Operacija Trijumf

Pošto verujete da smo mi , Srbi, prepošteni i objektivni prilikom glasanja VARATE SE ! Pobediće Danijel (moj favorit od početka i fantastičan pevač) jer je iz Srbije. Ako mislite da samo Makedonci, Crnogorci i Bosanci glasaju tako grešite. Danijel je odličan, ali takva pobeda ne treba nikog radovati. Ali ko pobedi dobija bar 50% iz svoje države.

Inače pesme su tako dobre kao i gosti ! JEEELEEENAAAA!!!!! Danijel je vrištao i trčao po kući kada su mu rekli da peva sa njom......

Nominacije ? Ok. Kao i obično. Nina, Igor i Adnan nominovani zbog "priča". Danijela nisu mogli. Odličan. A i jedini Srbin. Ali odličan.

pošto se izgleda jedino meni nije svidela njegova verzija nothing else meter, evo, pokušaću da odgovorim...
recimo da bi imitiranje zvučalo sasvim ok, ovako je zvučalo kao klasično "odrađivanje"...i nisam primetio neku emociju u njegovom pevanju, čega je kasnije u duetu sa Sonjom bilo "za izvoz"...

Nisi samo ti, procitala sam na nekom od foruma da se svi zale... Sad, nije bila eksplozija osecanja niti nejgov najbolji nastup, ali mi je prethodnih par puta bio bas los.

Sto se tice grubosti glasa... Sta znam. Nije to neka pesma koja zvuci dobro samo u Metalika-stil interpretaciji, ostavlja prostora za licni pecat.

Ja, recimo, volim kada takve pesme pevaju zene, ali nesto se to nece desiti na OT-u.

Zabolje nas uvo sta kaze tvoj cale..
Adnan je dokazao da umije da pjeva i pop,tako da iskulirajte...z:)

slazem se,Adnan je super... mada, zeznuo je sinotj onu pesmu ...

Zao mi je shto tje ispasti Igor, ima extra glas (ponekad preteruje stalno sa tim vishim tonovima,ali dobro) i najbolja je osoba po ponashanju na akademiji, redovno ide na chasove,sa svima normalno komunicira...
Smuchio mi se onaj Vukashin.Toliko je sujetan,stalno ima neke primedbe na tudje komentare....

inache ono kako su Nina,Sonja i Ana izvele Rijanu bilo je smeshno..stajale su u mestu kao zakopane

Kako sam razumeo Fibiskusa(valja se ovako piše) pri kraju serijala dovode velike zvetde.
Anastazija. Džunor Džek, Sakis i još dvoje na kraju. Sakis je više polu - evropska zvetda ali u Srbiji i okolo je poznat....

Da dobro se pise. Na pocetku serijala se pricalo o mnogo vecim zvezdama. Kad je Ana pocela da jauce na gali sionc pomislio sam da se radi o Rijani (sa njom su pregovarali, cak se pricalo i o Neli Furtado), kad ono Sakis. Ostaje mi da se nadam finalnoj gali.

slazem se,Adnan je super... mada, zeznuo je sinotj onu pesmu ...

Zao mi je shto tje ispasti Igor, ima extra glas (ponekad preteruje stalno sa tim vishim tonovima,ali dobro) i najbolja je osoba po ponashanju na akademiji, redovno ide na chasove,sa svima normalno komunicira...
Smuchio mi se onaj Vukashin.Toliko je sujetan,stalno ima neke primedbe na tudje komentare....

inache ono kako su Nina,Sonja i Ana izvele Rijanu bilo je smeshno..stajale su u mestu kao zakopane

Slazem se u potpunosti za Igora, ziri uopste nije trebao da ga nominuje, a studenti ga nijesu spasili jer su svjesni da im je predstavljao najvecu konkurenciju od njih trojice nominovanih..

Moji komentari dvanaeste (već) Gala večeri :

SONJA – U pesmi koju je sama izvodila većinu nisam čuo. Kao da je muzika preglasna. Rijanina pesma je sama po sebi sranje za ovakvu vrstu takmičenja. Ali «Svet tuge» bio je fantastičan.

