JoMa92
Ističe se
- Poruka
- 2.431
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da napokon normalni gosti. Veceras me je Danijel prijatno iznenadio kako je otpevao Miroslava Ilica bez nekog kukumavcenja i sl, bas je dobro zvucalo i dobro se snasao.
I mi iz Dimitrovgrada (i shire- ko je glasao za Djoleta) smo se zalili da ne mozemo da glasamo za Djoleta... Mnogo poruka nije proshlo...Jeste li čuli da se u Bosni žale da ne mogu da glasaju za Vukašina?![]()
Pa sta ako odredjuje sira rodbina i prijatelji, i do sad je tako bilo, a i u Idolu, kao primeru za ovaj showu, se ispadalo jos iste veceri kad se pevalo jer se glasalo u toku emisije pa ko skupi vise ostaje.
Pa iako je po pravilima sad je priiiiiiiiilicno kasno za uvodjenje istih. Tol'ki talenti izasli, pa su se tek sad setili da bi mogli. Miiiiiiisliiiiiiim.....................
Pa sta ako odredjuje sira rodbina i prijatelji, i do sad je tako bilo, a i u Idolu, kao primeru za ovaj showu, se ispadalo jos iste veceri kad se pevalo jer se glasalo u toku emisije pa ko skupi vise ostaje.
Što se tiče ukidanja favorita to je zvaično obaveštenje....
koje je objavljeno u čitavoj Jugoslaviji

Najveci smor u kuci je deifinitivno Igor.
Jel zato sto ima siske na stranu...?
![]()
Najveci smor u kuci je deifinitivno Igor.
Ne, ne, ne. Ja sam ovo znao.
Prema pravilima kada se dođe u ovaj teo takmičenja glasanje se ukida. (za favorita)
Ja nisam gledao IDOL-a. Može li mi neko opisati malo kako je to izgledalo. Takmičari, scena, pravila, gosti, trajanje,......
Ko je rekao da ga volim?Jao molim te kako mozes da ga volis,pa decko je loooood skroz.Potpisuje se kao super star,umislio je da je zvezda i stvarno ne razumem ljude koji ga voli a pogotovo one koji glasaju za njega.Bio mi je simpa u pocetku ali kad sam videla kakva je stoka i tako bezobrazan.Nije hteo da se pozdravi sa Nikolom Paunovicem,strasno.Stvarno treba neko da ga bije i jos je izjavio kako jedva ceka da ostane sam u kuci,sto ih je manje to je njemu bolje,ma ajde molim te![]()
Ako neko gleda O.T. sad....Ovaj Danijel je najveci retard na svetu.... jedva cekam da ga neko prebije...A to ce da bude Vukasin
I mi iz Dimitrovgrada (i shire- ko je glasao za Djoleta) smo se zalili da ne mozemo da glasamo za Djoleta... Mnogo poruka nije proshlo...
Mene i sajko i Vukashin dizu na noge, ne zelim da bilo ko od njih ispadne shto se tiche pevanja, ali, brate, Vukashin je smor u kuci..

Jao molim te kako mozes da ga volis,pa decko je loooood skroz.Potpisuje se kao super star,umislio je da je zvezda i stvarno ne razumem ljude koji ga voli a pogotovo one koji glasaju za njega.Bio mi je simpa u pocetku ali kad sam videla kakva je stoka i tako bezobrazan.Nije hteo da se pozdravi sa Nikolom Paunovicem,strasno.Stvarno treba neko da ga bije i jos je izjavio kako jedva ceka da ostane sam u kuci,sto ih je manje to je njemu bolje,ma ajde molim te![]()
Naravno,svako ima pravo na svoje misljenje.Svako za sebe,neki ga voli a neki ne.Za Jasminu stvarno jeste opravdano sto se nije pozdravio sa njom jer su na dan njenog izlaska iz kuce imali konflikt i ona ga je javno pljuvala na gali a nisam ni gledala proslu galu pa predpostavljam da ga je Nikola nesto pljuvao cim tako mislisPa evo ovako.
Kada bi se Danijel ljubazno pozdravio sa NIkolom ja (i mnogi drugi) bi rekao da je licemerni skot. Izigravati prijateljstvo prema čoveku koji te bezrazložno mrzi je užasno. Drago mi je što se nije pozdravio sa njim (kao što mi je drago i što se nije pozdravio sa Jasminom) jer mislim da su njih dvoje(N i J) njega pljuvali stalno iza leđa. Tako da je u redu što se nije pozdravio.
To što se potpisuje kao super star je glupo.(ako je to istina) Ali ipak on i jeste najveća zvezda tamo. On, Sonja,Vukašin i možda Igor doneće nešto novo. Ostali su bezlični.
To što je povučen i ne voli mnogo ljudi oko sebe ne vidim kao povod za to da ga neko bije....

Nikola P. je lupao kasikom o poklopac serpe da bi probudio Danijela.To je pre svega nevaspitano.
Koji seljak.
Stvarno?Nisam znala za to,izgleda da sam ja dosta propustila