Mislim da su Adnan i Milica medju najslabijim pevacima u kuci, ali bih vise volela da ostane Milica zato sto mi Adnan deluje kao buduci folk pevac, promasio je show.
Da ne govorim da mi je dojadila njegova publika, mama, Maca i ostali koji su izgovorili recenicu : "Ostani zbog Zivinica, ostani zbog Bosne"
Kapiram da je njegovo ucesce u OT najveci poduhvat u istoriji tih Zivinica, al' bi mogli malo da olade s nacionalim shvatanjem ovog takmicenja, ili bar da ne rade to toliko transparentno.
Aleksandrovi navijaci mi na primer deluju daleko pristojnije i manje fanaticno a takodje ih ima mnogo... ovi Adnanovi ko da je ne znam koliko ozbiljna stvar u pitanju a ne takmicenje u pevanju.
A tek nacin na koji se ponasa i (ne)prihvata nominacije... kukavicki i jadno

Da stvar bude gora, povredjeno zbog nominacija se oseca i njegova porodica. Zivinice su naravno povredjene too... eh, majko mila, strasno

Nisam cula da su se Antonija ili Kristijan izjasnili da su Hrvatska ili Makedonija bile povredjene njihovim nominacijama i izbacivanjem.
I recenica da je trebalo da on bude spasen a ne Ana Bebic koja nije imala pojma... jedno je sigurno- Zivinice ne predstavlja dzentlmen.
Ako su vec hteli nacionalno da se predstave trebalo je da u taj poduhvat posalju nekog boljeg.