Operacija Trijumf

ja bi prvo izbacio Adnana! Stalno neke narodnjake peve daleko bilo!!

I nema blage veze sa engleskim. :hahaha:
On je zasticen do samog finala jer je jedini predstavnih BIH. Ipak je to u glavnom interesu Emotiona. Ostace u finalu po komad iz svake republike, Nina iz CG, Adnan za BiH, Igor ili Ana, verovatno Igor za Cro, Djordje iz Srbije i Aleksandar Makedonski pobednik. :hahaha:

Ovako, kao show, prilično je jadno s*anje.
Ali gledam.
Samo zbog Nikole.
Paunovića.
Đoleta & Vookašina, oke, ali Nikola...
Znači, ne mogu da opišem kako mi je gotivan
[Xex, znala sam da je Lav u horoskopu]

hu0whi.jpg
:heart:

i meni je on tamo, od svih muskih, najsimpaticniji.. manje glasovno, a vise fizicki i sarmantan je.. mmmmmm

Igor je prosečno otpevao onu pesmu ... mislim, ima glas, ali daleko od toga da je ona pesma bila za njega .... Ne znam zašto su svi fascinirani .... Glas mu se malo gubio ....one visoke tonove je uspevao da izdrži ... ali ne dopada mi se što se primio, pa malo malo počne da zavija tamo na onim klupama .....

Nisam uopšte oduševljena njime ...

Zasto smo fascinirani.
Zato sto je to neverovatno teska pesma. U originalu je zivodi operski pevac - a Igor nije operski vokal.

Mozda cu biti subjektivna ali smatram da niko od studenata ne bi tu pesmu tako dobro mogao otpevati

Zasto smo fascinirani.
Zato sto je to neverovatno teska pesma. U originalu je zivodi operski pevac - a Igor nije operski vokal.

Mozda cu biti subjektivna ali smatram da niko od studenata ne bi tu pesmu tako dobro mogao otpevati

tacno.ponegde je falsirao ali to je zanemarljivo jer je decko imao nedelju dana da spremi pesmu koju peva Andrea Bocelli.bas bih videla vas:think:

Zasto smo fascinirani.

Šta znam .... Igor ima taj prodoran tenor i činimi se da to jako forsira ..... možda me zato malo nervira ..... ali sam možda i jako osetljiva kad neko ''nesavršeno'' otpeva Boćelijevu pesmu ....

SLEDECA GALA/10.11.2008

Ana - Beyonce: Crazy in love
Sajko - Dado Topić: Da li znaš da te volim - duet
Adnan - Elvis: Viva Las Vegas
Đorđe - Dino Dvornik: Ti si mi u mislima
Sonja - Kaliope: Rođeni – u duetu
Kristijan - Zdravko Čolić: Pusti, pusti modu
Alex - Dado Topić: Tamo gdje vječno sunce sja – duet
Nina - No Doubt: Don't speak
Igor - Oliver Mandić: Zbog tebe bih tucao kamen
Milica - Karolina Gočeva: Kad voliš
Nikola P - Crvena jabuka: Dirlija
Danijel - Justin: Sexy back
Mika - kaliopi : Kofer ljubavi - duet
Vukasin - VG : Klatno

Rezultati glasanja za favorita izraženi u procentima za 03.11.:

Aleksandar: 47,4 %
Nina: 16,3 %
Igor: 8,6 %
Adnan: 5,3 %
Đorđe: 5,2 %
Kristijan: 4,7 %
Nikola P: 3,1 %
Ana: 2,5 %
Nikola S: 2,5 %
Milica: 2,2 %
Sonja: 1,1 %
Vukašin: 0,8 %
Mirjana: 0,3 %

PROCENTI – NOMINOVANI Rezultati glasanja za nominovane studente izraženi u procentima za period od 27.10. do 03.11.:

Danijel: 53,7 %
Jasmina: 46,3 %

Znala sam da ce biti tesno sa Jasminom.Nego cudi me da je Vukasin imao toliko malo glsova.Nista cudo i ako on bude jedan od dvoje koji ce u ponedeljak napustiti akademiu..

Back