Operacija Trijumf

Ne možeš da veruješ koliko mi je krivo. Kao da sam ja davao pare. Toliko sam verovao u ovo.

Kako ako ti je dosadno u OT gledaš Grand ??? Pa tu se peva druga muzika....

Slomnjen sam... :P

Gledanost je rasla a kao da sad pada. Ma ne verujem....

Nismo se razumeli,ja Grand uopste ne gledam nego kazem da je NEKE mozda smorilo OT pa misle da je bolje da umesto toga gledaju Grand.Nemoj toliko oko toga da se nerviras,sigurno imas i svoje probleme o kojima trebas da brines,samo opusteno.:ok:Ne znam do kad traje OT,jel ce se zavrsiti pre ili posle Nove Godine?

kako "pa šta"?
to glasanje je ok za big brother, ali za muzičku akademiju reč žirija, direktora i profesora mora biti presudna, čak i za izbacivanje...
zbog tog glasanja je izvesno da će Vukašin da ispadne, a on je verovatno najbolji vokal na akademiji...

Ma mozemo mi da se nadamo da ce ovde jednog dana odlucivati kvalitet, a ne kvantitet, ali do tada nista. Srbija je ovo, ovde ne postoje pravila niti profesori, direktori, a kamo li ziri, koji se po meni do sada "dovoljno" pokazao. Pobedice onaj koji je vec verovatno odredjen, a koji ce moci da, tima sto su ga tu doveli, pravi pare i to je to. Prilicno prosto he! Naravno da sam ja za to da odredjuju neki kompetentni ljudi, ali upravo sam to ocekivao ovde, kad ono dovedose Marinu (jeste tekstopisac, ali ima boljih muzicara od nje) i Ismetu, za koju nasm ni cuo pre nego sto je dosla (sad zeni skidam kapu jer se pokazala kao najprofesionalnija od svo troje), ali i pored svega sam ocekivao mnoooogo vise od zirija. Ako pogledamo sta je bolji nacin za odabir, ziri ili glasovi, mogu samo da kazem da kad je ovaj ziri u pitanju, svakako vidimo sta se desava i ko se favorizuje, dok kod glasova mozemo da glasamo i da se nadamo da ce pobediti nas favorit, iako smo polusvesni da se glasovi jako lako namestaju (nekako ne vidimo sta se desava u toku glasanja pa nas i ta nepravda mozda manje boli nego kad nam ziri kaze za nekoga da je katastrofa bio to vece, a ono covek rasturio sve ostale).

Ma mozemo mi da se nadamo da ce ovde jednog dana odlucivati kvalitet, a ne kvantitet, ali do tada nista. Srbija je ovo, ovde ne postoje pravila niti profesori, direktori, a kamo li ziri, koji se po meni do sada "dovoljno" pokazao. Pobedice onaj koji je vec verovatno odredjen, a koji ce moci da, tima sto su ga tu doveli, pravi pare i to je to. Prilicno prosto he! Naravno da sam ja za to da odredjuju neki kompetentni ljudi, ali upravo sam to ocekivao ovde, kad ono dovedose Marinu (jeste tekstopisac, ali ima boljih muzicara od nje) i Ismetu, za koju nasm ni cuo pre nego sto je dosla (sad zeni skidam kapu jer se pokazala kao najprofesionalnija od svo troje), ali i pored svega sam ocekivao mnoooogo vise od zirija. Ako pogledamo sta je bolji nacin za odabir, ziri ili glasovi, mogu samo da kazem da kad je ovaj ziri u pitanju, svakako vidimo sta se desava i ko se favorizuje, dok kod glasova mozemo da glasamo i da se nadamo da ce pobediti nas favorit, iako smo polusvesni da se glasovi jako lako namestaju (nekako ne vidimo sta se desava u toku glasanja pa nas i ta nepravda mozda manje boli nego kad nam ziri kaze za nekoga da je katastrofa bio to vece, a ono covek rasturio sve ostale).
Jeste,u pravu si.Mislim da su Danijel i Igor Toncijevi favoriti i to se vidi pa ih zato on gura napred.Milici su rekli po izlasku iz kuce da za 2 dana pocinje da snima plocu,pa sto onda nisu dali sansu svim ukucanima kako ko izadje da snima plocu,mozda su zbog toga sad svi sigurni da ih ceka odlicna karijera a u pravu je i Goca Trzan koja je rekla kod Mace u emisiji da oni sad imaju sve bukvalno na tacni i mozda nece znati da se snadju kad budu izasli iz kuce...