VUKAŠIN- Dosta dobro. Najbolji mi je bio «svet tuge.» Sve pesme su bile dobro odrađene.

ADNAN- Moj komentar ne bi bio objektivan pa ba ne bi ni davao. Posle «zbog Živinica, zbog Bosne « smučio mi se.

DANIJEL – Nisam gledao « VAGABUNDA». Ali ono malo što sam čuo bilo je OK. Sve prilagođava sebi. Duet sa Adnanom bio je simpatičan. Glupa pesma ali bili su dobri.

ANA – Ni nju nisam dobro video.

NINA – U nekim momentima nisam čuo Aleksandru od nje. Kao da joj je Aleksandra bila prateći vokal.

ALEKSANDAR – Nisam slušao. Ali video sam njegovu skamenjenu facu i smučilo mi se.

IGOR – «PLEŠEMO « je bila dobra. Ostalo nažalosat ne gledah....

Kao što vidite većinu nisam gledao. Žao mi je zbog toga.

Ipak uzeo sam da komentarišem da bi forum bio «življi».

I JOŠ JEDNOM :) :

Gala 13

1.Adnan - Dino Merlin - Švicarska
2.Ana - Milena Vučić - Luče
3.Aleksandar - Sakis Rouvas - Shake it
4.Danijel - Oliver Dragojević - Magdalena
5.Igor - Aerosmith - I don't want to miss a thing
6.Nina - Milena Vučić - Dal' ona zna
7.Vukašin - Parni Valjak - Godine prolaze

8.Vukašin&Igor - U2 - With or without you

9.Danijel - Jelena Tomašević - Košava
10.Aleksandar i Adnan - Leb i Sol - Skopje
11.Ana i Nina - Katy Perry - I Kissed a Girl/Hot'n'Cold
12.Ana, Nina - Jelena Tomašević - Oro

Gomila gluposti.

1. Vukašin nije srbin već Bosanac (Bošnjak)
2. Danijel nije ciganin(a i da jeste pa šta???)
3. Oni nisu prestavnici Srbije i nikakav "atak" nije izvršen na Srbe
4. Sonja najbolja? Anastajiza je ODABRALA ? :zima2:
5. Tvoj post nema smisla jer je očigledno da je njegov cilj bio da ukažeš na to kako samo Srbi ispadaju , ali nisi uopšte u pravuu. Svako je ispao tačno tamo kada i treba. Ne računajući Miku i Adnana

1. Tebi je verovatno i kralj Vukašin bio nekakav bošnjak. Blago nama kada se odričemo svojih ljudi van granica Titove Srbije. ali, to je politika, pa neću dalje o tome.
2. Danijel jeste Ciganin. ...I ništa. Meni to ne smeta. To sam pomenuo kako bih skrenuo pažnju da u finale, i pored jednog člana iz Srbije, neće ući nijedan Srbin.
3. Nisu predstavnici, ali su učesnici iz Srbije, a ti ako ne prepoznaješ atak, blago tebi. Tebe i da siluju ne bi prepoznao, nego bi tvrdio da su ti čistili debelo crevo.
4. Sonja jeste najbolja, a u prilog tome ide što je Anastazija nju odabrala za duet. Anastazija je profesionalac svetskog kalibra i sigurno je da drži do savršenstva svakog svog nastupa, pa čak i u zapećku zvanom Srbija.
5. Moj post itekako ima smisla, i da to mi je bio cilj.
Veliš, svako tamo gde treba. Pored tebe takvog nisu ni trebali da plaćaju Ismetu i Tončija. Ti bi njihov posao, ubeđen sam, mnogo efikasnije odradio, i već do polovine serijala ne bi bilo nijednog Srbina.
6. 'Ajd' pali!

Da se razumemo, Sonja je od svih pevaca iz operacije trijumf najbolji vokal . Ovo tahmicenje jednostavno nema kvalitetno glasacko telo. Vukasina su na tahmicenju zadrzale klinke koje glasaju na osnovu svog seksualnog nagona ka popularnom muskarcu , a ne na osnovu realnosti. Tako da mozemo da zakljucimo da ovo tahmicenje nije nikakav pokazatelj kvaliteta.

