Operacija Trijumf

A i taj Magazin.. Ama ljudi, pa ispasce da u Hrvatskoj ne postoje kvalitetni bendovi, samo te Magazin limunade, sto mu dodje kao neki polunarodnjak.

Ja bih za Galu napravila neki miks pesama tipa EKV, Haustor... :P Ne moraju da se bave manje poznatim i "nekomercijalnim" bendovima, ali dosta mi je derivata Magazina.

Ja u pocetku nisam ni gledala OT, kada je bilo vise polunarodnjaka... Onda su poceli da im daju pristojnije pesme i ja se navukla. Ali sad opet se vracaju.. Pa zar moraju Rozga i Emina u istoj emisiji?

Njih 2 su zvanično pop pevačice. To što nekima vuče na folk šta ćemo.
Ako već neko mora 2 puta voleo bih da to bude Šerifovićka koju su samo promuljali kroz emisiju. I da . Nema nijedne njene pesme, ali je zato Magazin uvek tu. Prvo sam odbijao da poverujem ali moram : TONČI GURA SVOJ BEND. Prvo Rozga, pa Magazin,pa Danijela, Pa Rozga,...... Ne računajući to da je na skoro svakoj gali bila neka njihova pesma.

Vidim da se i Hrvatima zgadilo......
Gde je Nina Badrić , Toni Cetinski,..... ??????

Bolje da niko ne dolazi i da pevaju nesto drugo.Pa,ima toliko dobrih stranih pesama,toliko bendova.Ako nisu u stanju da ih dovedu i plate,neka zaobidju ove strahote tipa Jelena Rozga,Magazin,Danijela,Aleksandra Radovic...strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back