Operacija Trijumf

v116899p0.jpg

OT: Ivana se vratila na Akademiju, ali u bend Cetvrtak, 27. novembar 2008. 16:53

Ivana Nikodijević, prva izbačena studentkinja sa Akademije Operacija trijumf, ponovo je ušla u rijaliti-šou!

Ivana se, međutim, nije vratila kao takmičar, već sada svira u pratećem bendu na Akademiji i na Gala večerima.

Ostali studenti vežbaju za predstojeće Gala veče, a tokom jedne probe "vaspitnu" je dobio Splićanin Igor Cukrov koga je profesorka Snežana Vukomanović izbacila sa časa.

Cukrov je dobio da peva pesmu "Crying" grupe Aerosmith, a u klinč sa profesorkom ušao je jer je ostao pri stavu da ne treba da peva tonalitet niže, što mu je ona savetovala. Nadmudrivanje njih dvoje je potrajalo, a onda je profesorka izgubila strpljenje i izbacila ga sa časa: "Igore, izvoli napolje!".

"Stvarno mi je dosta ove arogancije i bezobrazluka", prokomentarisala je profesorka. Igor se neko vreme ljutio, ali kasnije se ipak vratio u učionicu i zamolio profesorku da mu oprosti.

Miljenik publike, Makedonac Aleksandar Belov, koga su obožavaoci još jednom spasili nominacija, pokazao je zapanjujuće nepoznavanje nekih osnovnih muzičkih informacija, tačnije, dečko ima "rupe u opštem obrazovanju i informisanosti".

Iako se ograđuje da ne prati baš mnogo rok muziku, ipak bi morao da zna neke stvari. Tako je u jednom razgovoru Sonja bila šokirana da Aleksandar ne zna da nabroji članove jedne od najpopularnijih grupa svih vremena The Beatles(!!??).

Studente je inače čekalo i lepo iznenađenje u četvrtak. Direktor Saša Dragić im je saopštio da će u narednom periodu dobiti šansu da snime svoju prvu kompilaciju. Vrhunski kompozitori i tekstopisci već rade na njihovim pesmama i oni će uskoro ući u studio.

Zbog toga će studenti ići i na dodatne časove i Direktor komentariše kako je ovo pravo vreme da se vidi šta su studenti naučili za vreme boravka u Akademiji.
----------------------------------

Igor i Aleksandar :roll:

Iako se ograđuje da ne prati baš mnogo rok muziku, ipak bi morao da zna neke stvari. Tako je u jednom razgovoru Sonja bila šokirana da Aleksandar ne zna da nabroji članove jedne od najpopularnijih grupa svih vremena The Beatles(!!??).

Ja iskreno ne razumem cemu tolika frka oko ovoga?
Mozda coveka jednostavno ne zanima.
mene prvu zabole kako se zovu clanovi bendova, sta vole da jedu i da li im smrde noge.

Dobro ajde ovo za EU je bas i mogao da zna...:D

Ali realno ja takodje ne umem da ti nabrojim sve clanove bendova koje slusam.
Niti me to iskreno zanima.
Slusam muziku a to kako se zovu i njihovi privatni zivoti me ne interesuju.
Znam za Bitlse i neke druge legende ali iskreno bolje da ti fali opste kulture nego inteligencije.

ČInimi se nekako da se podigla ta medijska hajka protiv Aleksandra ... i da ga sada konstantno gadjaju tamo gde je najtanji.

To što je favorit, ne smeta samo žiriju, već i studentima .... pa shodno tome sad će čitava drama da se digne oko njegove neinformisanosti.

Ako mu je to jedini minus - pa neka mu ga ... Ostali imaju mnogo veće minuse ..... On svoju informisanost može uvek da popravi ... ali neki drugi, nikada neće moći da pobegnu od svog vaspitanja.

"Moje" finale od preostalih: Vukasin, Sajko, Sonja, Aleksandar.

Ali to se nece desiti, jer su troje sa spiska iz Srbije. Pa sve i da Vukasin ide navodno iz BiH, opet 2 iz Srbije, nista CG, nista Hrvatska... Ne verujem.

