wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Ma neki folkeri

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ionako niko ne gleda . Mala je gledanost za razliku od ZG.

Majmun si ti. Ovi iz ZG3 fenomenomenalno pevaju .
Pa rekli su kako su kandidati jako loši i da svi falširaju. Da su očekivali više i da nemaju veza sa pevanjem i da niko od njih ni gradska a kamoli svetska zvezda neće biti.
Moj komentar : Sonja,Mika,Ana i Nina su 3 puta bolje od nje.
Milan kasnije uzvraća : " Da se protiv njih vodi anti kampanja i da loša gledanost nije tačna. Jer svi znaju sve o OT-u a kao niko ne gleda. I rekao je da su ZG surova realnost i dokaz kako nekvalitet vlada "
Moj komentar: Milan je u pravu. SVI u mojoj okolini gledaju OT čak i više neko VB. Ono gde ja primećujem boljitak jeste u tomew što OT ima sve više u medijima. Laži o maloj gledanosti očigledno ne piju vodu. U trač novinama SVET bilo je puno članaka o OT. Intervju sa Andeom, nešto o svađi Mike i Danijela, intervju sa Milanom, Nikolinine gaćice () i tako to . Mislim da je dobro što se sve više piše , zar ne ?

tkacio:
tkacio: DAj boze da nismo sami u svemiru da postoje vanzemaljci pa da se desi sve isto kao na JET SET-u!
 DAj boze da nismo sami u svemiru da postoje vanzemaljci pa da se desi sve isto kao na JET SET-u!
Dragic Hoce da spasi Miku i Kristijana nominacija!!
Ja da sam neki inkvizitor ja bi ove sa granda spalio ispustaju neke satanisticke i neartikulisane zvukove iz sebe!DAj boze da nismo sami u svemiru da postoje vanzemaljci pa da se desi sve isto kao na JET SET-u!

salim se.neka njih samo nemoj da se mesaju u stvari koje ih se ne ticu npr.OT kome nesto ne odgovara uopste ne mora da diskutuje ovde.
salim se.neka njih samo nemoj da se mesaju u stvari koje ih se ne ticu npr.OT kome nesto ne odgovara uopste ne mora da diskutuje ovde.Cek, kako hoce da spasi Miku i Kristijana???
 Kakav propust!
 Kakav propust!Ovo ionako niko ne gleda . Mala je gledanost za razliku od ZG.

Poenta je u kvalitetu ne u kvantitetu
Muzika je nesto prelepo i moze dosta lepog da ti pruzi u zivotu, zato nemoj da dozvolis da ti ukus diktira vecina. Pronadji svoje unutrasnje bice i pronadji ono sto ce stvoriti emocije u tebi. Ako je to Grand onda OK, ali nemoj da dozvolis sebi da slusas Grand samo zato sto "vecina" to slusa.

. Fantastična. Sa tehnologijom koja se na evroviziji koristi. Scena (ZG) - OK. Vidi se da su se trudili ali dosta lošije. Gosti pevaju sa takmičarima  - FANTASTIČNA prilika da se buduće nade pokažu. Nastupi dugo rađeni i veoma dobro smišljeni. Originalni. Pa tako ako je pesma smor(za mene) imam nastup koji je vadi. U ZG imam praznu binu. Žiri- uvek isti . Tako se može pratiti napredak studenata. Oko studenata se pletu priče i intrige što je dobro za njihovu popularnost.
. Fantastična. Sa tehnologijom koja se na evroviziji koristi. Scena (ZG) - OK. Vidi se da su se trudili ali dosta lošije. Gosti pevaju sa takmičarima  - FANTASTIČNA prilika da se buduće nade pokažu. Nastupi dugo rađeni i veoma dobro smišljeni. Originalni. Pa tako ako je pesma smor(za mene) imam nastup koji je vadi. U ZG imam praznu binu. Žiri- uvek isti . Tako se može pratiti napredak studenata. Oko studenata se pletu priče i intrige što je dobro za njihovu popularnost.Ovo ionako niko ne gleda . Mala je gledanost za razliku od ZG.