Les Paul
Ističe se
- Poruka
- 2.890
Ovo je BRUKA!!! e zamislite Adnana sa Metallicom, AC/DC-om, Rihannom....hahahaha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SHUT!Dobar je Ado..
Sto ne glasaste Srbi,nemate se sta sad zaliti..
Ove brukeeee.
OMG OMG OMG OMG NE VERUJEM..ON NE ZNA JEBENI ENGLESKI..FALSIRA KO RETARD .. OMG jebeni muslimani i njihova proserivanje i jebena grand produkcija
 Ljudi tu koalu nece htjet ni pogledat,kamoli slusat!
Ljudi tu koalu nece htjet ni pogledat,kamoli slusat!

Ma hajte, uzalud bacen ugovor..potpisace ga i vratice se u svoju varosicu i bice tamo kralj.
Pisi propalo

Adnan feat Rihanna..zamislite to...
Koje ce mu biti umetnicko ime, Babayah?

...Jedino je cuo za 50 CENT-a jer je njegovu sliku vidio na majici od nekog klinca
 ...Jedino je cuo za 50 CENT-a jer je njegovu sliku vidio na majici od nekog klinca 
I ti sad snela jaje sto si napisala ovo,a?

Ma sta ce to Babaji on je iz Zivinca bre, njega ce tata u beloj limuzini od 10 metara da zivo a kuma iz Dubaaajija donela parfem od 7000 jevara..
Lele
Ado je novi Elvis

Adnan ima super glas,ali je*iba,ipak je Vukasin,Vukasin. Covek je talenat. Savrsen scenski nastup ima,extra glas,harizmu,sve! Ali sta je tu je. Kao sto je Tonci rekao ne mora da znaci da pobednik napravi i najbolju karijeru. Ja sam uz sve studente i jedva cekam da vidim kako ce napredovati.
Ma hajte, uzalud bacen ugovor..potpisace ga i vratice se u svoju varosicu i bice tamo kralj.
Pisi propalo
Ovo je bruka za Bosnu.Dokazali su da su u vecini glupi i seljaci.

Moto emisije je bio da zele da vrate rock i pop na meanstream muzicke scene Balkana.
Zasto su onda uopste i primili takmicara koji bolje od svega peva pesme Halida Beslica?!
Nije mi jasno, ali sada vise nije ni vazno.
Zakljucak je da nisu uspeli da vrate zasluzeno mesto kvalitetnoj muzici.
Mozda smo mi kao narod stoka i ne zasluzujemo bolje od seljacine Babaje... Nesto definitivno nije u redu na ovim prostorima, nikad pametan i talentovan covek ne zauzme mesto koje mu pripada, uvek su u prednosti neznalice, prostaci, pokvareni, neproduhovljeni ljudi. I to se odnosi na sve zivotne svere drustva- od kulture i politike do svakodnevnog zivota.
Jedino sto znam je da je vise necu gledati nijednu emisiju koju radi Emotion na B92.
Necu vise da gubim vreme na gluposti.
Zao mi je svih ostalih takmicara, koji su se dobro pokazali, neko naravno bolje a neko manje dobro, ali zasluzuju pohvalu. A zao mi ih je jer su 3 meseca ucestvovali u show-u u kojem je na kraju pobedio najgori od svih njih i to najgori muzicki i po ponasanju.