Operacija Trijumf

Place mi se kad vidim neku od njih ,ne znam ime,kako peva Treba imat dusu...Uz sve one grimase.

Zasto li sam ja mislila da se Atomci nece pojaviti tamo...?:neutral:

Pojavili su se jer to jeste trebala biti u kojoj bi se propagirao pop i rock...

Nazalost to poprima malo drugaciji tok...

A kako bi kad je u ziriju jedna Marina Tucakovic koja lobira kandidate za grand pesmice koje ce im pisati

Place mi se kad vidim neku od njih ,ne znam ime,kako peva Treba imat dusu...Uz sve one grimase.

a zasto se i ne bi pojavili ?
ne mora uvek da je u pitanju novac...mozda oni naivno veruju da ovo na neki nachin povezuju narode i narodnosti stare juge...
govorim to prvenstveno zbog toga sto sam njihovog pevacha gledala na htv u emisiji piramida i chovek se topi kad pricha o jugi a sve reci hvale su bile upucene i titu..
zato nemojte idealizovati te tipove,tipa da kad vide marinu tucakovic gadjaju televizor limenkama piva

Sibil,

Mislim da je to namerno namesteno, devojka je u drugom stanju pa su joj namerno "uvalili" nesto sto nema sanse da otpeva kako treba, da bi mogli da je nominuju i da izadje (kako je i bilo).

Zna li neko koje pesme su dobili ove nedelje?
Hoce li Vukasin konacno pevati sam?
Hoce li u OT ponovo doci neka rock grupa? (Makar i "rock" shvatili u naaajsirem smislu te reci)?

Zna li neko odgovore na ova pitanja? :)

Znam ja !

Dolazi Negativ i još neka.

Vukašin sam ? NE.

NINA - Negativ - Bez promjene
ANA - Negativ - Ti me ne voliš
MILICA - Denis i Denis - Soba 23
ALEX - Denis i Denis - Voli me još ovu noć
DANIJEL i JASMINA - Madonna & Justin - 4 minutes (pored toga i duet,jasmina kao so u moru i danijel jedina od toseta)
ADNAN - Bijelo Dugme - Pristao sam biit ću sve što hoćeš
ĐOLE i NIKOLA P - Azra - A šta da radim
SAJKO i VUKAŠIN - Metak - Da mi je biti morski pas & Psihomodo pop - Ja volim samo sebe
SONJA i MIKA - En Vogue - Free your mind
KRISTIJAN - Sergej Ćetković - 1000 razloga
IGOR - Andrea Bocelli - Time to say goodbye

Back