leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
Gde nađoše Sakisa nije mi jasno 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde nađoše Sakisa nije mi jasno![]()

Jes jes..
Moj cale je carinik i rek'o mi je da je bio neki iz ziwinaca i taj je reko da Gado Pewa samo narodnjake

Zabolje nas uvo sta kaze tvoj cale..
Adnan je dokazao da umije da pjeva i pop,tako da iskulirajte...![]()

pošto se izgleda jedino meni nije svidela njegova verzija nothing else meter, evo, pokušaću da odgovorim...
recimo da bi imitiranje zvučalo sasvim ok, ovako je zvučalo kao klasično "odrađivanje"...i nisam primetio neku emociju u njegovom pevanju, čega je kasnije u duetu sa Sonjom bilo "za izvoz"...
Zabolje nas uvo sta kaze tvoj cale..
Adnan je dokazao da umije da pjeva i pop,tako da iskulirajte...![]()
Kako sam razumeo Fibiskusa(valja se ovako piše) pri kraju serijala dovode velike zvetde.
Anastazija. Džunor Džek, Sakis i još dvoje na kraju. Sakis je više polu - evropska zvetda ali u Srbiji i okolo je poznat....
slazem se,Adnan je super... mada, zeznuo je sinotj onu pesmu ...
Zao mi je shto tje ispasti Igor, ima extra glas (ponekad preteruje stalno sa tim vishim tonovima,ali dobro) i najbolja je osoba po ponashanju na akademiji, redovno ide na chasove,sa svima normalno komunicira...
Smuchio mi se onaj Vukashin.Toliko je sujetan,stalno ima neke primedbe na tudje komentare....
inache ono kako su Nina,Sonja i Ana izvele Rijanu bilo je smeshno..stajale su u mestu kao zakopane
:inache ono kako su Nina,Sonja i Ana izvele Rijanu bilo je smeshno..stajale su u mestu kao zakopane

ma sta ce nam Rihanna ove bolje pevaju od nje...Da dobro se pise. Na pocetku serijala se pricalo o mnogo vecim zvezdama. Kad je Ana pocela da jauce na gali sionc pomislio sam da se radi o Rijani (sa njom su pregovarali, cak se pricalo i o Neli Furtado), kad ono Sakis. Ostaje mi da se nadam finalnoj gali.

Gomila gluposti.
1. Vukašin nije srbin već Bosanac (Bošnjak)
2. Danijel nije ciganin(a i da jeste pa šta???)
3. Oni nisu prestavnici Srbije i nikakav "atak" nije izvršen na Srbe
4. Sonja najbolja? Anastajiza je ODABRALA ?
5. Tvoj post nema smisla jer je očigledno da je njegov cilj bio da ukažeš na to kako samo Srbi ispadaju , ali nisi uopšte u pravuu. Svako je ispao tačno tamo kada i treba. Ne računajući Miku i Adnana
4. Sonja jeste najbolja, a u prilog tome ide što je Anastazija nju odabrala za duet. Anastazija je profesionalac svetskog kalibra i sigurno je da drži do savršenstva svakog svog nastupa, pa čak i u zapećku zvanom Srbija.

,a koliko god lupali pojedini po ovoj temi Sonja je zaista najtalentovanija.Zao mi je bilo kad sam videla da ispada,ali mozda i bolje sada nego u ponedeljak....Bez obzira,nadam se da ce joj se sada otvoriti neka vrataPotpuno se slazem.Sa svakom reci
Ali imala sam ja ovde prepirki o Milici Majstorovic za koju su pojedini tvrdili da je najbolja,a koliko god lupali pojedini po ovoj temi Sonja je zaista najtalentovanija.Zao mi je bilo kad sam videla da ispada,ali mozda i bolje sada nego u ponedeljak....Bez obzira,nadam se da ce joj se sada otvoriti neka vrata
![]()