Operacija Trijumf

Iskreno jako sam razocarana,sto je Adnan pobedio,jos vise razocarana sto je Vuki izgubio...jer on je bio moj favorit...
Mada glasali su "boshnjaci"...kad sam pokusala da dam glas Vukiju sa br koji je na BIH mrezi,jedva sam nakon pola sata uspela dati glas...bilo je prebukirano...

Sta reći posle svega ovoga..." Operacija GRAND "..... :dash: :dash:
Koliko mi je sramota!! Da li će Srbija ikada moći da se ugleda na svet ili ipak ostaje pri turbo folku? O bože od toliko studenata da jedan Muhamedin pobedi...sramota me sto će sutra u svetu biti prozivan da je pobedio u Srbiji!! STRAŠNO!! :poludeo: e da jel ste čuli kako je Muhamedin peveo Tosetovu pesmu?.......čovek se prevrće u grobu....
I jos da kazem da je himna ulepsala kraj....a ono urlikanje Adnanovih navijača bilo je mnogo primitivno...sve je to lepo ali daj majkumu jel će tako da ga otprate u "svet" ? :roll:

Ne,to samo ti mozes.
Glupo mi je sto sad svi kukaju kako je Adnan mogao da pobijedi,a publika je birala,tj svi mi koji pisemo ovdje..

Alo,curo,jel ti vidis ko je pobedio?!

Decko koji nema afiniteta da postane zvezda dalje od Balkanskog poluostrva,koji nema nikakvu figuru,nikakav stav,folker je,ne zna rec na engleskom i svi su se slozili da Vukasin i peva bolje i sve,i da je on taj koji je trebao da napravi karijeru sa Universalom i ti nemas pojma dokle bi on dogurao.Ti to ocigledno ne shvatas. Ja sam prvi puno puta glasao sa Vukasina,i zato nemoj da pricas.

Da li ti on deluje kao neko na koga ce se loziti mase i uzvikivati njegovo ima?Ovaj show je trebao takvu osobu da izbaci,a ne malog iskompleksiranog stvora zeljnog 5 minuta slave koji ce nastaviti na tezgama. Sto mrzim kontrase bez podloge,to je strasno.

Mene pojede sto je pobedio jako glup covek koji nezna sta BONTON znaci uopste.
Sa universal ugovorom moze da obrise...(ovo u njegovom stilu :D )
Po kafanama ce gostovati do 35-e ...Shvatice da je propao i nista nije ostvario od zivota...Sa PIVE ce preci na marihuanu pa na koku ...Umrece u sa 45 godina -predozirace se
:D

Setite se ...

KO je plakao kada je bio nominovan? KO je hteo da odustane? KO je odbio da se pozdravi sa NIkolom koga su spasili studenti? KO je kao magarac skakao kada je cuo da ostaje, i tek se posle 10 minuta setio da se pozdravi sa osobom koja je izgubila.

A ko je sve nominacije dostojanstveno podneo?

Setite se ...

KO je plakao kada je bio nominovan? KO je hteo da odustane? KO je odbio da se pozdravi sa NIkolom koga su spasili studenti? KO je kao magarac skakao kada je cuo da ostaje, i tek se posle 10 minuta setio da se pozdravi sa osobom koja je izgubila.

jbte...cek da se sjetim kako se lik zvao...onaj mali beskicmenjak iz prvog serijala
VB...pa ko bratja su, Tita mi,...bliZnaci z:mrgreen:

Setite se ...

Pa da,gosn. komplex.
Vukasin jednostavno zna da se ponasa i sve prihvata ok.A ovaaj...

али мора му се признати да има право име босанског певача

ал, шта ће универзал да ради с њим? z:mrgreen:

pa sad...ogromno je to...trziste, nije da nije...z:hm:

brand.gif

I sta sad trebamo da radimo, da kolektivno placemo sto Vukasin nije pobijedio, i to ce Vukasinu da pomogne? Hoce malo sjutra. Adnan je pobijedio i tu se ne moze nista promijeniti, a vrijeme ce pokazati ko je ustvari bio bolji.

Alo,curo,jel ti vidis ko je pobedio?!

Decko koji nema afiniteta da postane zvezda dalje od Balkanskog poluostrva,koji nema nikakvu figuru,nikakav stav,folker je,ne zna rec na engleskom i svi su se slozili da Vukasin i peva bolje i sve,i da je on taj koji je trebao da napravi karijeru sa Universalom i ti nemas pojma dokle bi on dogurao.Ti to ocigledno ne shvatas. Ja sam prvi puno puta glasao sa Vukasina,i zato nemoj da pricas.

Da li ti on deluje kao neko na koga ce se loziti mase i uzvikivati njegovo ima?Ovaj show je trebao takvu osobu da izbaci,a ne malog iskompleksiranog stvora zeljnog 5 minuta slave koji ce nastaviti na tezgama. Sto mrzim kontrase bez podloge,to je strasno.

Ja nijesam navijala za Adanana,jer po meni najbolji pjevac u ovoj ,,akademiji" je bio Igor. I slazem sa da je Vukasin neuporedivo bolji pjevac od Adnana,ali cinjenica je da publika odlucila svojim glasovima,a ocigledno je da nijeste dovoljno glasali cim je Adnan pobijedio. Tako da nema potrebe za kuknjavom ovdje..izvucite naravoucenije za sledecu generaciju.

Back