Zvrcaaa
Aktivan član
- Poruka
- 1.721
Jel zna neko da li se Gala odrzava u studiju ili napolju-na otvorenom?
P.S.u pitanju je opklada....
P.S.u pitanju je opklada....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne slazem se sa tobom
proslogodisnju tragediju, takodje, nisu "iskoristili"
narod niko ne tera da "zatupi"
postoji daljinski
........
pokusajmo da budemo ljudi....
zena je ostala bez deteta
ispostujmo to
Ljudi sad sam saznala zbog čega je otkazana večerašnja Gala i evo još sam ušoku.Jadna Marina ona još uvek ne zna šta ju je snašlo.Dane koji dolaze treba preživeti. Još uvek mi teška tuga para srce, svakog dana je pogledam da naidje ne mogu da shvatim da je tu bila da je sada nema.Njen lik je uvek sa mnom, njene reči,razgovor pogled sve je uvek svuda oko mene.Suze teku i danju i noću a najteže mi je kad pogledam na njene siričiće koje je ostavila , mladji je imao 5 godina kad je ostao bez naručja svoje majke s njom se mazio a onda je sve nestalo. Sada ima 6 godina i često su mu oči pune suza. Srce mi se skupilo u kamen i više mi ništa u životu nije važno. Za mene ježivot stao. Znamda Marinu čekaju teški dani i da život više nikada neće biti isti. Možda neće stai kao meni ja živim drugi život ali ništa više neće biti kao pre.NIŠTA.

Ljudi sad sam saznala zbog čega je otkazana večerašnja Gala i evo još sam ušoku.Jadna Marina ona još uvek ne zna šta ju je snašlo.Dane koji dolaze treba preživeti. Još uvek mi teška tuga para srce, svakog dana je pogledam da naidje ne mogu da shvatim da je tu bila da je sada nema.Njen lik je uvek sa mnom, njene reči,razgovor pogled sve je uvek svuda oko mene.Suze teku i danju i noću a najteže mi je kad pogledam na njene siričiće koje je ostavila , mladji je imao 5 godina kad je ostao bez naručja svoje majke s njom se mazio a onda je sve nestalo. Sada ima 6 godina i često su mu oči pune suza. Srce mi se skupilo u kamen i više mi ništa u životu nije važno. Za mene ježivot stao. Znamda Marinu čekaju teški dani i da život više nikada neće biti isti. Možda neće stai kao meni ja živim drugi život ali ništa više neće biti kao pre.NIŠTA.
A zbog cega je poginuo,jel se zna?
Pogledaj malo prethodne strane....a ko je poginuo???
sorry ljudi tek se sad ukljucujem
Marinin sin....

mogla sam da pretpostavim da je tako neki smrtni slucaj cim je gala otkazana
koliko je star taj decko?
inace za koga navijate?

Sta isprica ti,crno dete? Pojasni malo.![]()
Majko mila još nam samo filozofi fale....xD

Majko mila još nam samo filozofi fale....xD

čini mi se da nije dete, ali u svakom slučaju bespotrebne informacije iz privatnog života...