Opet dvoje naših turista poginulo(izgoreli majka i ćerka iz Novog Sada)

waterpolista

Iskusan
Poruka
5.669
Nova tragedija naših turista: U Makedoniji izgorele majka i ćerka

U stravičnom udesu koji se juče ujutru dogodio na autoputu Skoplje - Đevđelija nastradalo je dvoje srpskih turista, majka i ćerka, Dragana i Isidora IvkovićNova tragedija srpskih turista... Preživeo samo vozačTragedija se dogodila oko 5.20 sati u mestu Kameno u Valadnovu, tridesetak kilometara od makedonsko-grčke granice. Do udesa je došlo kada je Nemanja Ivković (41), koji je upravljao „fijat regatom" novosadskih registarskih oznaka, iz zasad nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom i u punoj brzini se zakucao u kameni zid pored puta. Vozilo se od udarca odmah zapalilo. Iako povređen, Nemanja je uspeo da izađe, ali su njegova supruga Dragana (38) i ćerka Isidora (8), za koje se pretpostavlja da su spavale u trenutku udesa, ostale zaglavljene u vozilu, gde su izgorele.
Na mesto udesa srpskih turista, pored makedonske policije, stigli su i vatrogasci i ekipe Hitne pomoći, ali majki i ćerki nije bilo pomoći. Teško povređeni vozač „regate" je najpre prevezen u Đevđeliju, gde mu je ukazana prva pomoć, a potom je prebačen u Gradsku bolnicu u Skoplju. Pretpostavlja se da je vozač zaspao tokom vožnje.
 
Mislim da bi taj bio najsrećniji da je i sam poginuo. Našta njegov život može da liči? Ubio je svoju porodicu. Ma, verovatno će se roknuti u dogledno vreme. Tu grižu savesti normalan čovek ne može da izdrži.

Ljudi ne znaju da kada ti se prispava u vožnji, da je dovoljno stati pored puta, oboriti sedište, i dremnuti svega 15-ak minuta, i da posle možeš nastaviti vožnju kao nov.
 

Back
Top