Rezime jucerasnje Gale.
1 . Vukasin i Djolence
Obojica odlicni. Vukasin je svoj solo otpevao bolje nego Djole svoj ipak. Pesma mu je bolje legla. U zajednickom delu su obojica bili veoma dobri. Sve u svemu zadali su veoma veoma dobar zadatak ostalima.
2. Nikola P.
Sta god rekla Marina ja mislim da je ovo jedno od boljih Nikolinih izvodjenja do sada. Decko je i plesao i pevao, bez falsa, dao je potpuno novo ruho ovoj pesmi. Opet nepravedno nominovan. Stagod svi pricali ja necu priznati da je Paunovic los i prosecan. Ovaj decko lepo izgleda, ima divnu licnost i ima i solidan glas i talenat za ples. Zasluzuje bolji tretman.
3. Nikola Saric
Isti problem kao i uvek..on i lepo peva, sve to stoji ali peva mrtvo. Niakda na njegovom licu ne mogu da procitam neku radost, neku emociju koja bi ga vezivala za pesmu. Tehnicki jako dobar ali nesto fali. A to nesto nije fator X

Vec samo malo zainteresovanosti za pesmu....
4. Adnan
Meni je bio dobar ..sto opet ne znaci da smatram da je zasluzio da ostane. Jedva cekam da mu vidim ledja.
5. Danijel
Tehnicki dobro ali opet fali nesto.
Mozda sam pristrasna...kao mala sam jako volela Losu i Plavi Orkestar. I danas....15 godina psole jos pamtim neku toplinu sa kojom je Losha tu pesmu otpevao. Te topline sinoc nije bilo...
Naravno da kopija nikada nije original ali svejedno. Pesma je odradjena ofrlje. Ocekivala sam bolje od Danijela...
6. Igor
Sta reci, odlican glas. Mislim da je jedared malo falsovao ali vrlo malo. Ista kritika kao i pre...on meni smesno izgleda da peva. Dobar od struka nagore kada ga snimaju...poraditi sa njim na scenskom nastupu.
7. Ubavo makedonce
Piskila sam od smeha...mnogo mi je sladak bio. Jeste da nema pojma engleski, jeste da nikad rock zvezda od njega biti nece....falila mu je energija, stav..ali svejedno mi je bio sladak

Mogao je bas i da se skine ...tururur
8. Ana
Slatka, pesma joj je legla. Nezasluzno nominovana. Odusevili su me njen tata i kumovi juce ..sve sa mandarinama
9. Sonja
Standardno veoma dobra. Prelepa je bila sinoc.
10. Nina
Dobra. Opet ulazem zalbu sto je spasena i ovaj put. Guraju je bez mnogo pokrica.
Nominovani Nikola i Ana....
Iako sam zena pa bi bilo logicno da navijam za Anu ja navijam da ostane Nikola. Ana je divna i slatka i dobra ..sve to stoji...ali Nikola je jaci od nje.