nikma
Početnik
- Poruka
- 12
@ nimil
Slušaj, u tvom obimnom izlaganju ve se spominje samo ne "pevači" . To je ono što fali. Jaki vokali.
Slušaj, u tvom obimnom izlaganju ve se spominje samo ne "pevači" . To je ono što fali. Jaki vokali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@nikma
Da li iko od njih boljepeva od : Sonje,Mike,Smrdašina,Danijela,Igora,... ?! 'ajde budi iskren.
@ostali
Da li mi neko može napisati šta se danas (četvrtak) u dnevnom pregledu dešavalo ?
molim te nemoj mi reći da ova nova postava ZG ima jake vokale.
ti si vidim promašio poentu OT...poenta je da se od njih stvore dobri pevači kroz nastavu i tokom gale.
ove godine ZG je nula, to moraš da priznaš.
Nisu u pravu ni ZG, ni Milan! Shta, na napad odgovoriti napadom, na provokaciju provokacijom??? Svashta!!! Totalno neprofesionalno s Milanove strane. Pratim i OT i ZG i mogu reci da u obe emisije postoje veoma kvalitetni pevachi, stvar je samo u tome shto vole razlichite stvari. Veoma je tuzno i ruzno shto mnogi ljudi pljuju i potcenjuju neshto shto neko drugi voli, a oni ne vole. Zar vas ne uche u shkoli da poshtujete tudje ukuse i tudje mishljenje? Ok, ZG su rekle to- mozda su hteli da napadnu, mozda da provociraju, mozda im je naredjeno da to kazu, a mozda je to njihovo lichno mishljenje. Mi, koji vishe poshtujemo OT od ZG, treba da budemo ti koji ce to iskulirati.
DJOLE DO POBEDE!!!
Majmun si ti. Ovi iz ZG3 fenomenomenalno pevaju .

DANIJEL NAPUSTIO OT ZBOG DEDINE SMRTI !
![]()