Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
A sto,nisam videla taj deo kad je Danijel bio spasen jel rekao nesto ili?
nije ništa rekao, samo se ponašao ljigavo kao i obično...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto,nisam videla taj deo kad je Danijel bio spasen jel rekao nesto ili?
nije ništa rekao, samo se ponašao ljigavo kao i obično...

Dent,
Ne znam sta si po profesiji, ali veruj mi, sve ovo o cemu ti pricas ja veoma dobro znam jer studiram nauku koja se bavi upravo ovim pitanjima, tako da nema potrebe da me ucis.
Stvar je u tome sto postoji podforum politika, pa idi pisi sta god pozelis o belosvetskim zaverama protiv Srba, Cigana, hrvata (malim slovom) i ostalih. Gde je drustvo sa politike bilo kada su na pocetku izletele dve Hrvatice, dve nedelje za redom?
Da se razumemo, imas prava na svoj stav, i ja sad ne govorim o tome da li se slazem ili ne. Hocu samo da kazem da nacionalizam coveka natera da obnevidi i cesto ne primeti neke stvari. Na primer, ovde su vaznije pare od toga ko pripada kojoj naciji, sto je upravo i razlog zbog cega neki ucesnici prolaze. Drugo, da je takmicenje u Zagrebu i mi bismo glasali za nasa dva kandidata, to nista ne brini. Trece, to sto mi najpre gledamo muziku a ne to odakle je ko i koje je vere, treba NAMA da sluzi na cast a ne na sramotu.
I, kao sto sam rekla, taj stav na ovom forumu apsolutno nije primeren (ne u smislu da je "neprimeren" vec da si promasio temu, ovde ljudi pisu o muzici). Bas me boli guza da li je Vukasin Marsovac ili Srbin ili Hrvat, da ti pravo kazem. I nikada ne bih navijala za nekoga sa uzasnim glasom samo zato sto je iz Srbije. Opet, ako Makedonci i ne znam ko pravi takvu gresku, to ide na njihovu sramotu.
PS-I od kad to Vukasin nije Srbin, kad smo vec kod toga? (Nije da je bitno, zaista, ali cisto da pitam)

1. Tebi je verovatno i kralj Vukašin bio nekakav bošnjak. Blago nama kada se odričemo svojih ljudi van granica Titove Srbije. ali, to je politika, pa neću dalje o tome.
2. Danijel jeste Ciganin. ...I ništa. Meni to ne smeta. To sam pomenuo kako bih skrenuo pažnju da u finale, i pored jednog člana iz Srbije, neće ući nijedan Srbin.
3. Nisu predstavnici, ali su učesnici iz Srbije, a ti ako ne prepoznaješ atak, blago tebi. Tebe i da siluju ne bi prepoznao, nego bi tvrdio da su ti čistili debelo crevo.
4. Sonja jeste najbolja, a u prilog tome ide što je Anastazija nju odabrala za duet. Anastazija je profesionalac svetskog kalibra i sigurno je da drži do savršenstva svakog svog nastupa, pa čak i u zapećku zvanom Srbija.
5. Moj post itekako ima smisla, i da to mi je bio cilj.
Veliš, svako tamo gde treba. Pored tebe takvog nisu ni trebali da plaćaju Ismetu i Tončija. Ti bi njihov posao, ubeđen sam, mnogo efikasnije odradio, i već do polovine serijala ne bi bilo nijednog Srbina.
6. 'Ajd' pali!

I Nina,potrazi snimak na netu..

Zvezdice ja tebe zovem po imenu ja sam ovde prijavljen kao Dent6 pa te molim posto STUDIRAS NAUKU da me ne vredjas.

Ja i govorim o muzici ali iz mog ugla ocito tvrdjeg po shvatanju. Trenutno je u Srbiji hit koji pevaju hari mata hari i dino merlin(pre babaroga nego carobnjak) gde se alah velica do nebesa cuj nebesa i to je vama tolerantnima u redu.
Epa sto si ti materijalista ti brate crkni ja ne mogu nista,znaci ljudske vrednosti ne postoje.
Kada amerikanac voli ameriku onda je to patriotizam kada hrvat voli hrvatsku isto ili italijan,nemac itd. A kada ja kazem da volim SRBIJU onda ja zastranjujem jes jeb...
KOSOVO JE SRBIJA! Ja radim sa ljudima i mene boli ko je koje vere i nacionalnosti a tebi srecan Bozic ako slavis voli te brat![]()

Prihvatam kritiku, izvini sto sam te nazvala Dent umesto Dent6, nije bilo namerno.
Ja ne slusam takvu muziku i za mene nikakav Hari Mata Hari i Merlin nisu osobe koje imaju hitove. I uopste nisam tolerantna niti volim toleranciju, samo da se zna.
Ovo je, pretpostavljam, primer ophodjenja sa postovanjem? Ja ti svakako nisam brat, a nije ni malo hriscanski i u duhu vrednosti Pravoslavlja da se nekome kaze "crkni".
Ti nisi nigde rekao da volis Srbiju... Vec da ti smeta to sto Hrvati forsiraju svoje, sto je ispala Sonja pa je predstavnik Srbije Ciganin (moja greska- nisi napisao da ti smeta, ali si nas podsetio, onako usput, da je on Ciganin) itd.
PS- Imena drzava i naroda pisu se velikim slovom, bez obzira da li ti pripadas tom narodu ili drzavi.
Vidim da te boli ko je koje vere i nacionalnosti...
Bozic slavim tek za kojih 13 dana, ali hvala na ranim pozdravima.
Ovim se moja rasprava sa tobom u ovoj temi zavrsava, jer, kao sto rekoh na pocetku (poenta koju si ocigledno propustio), forum muzika NIJE mesto za ovu vrstu rasprava. Ako postoji pogodna tema na Politici, pokazi mi je i rado cu se tamo ukljuciti. Ako ne, razgovor mozemo da nastavimo putem privatnih poruka.
A sad, da se vratimo na temu... Da li se zna ko ce biti gost poslednje Gale, ili jos niko nije pristao da se tu pojavi?![]()
Ali on se nigde ne pojavljuje ( sem na Marakani) 
To bi bilo očajno.....Duet Aleksandar i Sakis biće smejurija. Nini baš odgovara Milena(najbolji gost, za nju, posle NEGATIVA) i Ani. Delimično. Kao i Danijelu Jelena. Nina i Ana će izgledati smešno kada Jelena pusti glas. Danijel će lakše proći jer je "Košava" lagana pesma...
Zamislite da su dali "Jutro" ili "Panta rei",......To bi bilo očajno.....

))
A sta ako publika ponovo bude glasala kao nenormalna za Aleksandra?
Ako pobedi on...![]()
inače, povraćam na Tončijevu ideju da od Vukašina & ostalih napravi bend, ma koliko to bilo korisno za njih...
Ja sam mislila da ce Danijel dobiti Sakisa.
Sonja ima glasovni potencijal ali mislim da nece uspeti. Mislim da nije dovoljno flexibilna, iskreno ne vidim da ce imati neku sjajnu karijeru, ali ko zna, ima kvalitet to je sigurno, ali neki drugi faktori tu mogu da odluce.
A sad, Igor ili Vukašin?

...GADNAN...