MetalBoy94
Iskusan
- Poruka
- 6.351
A koja je to pesma koju peva Vukasin? Valja li? Da li mislite da ce biti ok? Znam Vagabunda ali ne i ovo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koja je to pesma koju peva Vukasin? Valja li? Da li mislite da ce biti ok? Znam Vagabunda ali ne i ovo.
Ne javljam se često ovde ali redovno pratim šta pišete i u potpunosti se slažem sa svim postovima koje je napisao Les Paul
Opet rade lične želje ko bi šta voleo da otpeva...Danijel je trabunjao za Aleksandru Radović,Nina za grupu Magazin a Adnanu sigurno neće teško pasti Hari Mata Hari...mislim da davanjem Nikoli P. na gali pesmu od Bon Jovi,konačno ovaj čovek ispada iz šou-a
Ako bi smo ih gledali kao rijaliti Veliki Brat po meni bi Đorđe i Ana mogli komotno da uđu u finale a za ono za šta su oni u stvari tu - Vukašin i Sonja,bez obzira što u zadnje vreme Sonja trpi kritike žirija i profesora Pajevića.
Na prošloj gali Danijel je morao biti na klupi za izbacivanje.
Ne javljam se često ovde ali redovno pratim šta pišete i u potpunosti se slažem sa svim postovima koje je napisao Les Paul
Opet rade lične želje ko bi šta voleo da otpeva...Danijel je trabunjao za Aleksandru Radović,Nina za grupu Magazin a Adnanu sigurno neće teško pasti Hari Mata Hari...mislim da davanjem Nikoli P. na gali pesmu od Bon Jovi,konačno ovaj čovek ispada iz šou-a
Ako bi smo ih gledali kao rijaliti Veliki Brat po meni bi Đorđe i Ana mogli komotno da uđu u finale a za ono za šta su oni u stvari tu - Vukašin i Sonja,bez obzira što u zadnje vreme Sonja trpi kritike žirija i profesora Pajevića.
Na prošloj gali Danijel je morao biti na klupi za izbacivanje.
Evo napokon..Dragic iza scene
Na prošloj gali Danijel je morao biti na klupi za izbacivanje[/B].
This video is no longer available due to a copyright claim by Emotion Production
Nema vise videaaa...skinuli ih
Prenecu vam ja kasnije sta je Dragic pricao
Vukasin je predivno otpevao i odsvirao tu pesmu. Jos je i pesma sama po sebi lepa.Kako je Vukasin pevao
Djordje je oskrnavio Soldier of fortune, uzas...
Ako Djole ostane, bez obzira sto je ok decko, to ce biti jako nepravedno.