Operacija Trijumf

Malo mi je cudno da nige nije pusteno zvanicno obavestenje.

Mislim da je sasvim moguce da je mladic poginuo ali verovatno Gala nece biti otkazana vec ce Marina biti zamenjena.

doznacemo za dvadesetak minuta....
vecerasnja je sigurno otkazana

sve sto pisem je - nezvanicno
cula sam da se sve odlaze za sl.nedelju

u svakom slucaju
pokusajmo da ispostujemo marininu tragediju

Ови из Б92 кад нешто организују увек буде мртвих, прво они из ''брата'', а сад овај мали...

ja sam zapazila da generalno reality show emisije stvaraju neku negativnu energiju.. a VB 2 je najrealniji primer toga.. to zatupljivanje naroda je itekako bolesno.. Emotion, po meni, radi prljav posao, i naziv te producentske kuce je krajnje ironican.. secate se kakve su samo zadatke davali ukucanima, i to sada nekome treba biti zabavno..
zao mi je zbog Marininog sina.. RIP..

Gala 10

Aleksandra Radovic - Nisi moj – Sonja - Duet
Aerosmith – Crying – Igor
Prljavo Kazaliste – Ne zovi mama doktora – Sajko
Goran Karan – Ostani – Vukasin - Duet
Bon Jovi – You give love a bad name – Nikola P.
Magazin – Da li znas da te ne volim – Nina
Aleksandra Radovic – Jos danas – Danijel - Duet
Cindy Lauper – True colours – Ana
Hari Mata Hari – Strah me da te volim – Adnan
Goran Karan – Vagabundo – Aleksandar - Duet

Svi muskarci - Beatles – Help/hard day`s night
Sve devojke – Pink – So what
Nikola P. i Ana – Brilijantan

:bye:

Hvala!

Ovo je tako bezveze. Ko će biti novi član žirija ? Emotion svakako nije želeo organizovati galu jer im odgovara 2 nedelje glasanja za iste nominovane. I sad oni 2 nedelje spremaju pesme i sve rade duplo. Hvala bogu pa nisu otkazali čitavu OT.

ja sam zapazila da generalno reality show emisije stvaraju neku negativnu energiju.. a VB 2 je najrealniji primer toga.. to zatupljivanje naroda je itekako bolesno.. Emotion, po meni, radi prljav posao, i naziv te producentske kuce je krajnje ironican.. secate se kakve su samo zadatke davali ukucanima, i to sada nekome treba biti zabavno..
zao mi je zbog Marininog sina.. RIP..

ne slazem se sa tobom
proslogodisnju tragediju, takodje, nisu "iskoristili"

narod niko ne tera da "zatupi"
postoji daljinski

........

pokusajmo da budemo ljudi....
zena je ostala bez deteta
ispostujmo to

Muska ekipa je evidentno jaca od zenske. Kao sto neko rece, Adnan je zaista precenjen... Sad, po nekim vokalnim sposobnostima ni Djole "nije nesto", ali opet on to toliko kulira i vec je izgradio neki svoj stil da to i zaboravis. Sto se kaze, u popularnoj muzici smes da falsiras, ali moras da falisras sa stilom (*khm* Jim Morrison *khm*)

Od devojaka mi je ipak najbolja Sonja, iako mi se cini da je jos uvek u nekom grcu, nisam sigurna. Od muskaraca Vukasin. Ni onaj mali Makedonac nije los ali se vidi da je izgubio volju i da se vise ne trudi svim silama (jer zna da ce biti spasen svake Gala veceri). Iz Gale u Galu je losiji. Ok je on, ali trebalo bi da se razmrda i nadje svoj stil, ne biramo naslednika Toseta Proeskog.

Okreni obrni, Milica je najlosija. Jeste lepa devojka, ali nit' ume da peva nit' ima neku harizmu (Toncijev faktor X)... Nekako mi je sva stereotipna, od sminke, frizure, odece, scenskog nastupa... Volela bih da joj daju nesto malo drugacije. Ni Ana nije savrsena u pevackom smislu ali ipak ima neki svoj stil. Milica mi je bas bezlicna. A steta, slatka je devojka, mozda bi mogla da se istakne kada bi ziasla iz stereotipa.

Daniel je iritantan kao lik ali ok peva, nekad ima fals ali ume decko kad hoce. Jasmina nije losa, ali nije ni onako dobra kao sto misli da jeste. Ona je dosla da pobedi i to je ok, ali cini mi se da smatra da je toliko iznad svih jer ide na Muzicku akademuju (pravu) i da je najbolji vokal na ovim prostorima... A devojka se cesto oklizne na neki fals, samo ima skolovan glas pa ume to da prikrije, za razliku od, recimo, Milice, koja ne zna to da uradi.

Sajko ima lepu boju glasa ali ne znam... Decko je ocigledno ok ali toliko su klinkice odlepile za njim da je malo postalo smor. Nikola P je ok, prosecan je, ali ne zasluzuje da bude nominovan na svakoj Gali, jer cesto bude cetvoro koji su losiji od njega (obicno Milica, Adnan i jos poneko).

Za ostale ne znam trenutno sta da napisem :P

Ne slažem se baš u potpunosti sa tobom. Jeste da je Danijel nešto smotan ali opet je što se tiče muzike bolji od ostalih.makedonac već umislio da je zvezda ,Sonja takodje. Sajko je sladak i lepo peva, onaj mali Hrvat vidi se da mrzi Danijela kao uostalom i svi muškarci u kuci.Ja mislimda ga oni mrze jer znaju da je najbolji u pevanju . Prošla Gala je bila najbolja ali se čudim što je večeras nema a baš sam čekala da gledam
.

Back