Poslednja izmena:
Snimih "Svet tuge", "Nothing else matters" i "Angie" sa prošle gale.

Prvo Vuki:

Upravo slušam Nothing else matters i nije uopšte bio loš. Naravno, ne možemo očekivati da bude kao James Hetfield, nema on tu boju glasa, ali je bio i više nego dobar. U jednom trenutku je ispao iz takta, kao da mu je pukao glas, nije uspeo da izvuče dovoljno visok ton, ali izvukao se, a deo na gitari je bio savršen.

Duet sa Sonjom... uh, ne zna se ko je bio bolji! Bolje su izveli "Svet tuge" od Ivane! I zaista su bili uklopljeni. Bravo!

Sonja kada je pevala sama nisam stigla da otpratim... nekako ni nisam nju dobro čula... više se čula muzika nego ona...

Igor je bio fantastičan sa "Angie" i uopšte mi nije jasno zašto je nominovan.

Opet, vidi se da žiri "muti". Stalno nominuju Vukašina iako je na vsakoj gali sve bolji i bolji, a i inače ima veoma dobre nastupe dok stalno izvlače Danijela, Anu i Adnana, a iskreno, oni i nisu nešto.

Dobro, izbacili su sve rokere iz kuće i ostao je samo on, ali opet. Tonči je odlučio da oni budu grupa i kraj. A šta ako je oni ne žele?

Takože, mislim da Ana i Danijel nisu zaslužili da budu spašeni. Direktor me nije iznenadio što je spasao Ninu jer bi bilo "nepravedno" da ostane samo jedna devojka, mada je mogao rizikovati jer bi je izvukli studenti, sigurno.

Ako ne računamo nastupe Sonju, jer je ispala, Vukašin i Igor su bili najbolji, a upravo su oni nominovani. Nepravedno.

A Danijel mora da oskrnavi svaku pesmu. Ali bukvalno. -.-

Njegov post ima itekako smisla. Ja ne vidim nista lose u nacionalizmu ali pojedinci ocito ne znaju
razliku izmedju Nacionalizma i Nacizma a razlika je ogromna. Ja ne mrzim nikoga a to sto je covek Ciganin je isto ko sto sam i ja Srbin ili neko hrvat ili Makedonac. Razlika je sto hrvati navijaju za hrvate, makedonci za makedonce,crnogorci(i to je nacija)za crnogorce a Srbi protiv Srba. Bratski pozdrav za Suboticu.Zvezdice javi da ti objasnim tekst ako ti nije jasno nesto

4. Sonja jeste najbolja, a u prilog tome ide što je Anastazija nju odabrala za duet. Anastazija je profesionalac svetskog kalibra i sigurno je da drži do savršenstva svakog svog nastupa, pa čak i u zapećku zvanom Srbija.

Potpuno se slazem.Sa svakom reci:)
Ali imala sam ja ovde prepirki o Milici Majstorovic za koju su pojedini tvrdili da je najbolja:hahaha:,a koliko god lupali pojedini po ovoj temi Sonja je zaista najtalentovanija.Zao mi je bilo kad sam videla da ispada,ali mozda i bolje sada nego u ponedeljak....Bez obzira,nadam se da ce joj se sada otvoriti neka vrata:D

Potpuno se slazem.Sa svakom reci:)
Ali imala sam ja ovde prepirki o Milici Majstorovic za koju su pojedini tvrdili da je najbolja:hahaha:,a koliko god lupali pojedini po ovoj temi Sonja je zaista najtalentovanija.Zao mi je bilo kad sam videla da ispada,ali mozda i bolje sada nego u ponedeljak....Bez obzira,nadam se da ce joj se sada otvoriti neka vrata:D

O bože ... ne razumem kako Milica može da bude najbolja ..... Stalno tu priču potenciraju i dan danas ..... ali meni nekako ta priča ne pije vodu.... ''nova Severina'' - mislim stvarno ..... kao da je Severina Anastazija u krajnjem slučaju, pa Milica treba time da se ponosi.

Devojka lepo izgleda (kad je srede) - ali svako od nas bi dobro izgledao kada bi ga profi šminkeri i frizeri uzeli pod svoje .....

Back