi slaze sa ovim...

00 Chief Parish:
Pa ne moze ovo drugo da se dozvoli jer je to ugrozavanje prava druge osobe.pedofilija je ugrozavanje maloletnih osoba ili mozda po tebi nije?
A homoseksualci pristaju svojevoljno na odnos. Ako zelis da ulazis u psihologiju , i neciji osecaj ugrozenosti od njih se moze objasniti latentnim homoseksualizmom

STO NE CITAS POSTOVE BRE?
a) Ne pricam je o tome, covece, ja samo postavljam principijelno pitanje.
Kad za deset godina ljubitelji "golden showera" budu hteli svoju "golden paradu", ili kad kod nas prva bakuta (ili ne daj Boze naka dobra) bude htela da se uda za svoju francusku pudlu - bice onih koji ce im davati i ta prava, jel' da?
b) Sta si zapeo za pedere?
Koga za njih briga? Koga oni ugrozavaju?
c) A sto se tice tvog komentara - i necije bezobrazno, maliciozno i povrsno lupetanje moze da se pravda otvorenom gluposcu, zar ne?

commodore:
Драги пријатељи, на овом подфоруму се истакло једно веома интересантно питање.

Ако могу хомосексуалци да имају право на самоопредељење и слободе, зашто то исто не би могли и педофили или некрофили, содомисти, копрофази и ко зна какви све још не болесници?

Шта мислите о томе?

Да ли је то логичан след испољавања "људских права" - ево, поново отварам тему о "људским правима" -
и волео бих да ми ово разјасне про-западни поборници истих...

Да ли ће за коју деценију бити "друштвено прихватљиво" да си у вези са, рецимо, антилопом?
za koju godinu srbima ce biti zabranjeno je....u obliku koji moze da dovede do razmnozavanja,sto se pedera tice, u principu nemam nista protiv da rade sta rade ali nisam za varijantu da se takav nacin zivota propagira

00 Chief Parish:
A u cemu je problem kada izadju na ulicu ? I meni se to ne svidja, ali niko im ne sme zabraniti.A posebno ne lici popovima da idu da ih tuku ! Mislim da tu dolazimo do LATENTNOG HOMOSEKSUALIZMA !

IDEJA SLOBODE JE NEOSTVARIVA, jer se niko ne zna njom posluziti u pravoj meri. Dosta je pustiti narod (masu) da sam sobom upravlja neko vreme, pa da sloboda postane raspustenost. Tada nastaju unutarnje borb koje se vrlo brzo izrode u socijalne ratove u kojima se drzava iscrpi u unutrasnjim borbama, ili je gradjanski rat prreda u ruke spoljnih neprijatelja...

Moze li se pametan i razborit covek nadati da ce mu poci z rukom da uvek vlada masom pomocu dokaza i razloga, onda kad je moguce da se protiv ovih dokaza i razloga donesu neki drugi dokazi, onda kada je otvoren put glupim protivurecnostima, ali sposobnim da zavedu masu ciji je duh povrsan? MASE SE VODE ISKLJUCIVO SITNICAVIM STRASTIMA. One se zaplicu u stranacke nesuglasice, KOJE ONEMOGUCUJU SVAKI SPORAZUM, cak i tamo gde se ozbiljno izlaze problem, JER ODLUKA MASE ZAVISI OD SLUCAJNE ILI UNAPRED PRIPREMLJENE VECINE, KOJA NEUPUCENA U POLITICKE TAJNE STVARA BESMISLENE ODLUKE SEJUCI NA TAJ NACIN KLICU ANARHIJE U ZEMLJI.

P.S. po mom saznanju ove redove je napisao :twisted:

Back