Operacija Trijumf

I mene je naljutio. Mnogo je živčan. Što se tiče ukidanja favorita to je zvaično obaveštenje koje je objavljeno u čitavoj Jugoslaviji.
Nije precizirano od koje Gale.

OT-NOSD

Konačno normalan gost....

da napokon normalni gosti. Veceras me je Danijel prijatno iznenadio kako je otpevao Miroslava Ilica bez nekog kukumavcenja i sl, bas je dobro zvucalo i dobro se snasao.
Da spomenem nesto u vezi sa ukidanjem favorita. Moze-ali MENJAJTE ZIRI!!!!!!! Jasno je svima da ce to biti neko iz Srbije, ma kako bili bolji od Adnana ili Nine, tu bi jos mogla da se pridruzi i slatka Ana kao "visak" iz Hrvatske (ipak je Igor "reliktna" vrsta pa ima takav status kod zirija). Ne svidja mi se da su ukinuli direktora, jer onda prisustvo casovima potpuno gubi znacaj. Neko moze da ne dodje uopste na casove, izlezava se do pola 12 i onda ima isti status kao onaj koji je bio na svima. Moze da otpeva koliko god hoce dobro, ali po meni je to nepravedno.
PS: Sad ce mi neko reci da nekome ne trebaju casovi vec je rodjeni talenat. E pa samo glup covek ce se zadovoljiti onim sto ima i nece teziti necem vecem, uzvisenijem niti ce ikada pogledati uvis i pokusati nesto van svojih mogucnosti.

Pa iako je po pravilima sad je priiiiiiiiilicno kasno za uvodjenje istih. Tol'ki talenti izasli, pa su se tek sad setili da bi mogli. Miiiiiiisliiiiiiim.....................
Pa sta ako odredjuje sira rodbina i prijatelji, i do sad je tako bilo, a i u Idolu, kao primeru za ovaj showu, se ispadalo jos iste veceri kad se pevalo jer se glasalo u toku emisije pa ko skupi vise ostaje.

Pa sta ako odredjuje sira rodbina i prijatelji, i do sad je tako bilo, a i u Idolu, kao primeru za ovaj showu, se ispadalo jos iste veceri kad se pevalo jer se glasalo u toku emisije pa ko skupi vise ostaje.

kako "pa šta"?
to glasanje je ok za big brother, ali za muzičku akademiju reč žirija, direktora i profesora mora biti presudna, čak i za izbacivanje...
zbog tog glasanja je izvesno da će Vukašin da ispadne, a on je verovatno najbolji vokal na akademiji...

Pa iako je po pravilima sad je priiiiiiiiilicno kasno za uvodjenje istih. Tol'ki talenti izasli, pa su se tek sad setili da bi mogli. Miiiiiiisliiiiiiim.....................

Ne, ne, ne. Ja sam ovo znao.

Prema pravilima kada se dođe u ovaj teo takmičenja glasanje se ukida. (za favorita)

Ja nisam gledao IDOL-a. Može li mi neko opisati malo kako je to izgledalo. Takmičari, scena, pravila, gosti, trajanje,......

Jel zato sto ima siske na stranu...?
:roll:

Jao molim te kako mozes da ga volis,pa decko je loooood skroz.Potpisuje se kao super star,umislio je da je zvezda i stvarno ne razumem ljude koji ga voli a pogotovo one koji glasaju za njega.Bio mi je simpa u pocetku ali kad sam videla kakva je stoka i tako bezobrazan.Nije hteo da se pozdravi sa Nikolom Paunovicem,strasno.Stvarno treba neko da ga bije i jos je izjavio kako jedva ceka da ostane sam u kuci,sto ih je manje to je njemu bolje,ma ajde molim te:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Ne, ne, ne. Ja sam ovo znao.

Prema pravilima kada se dođe u ovaj teo takmičenja glasanje se ukida. (za favorita)

Ja nisam gledao IDOL-a. Može li mi neko opisati malo kako je to izgledalo. Takmičari, scena, pravila, gosti, trajanje,......

Ni ja nisam nesto gledala Idol, ali fora je bila ovakva. Nakon serije eliminatornih rundi pred zirijem (pevas "na suvo" cini mi se, pa ti kazu da li ides dalje ili ne), nakon toga su odabrali oko 12 takmicara za show.

Svake nedelje bilo je "Gala vece", svako bi pevao, ali cini mi se da su sami sebi birali pesme. Ziri bi odmah posle nastupa iskritikovao, izvredjao i tako to. Sve vreme emisije publika glasa. Na kraju kazu ko je imao najmanje glasova i taj ispada.

Cini mi se da ziri nije nominovao, svi su bili u igri za ispadanje.

Na zavrsnoj veceri su prikazivali one sto su se najvise izblamirali tokom prve runde ("gratis raspevavanje" i to). Ipak Bugarska je sa onom zenskom "Ken Lee" otisla najdalje, svaka cast!!!! ;)

Jao molim te kako mozes da ga volis,pa decko je loooood skroz.Potpisuje se kao super star,umislio je da je zvezda i stvarno ne razumem ljude koji ga voli a pogotovo one koji glasaju za njega.Bio mi je simpa u pocetku ali kad sam videla kakva je stoka i tako bezobrazan.Nije hteo da se pozdravi sa Nikolom Paunovicem,strasno.Stvarno treba neko da ga bije i jos je izjavio kako jedva ceka da ostane sam u kuci,sto ih je manje to je njemu bolje,ma ajde molim te:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Ko je rekao da ga volim? :D

Pa evo ovako.
Kada bi se Danijel ljubazno pozdravio sa NIkolom ja (i mnogi drugi) bi rekao da je licemerni skot. Izigravati prijateljstvo prema čoveku koji te bezrazložno mrzi je užasno. Drago mi je što se nije pozdravio sa njim (kao što mi je drago i što se nije pozdravio sa Jasminom) jer mislim da su njih dvoje(N i J) njega pljuvali stalno iza leđa. Tako da je u redu što se nije pozdravio.

To što se potpisuje kao super star je glupo.(ako je to istina) Ali ipak on i jeste najveća zvezda tamo. On, Sonja,Vukašin i možda Igor doneće nešto novo. Ostali su bezlični.

To što je povučen i ne voli mnogo ljudi oko sebe ne vidim kao povod za to da ga neko bije....

Pa evo ovako.
Kada bi se Danijel ljubazno pozdravio sa NIkolom ja (i mnogi drugi) bi rekao da je licemerni skot. Izigravati prijateljstvo prema čoveku koji te bezrazložno mrzi je užasno. Drago mi je što se nije pozdravio sa njim (kao što mi je drago i što se nije pozdravio sa Jasminom) jer mislim da su njih dvoje(N i J) njega pljuvali stalno iza leđa. Tako da je u redu što se nije pozdravio.

To što se potpisuje kao super star je glupo.(ako je to istina) Ali ipak on i jeste najveća zvezda tamo. On, Sonja,Vukašin i možda Igor doneće nešto novo. Ostali su bezlični.

To što je povučen i ne voli mnogo ljudi oko sebe ne vidim kao povod za to da ga neko bije....
Naravno,svako ima pravo na svoje misljenje.Svako za sebe,neki ga voli a neki ne.Za Jasminu stvarno jeste opravdano sto se nije pozdravio sa njom jer su na dan njenog izlaska iz kuce imali konflikt i ona ga je javno pljuvala na gali a nisam ni gledala proslu galu pa predpostavljam da ga je Nikola nesto pljuvao cim tako mislis

Back