Ma mozemo mi da se nadamo da ce ovde jednog dana odlucivati kvalitet, a ne kvantitet, ali do tada nista. Srbija je ovo, ovde ne postoje pravila niti profesori, direktori, a kamo li ziri, koji se po meni do sada "dovoljno" pokazao. Pobedice onaj koji je vec verovatno odredjen, a koji ce moci da, tima sto su ga tu doveli, pravi pare i to je to. Prilicno prosto he! Naravno da sam ja za to da odredjuju neki kompetentni ljudi, ali upravo sam to ocekivao ovde, kad ono dovedose Marinu (jeste tekstopisac, ali ima boljih muzicara od nje) i Ismetu, za koju nasm ni cuo pre nego sto je dosla (sad zeni skidam kapu jer se pokazala kao najprofesionalnija od svo troje), ali i pored svega sam ocekivao mnoooogo vise od zirija. Ako pogledamo sta je bolji nacin za odabir, ziri ili glasovi, mogu samo da kazem da kad je ovaj ziri u pitanju, svakako vidimo sta se desava i ko se favorizuje, dok kod glasova mozemo da glasamo i da se nadamo da ce pobediti nas favorit, iako smo polusvesni da se glasovi jako lako namestaju (nekako ne vidimo sta se desava u toku glasanja pa nas i ta nepravda mozda manje boli nego kad nam ziri kaze za nekoga da je katastrofa bio to vece, a ono covek rasturio sve ostale).