Operacija Trijumf

Pa rekli su kako su kandidati jako loši i da svi falširaju. Da su očekivali više i da nemaju veza sa pevanjem i da niko od njih ni gradska a kamoli svetska zvezda neće biti. :dash::roll:

Moj komentar : Sonja,Mika,Ana i Nina su 3 puta bolje od nje.

Milan kasnije uzvraća : " Da se protiv njih vodi anti kampanja i da loša gledanost nije tačna. Jer svi znaju sve o OT-u a kao niko ne gleda. I rekao je da su ZG surova realnost i dokaz kako nekvalitet vlada "

Moj komentar: Milan je u pravu. SVI u mojoj okolini gledaju OT čak i više neko VB. Ono gde ja primećujem boljitak jeste u tomew što OT ima sve više u medijima. Laži o maloj gledanosti očigledno ne piju vodu. U trač novinama SVET bilo je puno članaka o OT. Intervju sa Andeom, nešto o svađi Mike i Danijela, intervju sa Milanom, Nikolinine gaćice (:lol:) i tako to . Mislim da je dobro što se sve više piše , zar ne ?

Nisu u pravu ni ZG, ni Milan! Shta, na napad odgovoriti napadom, na provokaciju provokacijom??? Svashta!!! Totalno neprofesionalno s Milanove strane. Pratim i OT i ZG i mogu reci da u obe emisije postoje veoma kvalitetni pevachi, stvar je samo u tome shto vole razlichite stvari. Veoma je tuzno i ruzno shto mnogi ljudi pljuju i potcenjuju neshto shto neko drugi voli, a oni ne vole. Zar vas ne uche u shkoli da poshtujete tudje ukuse i tudje mishljenje? Ok, ZG su rekle to- mozda su hteli da napadnu, mozda da provociraju, mozda im je naredjeno da to kazu, a mozda je to njihovo lichno mishljenje. Mi, koji vishe poshtujemo OT od ZG, treba da budemo ti koji ce to iskulirati.
DJOLE DO POBEDE!!!

Ja da sam neki inkvizitor ja bi ove sa granda spalio ispustaju neke satanisticke i neartikulisane zvukove iz sebe!:hahaha: DAj boze da nismo sami u svemiru da postoje vanzemaljci pa da se desi sve isto kao na JET SET-u!:hahaha:

e to bi bilo dobro:evil:salim se.neka njih samo nemoj da se mesaju u stvari koje ih se ne ticu npr.OT kome nesto ne odgovara uopste ne mora da diskutuje ovde.

@ tema
Dragic me nervira,pa i Ivana je ispala posle nedelju dana....:???:

Ma komplet OT me nervira..tj poceo je.
Ne mogu da verujem da su od jedne lepe emisije napraviti sapunicu punu skandala.
Smor.
Niko od te dece nije kompletni kreten a vamo su ih podelili na siledzije i zrtve. Bukvalno su iz svakog izvukli ono najgore i pustili glupoj masi da po forumima vrsi linc na njima ....
Ne mogu SRbi bez skandala...

Ovo ionako niko ne gleda . Mala je gledanost za razliku od ZG.

Poenta je u kvalitetu ne u kvantitetu :thumbdown:

Muzika je nesto prelepo i moze dosta lepog da ti pruzi u zivotu, zato nemoj da dozvolis da ti ukus diktira vecina. Pronadji svoje unutrasnje bice i pronadji ono sto ce stvoriti emocije u tebi. Ako je to Grand onda OK, ali nemoj da dozvolis sebi da slusas Grand samo zato sto "vecina" to slusa.

Poenta je u kvalitetu ne u kvantitetu :thumbdown:

Muzika je nesto prelepo i moze dosta lepog da ti pruzi u zivotu, zato nemoj da dozvolis da ti ukus diktira vecina. Pronadji svoje unutrasnje bice i pronadji ono sto ce stvoriti emocije u tebi. Ako je to Grand onda OK, ali nemoj da dozvolis sebi da slusas Grand samo zato sto "vecina" to slusa.

Hvala,Bogu pa se nadje neko da lepo sroci sve ono sto ja mislim:super:

Majmun si ti. Ovi iz ZG3 fenomenomenalno pevaju .

Pošto sam našao vremena odgovoriću ti.

OT je za klasu bolje od ZG. Jednostavno je tako. Pogledajmo okolo. Scena (OT):worth:. Fantastična. Sa tehnologijom koja se na evroviziji koristi. Scena (ZG) - OK. Vidi se da su se trudili ali dosta lošije. Gosti pevaju sa takmičarima - FANTASTIČNA prilika da se buduće nade pokažu. Nastupi dugo rađeni i veoma dobro smišljeni. Originalni. Pa tako ako je pesma smor(za mene) imam nastup koji je vadi. U ZG imam praznu binu. Žiri- uvek isti . Tako se može pratiti napredak studenata. Oko studenata se pletu priče i intrige što je dobro za njihovu popularnost.

Ovo ionako niko ne gleda . Mala je gledanost za razliku od ZG.

Ovaj post samo dokazuje kako si naseo na veliku anti kampanju. Svi grandovci seru o OT, zabranjeno im je gostovanje u OT-NOSD, bacaju kletve ali DžABA ! Ot ima ogromnu gledanost i poularnost. To ja znam jer sam se danas u školi zaprepastio shvativši koliko njih to gleda. Čak i protežiranje Popovića da se piše o ZG nije uspela. O njima piše samo Svet(jako malo) i Skandal. Čak je u prošlom broju bilo više o OT nego o ZG. Kandidati,koje svim silama žele predstaviti kao savršene ,su bezveze. Emisiju snime u petak. A svaki peva 3 puta pa se bira najbolja verzija. Ko zna šta oni rade. Možda montiraju nameštaju , seku,...

Back