Ipak, ako ce biti 4 finalista, jedna zemlja nece imati ucesnika, a ja mislim da to sigurno nece biti CG. Tako ubacite i Ninu.

A nesto osecam da Danijela necemo moci da se otresemo pre finala. Neko dobar ce ispasti umesto njega, imam takav osecaj.

Realnije finale: Aleksandar, Danijel, Sajko i Nina. A mozda i Igor umesto Nine.

I da dodam da nesto i nisma gotivila Sajka, ali u poslednje vreme mi je ok. On nema pa nema savrsen glas i nekako mu uvek fali neka sitnica da razvali nastup (ne najezim se uvek dok peva). Medjutim, cini mi se da je bolji, a pokazao se i u vanpevackim aktivnostima. Sto se tice ponasanja u kuci, nije baba ogovaraca, sto je plus. A i sigurno ide u finale, mozda i pobedi, klinke ce da potrose tri roditeljske plate glasajuci.

Poslednja izmena:
Osecam da ce Daniel stici u finale... Ali nadam se da nece pobediti. Ono gubljenje klinki iz prvih redova, danas cujem neke devojek na ulici pricaju o Sajku- nema teorije da je Danijel popularniji od Sajka.

Sajko nije moj favorit ali soecam da nema te sile koja ga moze izbaciti pre finala, a moguce je da ce i pobediti ako ne napravi neko s.ranje u medjuvremenu (zbog cega bi se klinke razocarale). Poznato je da u ovim stvarima vise glasaju devojke (nije samo ziri kriv sto je ostalo malo devojaka- vec zenski rod koji glasa protiv devojaka, kako bi spasile "svog" Sajka ili ne znam koga). Ako si privlacan devojakam izmedju 13 i 20 godina uspeh ti je zagarantovan.

To je poseldnji bastion Sajkove odbrane u pobedi protiv Danijela.

Pominjem njih dvojicu jer mislim da sve mogu da nameste, ali da bi ovo bilo bas providno.

v116899p0.jpg

OT: Ivana se vratila na Akademiju, ali u bend Cetvrtak, 27. novembar 2008. 16:53

Ivana Nikodijević, prva izbačena studentkinja sa Akademije Operacija trijumf, ponovo je ušla u rijaliti-šou!

Ivana se, međutim, nije vratila kao takmičar, već sada svira u pratećem bendu na Akademiji i na Gala večerima.

Ostali studenti vežbaju za predstojeće Gala veče, a tokom jedne probe "vaspitnu" je dobio Splićanin Igor Cukrov koga je profesorka Snežana Vukomanović izbacila sa časa.

Cukrov je dobio da peva pesmu "Crying" grupe Aerosmith, a u klinč sa profesorkom ušao je jer je ostao pri stavu da ne treba da peva tonalitet niže, što mu je ona savetovala. Nadmudrivanje njih dvoje je potrajalo, a onda je profesorka izgubila strpljenje i izbacila ga sa časa: "Igore, izvoli napolje!".

"Stvarno mi je dosta ove arogancije i bezobrazluka", prokomentarisala je profesorka. Igor se neko vreme ljutio, ali kasnije se ipak vratio u učionicu i zamolio profesorku da mu oprosti.

Miljenik publike, Makedonac Aleksandar Belov, koga su obožavaoci još jednom spasili nominacija, pokazao je zapanjujuće nepoznavanje nekih osnovnih muzičkih informacija, tačnije, dečko ima "rupe u opštem obrazovanju i informisanosti".

Studente je inače čekalo i lepo iznenađenje u četvrtak. Direktor Saša Dragić im je saopštio da će u narednom periodu dobiti šansu da snime svoju prvu kompilaciju. Vrhunski kompozitori i tekstopisci već rade na njihovim pesmama i oni će uskoro ući u studio.

Zbog toga će studenti ići i na dodatne časove i Direktor komentariše kako je ovo pravo vreme da se vidi šta su studenti naučili za vreme boravka u Akademiji.
----------------------------------

Igor i Aleksandar :roll:

80% ljudi koje poznajem ne znaju ni 3 pesme od Beatlesa da nabrje,a kamoli da nabroje clanove.A i Sonja nije mogla odmah da se seti,pa je pitala Sajka.

Back