Ma ljudi nemojte se toliko opterecivati "vestima" da su ZS gledanije od OT. Odakle vam to? Kurir, Presssss, ALoo, Sveeet.:hahaha::hahaha: Pa ako ste se ikad osecali toliko lose da gledate ZS onda ste videli ko su im u ziriju, kompetenti muzicari, sve jedan do drugog, i gle cudom svi iz jos istinosnijih casopisa. Inace i meni se smuci kad vidim onu kicericu, pa reklamiranje kvazi dizajnera i "stilskih kuca", pa onda pogledam one devojke koju se se utegle, namazale i izvestacile da bi se uklopile u kic, neon i plastiku cele bine i svega toga, pa onda i Sasa koji mi kresti kako sad treba da glasam za svog favorita, kao da mi ga prodaje, neverovatna ponuda, ako sad pozovete dobijate njega/nju, njeno/njegovo kuce, mace, babu, njivu u Ovci, a sve to ce mi doneti najnovija zvezda Tankosa Pevuljkic. Sad da se malo vratim sebi. Od osobe koja je jednom prilikom bila na snimanju, a ni sama ne zna kako je tamo zavrsila, znam da se snimaju iz DVA dela. PRVI deo je kada oni pevaju PO 2 pesme, pa na televiziji pustaju onu koja bolje zvuci, a onda se vasar skuplja za par dana (subotom) i to je DRUGI deo kad se samo glasa i to je to. Ovo ne moze da se meri sa OT, ma nikada. Studenti (zna se ko se ovde obrazuje, a ko prodaje) su vec odaaavno postali zvezde i dovoljno se dokazali, ako ikada budu morali da se uporedjuju sa sa Smradovima.

@ nimil

Pitao si ranije kako je izgledao Idol. Ako si ikada pogledao ili naleteo na uvodnu spicu (onaj plavi cikica izlazi iz lifta i stupa na binu, svetla koja pretstavljaju jednu pop zvezdu itd) onda bi trebalo da znas. Ono sto mene od starta nervira kod ZS je sto su se usudili da uzmu taj intro od jednog svetskog formata i koriste ga onako okrnjenog (ali to seljacima ne smeta, kao da to prepozanju, ako su ikada i culi za Idol), "obogacenog" kicom i fuuujjjj sta su uradili. Kad bi to samo vlasnici Idola videli pa let'o bi Grand samo tako. U Idolu ucestvuje oko 22 ljudi iz skoro svih ExYu zemalja (u prvoj sezoni je bio cak jedan Slovenac, ali mislim da nije bilo Hrvata) i emisija se pustala cini mi se petkom. Ucesnici bi za svaku, takoreci galu, dobijali neku temu, pop,rock,evergreen, i trebali bi da spreme pesme iz datog zanra i otpevaju na gali. Ziri se sastojao iz 4-5 clanova (Mirko Vukomanovic, profesor u OT, je bio jedan od njih), tu je bilo jos njih, prepoznatljivih meni danas, ali im ja ne znam ime (3,4 muskarca i jedna zena). Ziri je imao prilicno vreme da prokomentarise nastup svakog uceniska posle izvodjenja. Nisam siguran, ali mislim da se glasalo u toku cele emisije, pa se na kraju bira njih cetvoro od kojih jedan ispada isto vece, a ostali se vracaju u kucu (tad neku vilu, ali bez kamera po kuci). Takodje je postojao bend, koji se uveo posle 2-3 gale, pa su ucesnici morali da rade i ukombinuju se i sa bendom, a do tada je islo na matricu. Voditelj je bio Dejan Pantelic. U finalu I sezone je bila Cveta Majtanovic (pobednik) i jedna bukvalno klinka koja je rasturala i ona mi je bila favorit, a bila je kao Sajko mozda i mladja. Studio je bio kao pola do 2/3 ovog za OT (samo onog dela koji mi vidimo). II sezona je bila dosadnija. Secam se da je pobedila jedna Crnogorka, ziri je bio manji, studio takodje (ili se meni tako cinio). To bi bilo ono cega se ja secam.
PS: Medju onim seljacima sa pocetka naravno da nisam mislio na tebe.

Poslednja izmena:
Na sta su sve ljudi spremni da bi dobili telefonski poziv,a sta kazes?!:DPosle toga je i izaslo po Skandalu,Svetu i mislim u jos nekim novinama da je *****,ma ko zna nego reci ti meni je se vidi moja slika i ako se ne vidi kako to da namestim?Ako ti nije problem

Da...ja to osecanje imam od pocetka...Citao sam jedan Mikin intervju nakon sto je ispala, rekla je kao da je na nekoj probi dan pre ulazak Ana Mihajlovski prisla Miki i rekla: " Sta se palis, kao da ces ti da udjes u kucu"... A i rekla je da svi oni znaju da Ana Mihajlovski favorizuje Danijela...

Ako je gledanost pala, to je zato sto se OT ljudima dopao, pa ih je razocarao providnim nominovanjem kvalitetnih ljudi iz ko zna kog razloga. Kada je postalo jasno da u finale idu Aleksandar, Adnan, Nina, Igor + Danijel, nikome vise nije interesantno.

Sto se tice Idola, mislim da je ona klinka imala samo 13-14 godina. Ja to nisam gledala, samo kad prebacujem vidim da nesto pevaju, pa sam ukopcala pravila. Nisma ni znala da je bila druga sezona.

Back