Operacija Trijumf

axa vostane figure! A na zg ima zto sto jedna rec traje pola sata kad krene jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ............................:hahaha:

@nikma

Da li iko od njih boljepeva od : Sonje,Mike,Smrdašina,Danijela,Igora,... ?! 'ajde budi iskren.

@ostali

Da li mi neko može napisati šta se danas (četvrtak) u dnevnom pregledu dešavalo ?

To samo kod nas moze, da neko poredi jedan simbol i ruglo jednostavno lose muzike i nesto sto ima potpuno drugi cilj, da obrazuje i usmeri na pravi nacin mlade ljude u muzici (oba imaju komercijalu u sebi tako da to ne racunam). Samo sto je i nasa sramota sto dopustamo sebi da Grand opstaje, pa kako sve krece iz kuce i skole, onda i nije neko cudo sto smo medju najgorim djacima u Evropi i sto nam se sve ovo desava.

molim te nemoj mi reći da ova nova postava ZG ima jake vokale.
ti si vidim promašio poentu OT...poenta je da se od njih stvore dobri pevači kroz nastavu i tokom gale.
ove godine ZG je nula, to moraš da priznaš.

pa zaista ima mozda je ovo cak i najbolja grupa...:thumbdown:..mada ja gledam samo musku grupu a zensku cisto pogledam kada big mama peva........

Nisu u pravu ni ZG, ni Milan! Shta, na napad odgovoriti napadom, na provokaciju provokacijom??? Svashta!!! Totalno neprofesionalno s Milanove strane. Pratim i OT i ZG i mogu reci da u obe emisije postoje veoma kvalitetni pevachi, stvar je samo u tome shto vole razlichite stvari. Veoma je tuzno i ruzno shto mnogi ljudi pljuju i potcenjuju neshto shto neko drugi voli, a oni ne vole. Zar vas ne uche u shkoli da poshtujete tudje ukuse i tudje mishljenje? Ok, ZG su rekle to- mozda su hteli da napadnu, mozda da provociraju, mozda im je naredjeno da to kazu, a mozda je to njihovo lichno mishljenje. Mi, koji vishe poshtujemo OT od ZG, treba da budemo ti koji ce to iskulirati.
DJOLE DO POBEDE!!!

slazem se.......inace ot gledam samo galu a zg samo musku grupu....................

Moram da se umesam.
Prosle godine se u ZG takmicio skolski drug moje sestre. Kao dobra drugarica ona je isla na svako snimanje da bodri svog drugara. I pricala mi...snimanja traju satima...ti ljudi pevaju, i pevaju i falsiraju i pevaju...dokle god to ne zvuci dobro,i to posle ide u etar a potom tek ukljucivanje uzivo, glasanje itd. Na Gali koliko ja znam ide sve odmah uzivo, stoga, kada bi se ovi sa OT suocili "sad odma'" pevanje sa ovima sa ZG, videli bismo ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Bar ja tako mislim. Na obe strane ima i dobrih i losih pevaca, ali ne mozemo porediti babe i zabe, to su razlicite vrste muzike i pevanja. Jedino bi Big mama mogla na obe strane jer je zena 20 god pevala po kafanama, a otpevala je u ZG deo "Summertime" da se smrznes. Licno vise volim OT ali gledam i ZG informisanosti radi.
E a Silvija, kad je trebalo da peva uzivo u finalu na Tasmajdanu prosle godine, pevala je pre matrice. Toliko o tome i njenim komentarima za OT.

i navijam za Aleksandra. i glasam svake nedelje.
POZZ

Trudim se da sve studente vrednujem iskljucivo po vokalnim sposobnostima.
Show je tako koncipiran da mi navodno mozemo proceniti i kakvi su oni ljudi, ali ja se trudim da to ostavim po stani i formiram misljenje o njima iskljucivo kao pevacima. Mi ne znamo kakav je covek bio Pavaroti, niti da li bi se osecali prijatno u drustvu Whitney Houston ili Marije Kalas. Hičkok i Čaplin su privatno bili kretencine, ali u svom poslu genijalci.
Zbog toga ja smatram da bi trebalo da pobedi takmicar koji najbolje peva i trudim se da ostavim po strani utiske koje studenti ostavljaju na mene kao osobe.

Nemam jednog favorita, najvise mi se dopadaju po vokalnim sposobnostima, bez nekog posebnog reda: Igor Cukrov, Sonja, Vukasin, Nikola Saric, Ana Bebic i Aleksandar.
To su za mene naj pevaci u kuci i ne bih imala nista protiv da pobedi bilo ko od njih.

Poslednja izmena:

Back