- Poruka
- 11.693
Frizurica može ako je estetski ukusna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci sexa bezPa ja mogu reci da sam veceras bila u sauni
Ženskoj
Imala sam izbor raznih temperatura pa čak i infrared mogu ti reci da su sve vagine bile dlakave
Nijedna nije bila ogoljena i čak samo sa strane trimovane da kad obuku kupaci to nestrši vani
The end
Bas da ti verujemo na rec.Pa ja mogu reci da sam veceras bila u sauni
Ženskoj
Imala sam izbor raznih temperatura pa čak i infrared mogu ti reci da su sve vagine bile dlakave
Nijedna nije bila ogoljena i čak samo sa strane trimovane da kad obuku kupaci to nestrši vani
The end
Znaci da he reč o normalnim vezama a bogami i muškarcimaZnaci sexa bez
Sad treba završavati i smer za gorana, da se ne izgubiš u šumiAko vam je potreban putokaz, nemojte ga vaditi iz gaća , stanite u ćošak i sramite se
Uvek sam terala fszon bez ili sa vrlo malo. Nekad sam pokušavala ono kao linija, strela,trougao... Sada mi to ide na živac, samo skroz i gotovo.
Imam period u godini (novembar i decembar) kada pustim da malo izraste pa sređujem za novu god.
I ja sam bila u prilici da se nađem sa ženama ( obnaženim) isto sam se čudila da su čupave do nivoa žbanastog.
Ja sto znam ovo nekoliko prijateljica da se sređuju i nisu ljubiteljice dlaka.
Da vidim?Imam period u godini (novembar i decembar) kada pustim da malo izraste pa sređujem za novu god.
ljubiteljice
zaintrigirala me strelica...! hmmm pa onda varijante...Uvek sam terala fszon bez ili sa vrlo malo. Nekad sam pokušavala ono kao linija, strela,trougao... Sada mi to ide na živac, samo skroz i gotovo.
Imam period u godini (novembar i decembar) kada pustim da malo izraste pa sređujem za novu god.
I ja sam bila u prilici da se nađem sa ženama ( obnaženim) isto sam se čudila da su čupave do nivoa žbanastog.
Ja sto znam ovo nekoliko prijateljica da se sređuju i nisu ljubiteljice dlaka.
Zašto, zar ti nisi za all or nothing?Jako neprijatna tema, crkoh od smeha
Da ti pravo kazem osim afro ovo ostalo nisam ni mogao da zamislim. Pogotovu estradnu.Vrlo inspirativna tema koja izaziva kreativne trenutke. Rezultat - predlozi:
1. 'Afro' - crno, sitno kovrzavo, i vrlo grmasto tako da se kapljice zadrzavaju samo na povrsini da odstoji barem 2-3 cm napred
2. 'Donja plavusa' - skandinavski stil - blajhano nezno plavo, sa loknicama na kraju, srednje duzine
3. 'Srpska TV estrada' - ravan plav pokrivac negde do kolena, i dopuna na usminama. Samo za balkanske muskarce.
Pa sad verovala ili ne ali je došlo do promene razmišljanja po tom pitanju