Operacija Trijumf

Iznenadio bih se da je bilo drugacije,
ovo tele je iza sebe imalo buljuk ljudi
koji su konstantno plasirali svoje glasove
i agitovali za ovo dosadno,glupo stvorenje
kome je talenat za pjevanje odstranjen kad i pupcana vrpca.
Nek sad neko kaze da o ukusima ne treba raspravljati.

znaci NE VERUJEM da je BABAJA pobedio.. ubedljivo je najslabiji student, i po pevanju a ponasanje ne zelim ni da komentarisem.. STA SE OVO DESILO?!?! ljudi kako za njega da ste glasali pored vukasina, aleksandra i danijela.. pa nemam reci...

@tuzna_mala
Iz Republike Srpske sam ...Spicio sam citav racun na Vukasnina...Problem sa Srbima je taj sto su imali dva kandidata unutra (Danijel i Vukasin)

E bar cemo imati cemu da sae smijemo kad vidimo kako se adnan provaljuje

J.ebemti .

Ja sam ostao bez teksta
onaj seljak
pa ne mogu da verujem
blago receno sam puk'o
on jadan ne zna ni engleski
treba da potpise ugovor sa Universal-om
Kukala im majka
kad su takvog
superstara pustili da pobedi
E,necu mu kupiti cd,pa makar
Samo zamisljam sta je mogao Vukasin da uradi u Universalu,kladim se da bi postao inostrana zvezda
a ne ovo..
Je.bote decko ne da peva,nego i izgleda i rodjen je da bude superstar,a ovaj. :neutral:
Znaci,mrs! :neutral:

Haha, kako li sam samo znao.

Lepo ja kazhem da se ovakva takmichenja po pravilu pretvore u "svako za svog" tip glasanja.

Kazes "obadva su iz bosne"

Vukasin je iz REPUBLIKE SRPSKE ...Za mene FBIH I RS nisu 2 iste stvari i nikad nece biti ... Vukasin je nas a gadni je njihov

Pa i nije bash. Sanski Most teshko da je deo Republike Srpske. Shto ce reci, nije.

Jel' je onda i Vuksha "njihov"?

@Lana.

Bok, stara. Hepi Nju Jir.

Vec sam rekla i ponovicu: nije mi vazno ko je iz koje drzave ili koje je veroispovesti...

Ali ovo... Ovo je uzas! Ovo je sramota i steta... Sta ce Adnanu narodnjaku ugovor sa Universalom? Ko je rekao "u srcu Bosna, u glavi fosna", savrseno je opisao Adnana. Brdo falseva, zavidno nepoznavanje engleskog, nemogucnost da se dobro otpeva bilo koja pesma osim onog narodnjaka sto je juce "na suvo" pevao... Ma, sramota! Sramota!!!!

Ali, nadam se da je ovde Tonci u pravu i da ce se ponovo desiti da bolju karijeru naprave ovi sto su bili DRGI, treci, peti... a ne pobednik.

Da se ne lazemo, ko bi slusao Adnana?

Back