Juče u pauzi (reklamama) u NOSD-u namerno prebacim na Pink.
Hteo sam da uhvatim onaj deo u Zvezdama Smrada kada je glasanje i kada puštaju po isečak od svakog. I uhvatim. Ovo sam hteo jer svi nešto seru da Smradovci bolje pevaju od Trijumfalnih i da su tu pevaju pop pesme. Pomislih da se ne vodim predrasudama i da pogledam. Kad ono od popa ni p, već pevaju neke narodnjake starinske . A ni glasovi me nisu oduševili. Strašno. Loše. U poređenju sa njima i Adnan je vokalno fantastičan.
I onda me zaboli stomak i upitam se šza ljude tu privlači. Voditelji, scena, glasovi, publika sve seljaci.
Ako su Zvezde Smrada zaista gledanije od OT( ne verujem) koje je logično objašnjenje???
OT Gala gleda oko 6 miliona ljidi. Oko 1,5 miliona iz Srbije. Ništa posebno. Ali nije ni malo.
Ono što me brine jeste da se OT na listi gledanosti (u Novostima) do skora nalazila na prvom ili drugom mestu (u kategoriji zabavno muzičkih ). Prošle nedelje je bila na trećem, a ove na petom mestu.
Uzorak se vrši na 500 televizora.
Šta vi mislite o tome? Taman kada sam pomislio da je sve gledanije onda ovo. Plus pišu i neka sranja po Kuriru o promašaju takmičenja .