NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Ja imam utisak da će Nikola P. ostati na akademiji ... činimi se da su devojčice mnogo revnosnije po pitanju slanja SMS-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto Sonja ima tako losu pesmu,po mom misljenju
Ja mislim da oni to sve rade kako bi je nominovali jer znaju da ona nema dovoljno glasova da ostane![]()

Ko je za to da gost u OT bude metallica moj dobar drugar
Mogli bi malo vishe pesama da bude u rock fazonu,da ne smaraju vishe sa nekim bolesnim pesmama..
(nemam nista protiv da dodje metallica
)Ma ne mora da dolazi, ali da na svokoj Gali bude bar 3-4 rock pesme.

Ne moraju da se bave manje poznatim i "nekomercijalnim" bendovima, ali dosta mi je derivata Magazina.Sta fali Aleksandri Radovic?Bolje da niko ne dolazi i da pevaju nesto drugo.Pa,ima toliko dobrih stranih pesama,toliko bendova.Ako nisu u stanju da ih dovedu i plate,neka zaobidju ove strahote tipa Jelena Rozga,Magazin,Danijela,Aleksandra Radovic...strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko je za to da gost u OT bude metallica moj dobar drugar
Mogli bi malo vishe pesama da bude u rock fazonu,da ne smaraju vishe sa nekim bolesnim pesmama..
Daleko od toga da nema glas,ali dzabe joj...Smorila je narod njenom kuknjavom,"ja te volim,ti si me napustio..."Te pevacice sto izigravaju mucenice....Sta fali Aleksandri Radovic?
Ona,po meni ima odlican glas.

Ja bih za Galu napravila neki miks pesama tipa EKV, Haustor...![]()
nego te pesme jednostavno nisu za to.
?mogli bi i Osmog putnika da dovedu... jel ono bese "studenti" pevashe Morskog Psa?od hrvata, jedino bi bilo zanimljivo da ponovo devedu Let 3...ovako možemo da očekujemo Alku Vujicu na nekoj od sledećih gala.