Operacija Trijumf

Meni se Jasmina smučila ove nedelje posle nominacija ... nekako je pokazala onu svoju mračnu stranu - koja mi se ne dopada. Sada bih volela da pobedi Danijel ... uostalom bolji je pevač ... jeste mu ponašanje grozno, ali je bar iskren i potpuno spontan u svojim komentarima.

Nadam se iskreno da ce Danijel ostati..Glasala sam,nije da samo pricam,5-6 puta..Po meni mnoogo
bolje peva od Jasmine..a sad sto se tice kolegijalnosti , ukoliko ostane imace vremena da to ispravi.

ona jedna riba sto je pevala sa ivanom negativ je imala sanse dok ivana nije otpevala prvu strofu, posle toga je mogla da se pokupi i da ode iza scene, ispala je smesna :?

e i da, ogromna greska oko stajlinga one marine perazic.. ona bi najseksipilnije izgledala u nekoj jakni :confused:

Jos kad bi neko napenalio onu Marinu Tucakovic,e onda bi mi srce bilo na mestu !
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ode Jasmina,puci ce od muke i pakosti.Pa,ona je "zvezda".:hahaha::hahaha::hahaha:Tako mi je uvek bilo sve jedno ko ispada,ali sad mi je drago sto je ispala.Sto mrzim pakost :otkacio: :otkacio: :otkacio:
Svi niminovani zbog ove dve alapace,strasno,jos spasili jednu!?!?!?Da ima obraza izasla bi sama.
Nego,jel' zna neko ko je lik sa gitarom i tamnim naocarima,sto je svirao kad su pevali Nikola i Vukasin?Cesto je bio u kadru.

Poslednja izmena:

Back