Operacija Trijumf

U poslednje vreme svi pucaju...
Mika me jako nervira iako lepo peva.
Sonja je isto histericna, mozda zbog cigareta ali non stop nesto popuje i histerise..
A i Igor, Splico je neurozan...

najsladji su mi Ana i Djordje i cela ona prica oko ljubljenja i njihove svadbe:D

Nije mi jasno koja budala odredjuje pesme koje ce se pevati jer su u 80% slucajeva tesko smece.Nakon pesam paradise city i here i go again,pomislio sam da se nesto krece nabolje ali sam se prevario.Kao sto neko rece ovde,ceo sou je mesavina velikog brata i idola tj. jedno veliko sranje.Organizatorima je bitnije da se takmicari medjusobno svadjaju i prave skandale da bi gledanost bila veca,nego da naprave prave pevace od njih.Ne znam samo sta ce im onolike kamere na svakom koraku pa cak i u WC-u.:eek: Ako je nekome u reziji interesantno da gleda nekoga dok ***** ili dok samara majmuna onda su stvarno teski bolesnici.:thumbdown:

Sad sam procitala na sajtu da je uzrok njihovih bolesti - NEHIGIJENA U KUCI,..Jamina je dobila zadatak da prense ovu poruku od Doktorice i rekla je da moraju da provetravaju posteljine i da srede kucu, naravno na sta su devojke odmah krenule da izbacuju obucu iz sobe gde spavaju :shock:

Imati manji raspon glasa ne znaci da ne umes da pevas.
Samo znaci da ti odredjena muzika i odredjene pesme nece leci kao sto ce leci nekom drugom.

Djole ima nesto drugo Ima dobru licnost. Opusten je na sceni,
narod ce to kupiti pre nego sto ce zavoleti npr Danijela.

Mene je nervirao u pocetku . Sad sam navikla a i manje kresti. Treba on da nauci da kontrolise glas.
Ali znas kako, u muzickoj industriji vazi pravilo - sto karakteristicniji glas imas to bolje. Vazno je da odskaces, na bilo koji nacin

nažalost neće narod pre kupiti kartu za Đoletov koncert...što se tiče njegovog pevanja, hard rock mu najbolje leži i u tom pravcu treba da se razvija...retke su osobe koje mogu da pevaju u svim žanrovima, a o ovima u kući da ne govorim...

zamisli na šta bi ličilo da Danijel peva Paradise City ili nedajbože Nikola P. :neutral:

Back