Operacija Trijumf

Dobar je Ado..
Sto ne glasaste Srbi,nemate se sta sad zaliti..
Ove brukeeee.:D
SHUT!
OMG OMG OMG OMG NE VERUJEM..ON NE ZNA JEBENI ENGLESKI..FALSIRA KO RETARD .. OMG jebeni muslimani i njihova proserivanje i jebena grand produkcija

Ma daj mos' njega zamislit kao svjetsku zvjezdu!!!:udriglavu:Ljudi tu koalu nece htjet ni pogledat,kamoli slusat!z:hm:
Veze....on je za kafane ***.!!!!!:udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu:

Ma... ******... nema 'leba od rock-a, popa, metala, nema ljudi koji uzivaju u toj muzici... sve je otislo u k.. Zato ne gledam ova sranja, da se ne nerviram za dzabe... i znalo se da ce da pobedi, tako da me nije zacudilo... ne peva Adnan lose.. ali.. ovaj show nije... meh, whatever

Ne peva nesto posebno, na sceni nije napredovao sto se tice nastupa (i dalje je ukocen kao i na prvoj gali), ne zna strane jezike, ne izgleda nesto posebno...nisam siguran da je to dobitna kombinacija za pravu zvezdu...

Vukasin je daleko od savrsenog, ali ima potencijala da zaista postane zvezda, ili bar zvezdica svetkog kalibra. Juce je to dokazao sa "Angels". Ja ne slusam Robija W. ali Vuki je zvucao svetski.

Naravno da sve zavisi od njih i da Milica moze da bude veca zvezda od pobednika. Ipak, greota je trositi ugovor za nekoga kao sto je Adnan, ko 0,5 reci engleskog ne zna, i kome je vaznije da bude "glavni baja" u svojoj selendri, a ne u Evropi i svetu. Da se ne lazemo, tesko da bi iko sa nasih prostora uspeo, ali ugovor bi Vukiju vise znacio jer on moze da bude i inostrana zvezda. Babaja tesko da moze da dobaci dalje od prosecne kafane.

Da je pobedio Danijel bilo bi ok. Ni on ne zna engleski, ali momak ipak ima bolje glasovne mogucnosti i pliva u vise zanrova. Aleksandar i Nina su mi bledunjavi, ali nisu dno dna.

Babaja je trebalo da ispadne jos na pocetku... Ne znam, on je zaista promasio takmicenje. Sve vreme je OT ipak bila rasadnik neke drugacije vrste muzike. A sada docekasmo da nam se ponovo zvezde granda.

Ponavljam, geota je trositi ugovor na Adnana. :(

Poslednja izmena:
Adnan ima super glas,ali je*iba,ipak je Vukasin,Vukasin. Covek je talenat. Savrsen scenski nastup ima,extra glas,harizmu,sve! Ali sta je tu je. Kao sto je Tonci rekao ne mora da znaci da pobednik napravi i najbolju karijeru. Ja sam uz sve studente i jedva cekam da vidim kako ce napredovati.

Moto emisije je bio da zele da vrate rock i pop na mainstream muzicke scene Balkana.
Zasto su onda uopste i primili takmicara koji bolje od svega peva pesme Halida Beslica?!
Nije mi jasno, ali sada vise nije ni vazno.

Zakljucak je da nisu uspeli da vrate zasluzeno mesto kvalitetnoj muzici.
Mozda smo mi kao narod stoka i ne zasluzujemo bolje od seljacine Babaje... Nesto definitivno nije u redu na ovim prostorima, nikad pametan i talentovan covek ne zauzme mesto koje mu pripada, uvek su u prednosti neznalice, prostaci, pokvareni, neproduhovljeni ljudi. I to se odnosi na sve zivotne svere drustva- od kulture i politike do svakodnevnog zivota.

Jedino sto znam je da je vise necu gledati nijednu emisiju koju radi Emotion na B92.
Necu vise da gubim vreme na gluposti.
Zao mi je svih ostalih takmicara, koji su se dobro pokazali, neko naravno bolje a neko manje dobro, ali zasluzuju pohvalu. A zao mi ih je jer su 3 meseca ucestvovali u show-u u kojem je na kraju pobedio najgori od svih njih i to najgori muzicki i po ponasanju.
Obrni okreni Grand i Sale Popovic su uvek na dobitku, uvek pobedjuju.

Poslednja izmena:
Ma hajte, uzalud bacen ugovor..potpisace ga i vratice se u svoju varosicu i bice tamo kralj.
Pisi propalo

to je sudbina većine studenata...

evo, završio se show i mogu da napišem svoje mišljenje...od svih studenata karijeru će sigurno ostvariti Danijel, Ana, Igor i verovatno Vukašin, ostali će se vratiti svojim faksevima, klubovima, porodicama...baš kao i Adnan.
jedini momak koji može da ostvari inostranu karijeru i koji preko Universala može postići ogroman uspeh je Danijel, ali eto, izgleda da je moguće postati "najbolji pevač" zahvaljujući užoj i široj rodbini...dakle, ukinuti publiku, to je moj apel.

Moto emisije je bio da zele da vrate rock i pop na meanstream muzicke scene Balkana.
Zasto su onda uopste i primili takmicara koji bolje od svega peva pesme Halida Beslica?!
Nije mi jasno, ali sada vise nije ni vazno.

Zakljucak je da nisu uspeli da vrate zasluzeno mesto kvalitetnoj muzici.
Mozda smo mi kao narod stoka i ne zasluzujemo bolje od seljacine Babaje... Nesto definitivno nije u redu na ovim prostorima, nikad pametan i talentovan covek ne zauzme mesto koje mu pripada, uvek su u prednosti neznalice, prostaci, pokvareni, neproduhovljeni ljudi. I to se odnosi na sve zivotne svere drustva- od kulture i politike do svakodnevnog zivota.

Jedino sto znam je da je vise necu gledati nijednu emisiju koju radi Emotion na B92.
Necu vise da gubim vreme na gluposti.
Zao mi je svih ostalih takmicara, koji su se dobro pokazali, neko naravno bolje a neko manje dobro, ali zasluzuju pohvalu. A zao mi ih je jer su 3 meseca ucestvovali u show-u u kojem je na kraju pobedio najgori od svih njih i to najgori muzicki i po ponasanju.

Sve si rekao...

Back