OPEL

pa sto se tice komfora mnogo je udobniji od omege a sto se tice motora on je iz senatora a 84 godiste a rekord je 80 godiste .a sto se tice potrosnje mislim da je nikakva za auto te velicine

Prilozi

• DSC02265.jpg
    DSC02265.jpg
    59 KB · Pregleda: 39
911s [SK];11054173:
Ne, mi pričamo o bajatim kolima i takvoj filozofiji, a ne o dizelu koji mi mama kupila za pijacu.
A takvu filozofiju ne kapiraš.
Ti voziš auto zato što nećeš da ideš peške, a ovakva kola se voze zato što bah hoćemo da se voze takva i mi na njih ne gledamo kao potrošnu robu i sredstva prevoaz od tačke A do tačke B.

Stefane, ti hoces da vidis pricu koja se tebi svidja. Ja volim automobile, inace ne bih dolazio ovamo godinama... ALI, prosto ekonomski gledam - prvo, ne verujem ni jednom jedinom coveku koji se kao lozi na krs od 20 i nesto godina, koji cak nije ni oldtimer (njima svaka cast, ja bih prvi sebi kupio NSU Prinz 1500 da imam vremena i para da se bavim time, pa bih restaurirao), nego da vozi normalan auto. Pri cemu ne razumem po cemu je Commodore ili Rekord izuzetan, a Omega je za pijacu. Jednaka konfekcija su i jedan i drugi i treci. Da je rekao Manta, to je vec kult. Ali opet, to je moje misljenje (sa vrlo egzaktnim cinjenicama), a ti imas svoje. Zapamti da apsolutna istina ne postoji i nemoj trositi vreme da me "opasuljujes" jer mi tvoja filozofija ne pije vodu ni u jednom elementu.

"Jes, i ja volim samo Shelbije a sve ostalo su sranja", tako nekako je i tvoja filozofija.
Ako ne razumes to sto si rekao da ne razumes - nemoj onda to ni komentarisati, bice svima (a i tebi) lepse. :bye:

Stefane, ti hoces da vidis pricu koja se tebi svidja. Ja volim automobile, inace ne bih dolazio ovamo godinama... ALI, prosto ekonomski gledam - prvo, ne verujem ni jednom jedinom coveku koji se kao lozi na krs od 20 i nesto godina, koji cak nije ni oldtimer (njima svaka cast, ja bih prvi sebi kupio NSU Prinz 1500 da imam vremena i para da se bavim time, pa bih restaurirao), nego da vozi normalan auto. Pri cemu ne razumem po cemu je Commodore ili Rekord izuzetan, a Omega je za pijacu. Jednaka konfekcija su i jedan i drugi i treci. Da je rekao Manta, to je vec kult. Ali opet, to je moje misljenje (sa vrlo egzaktnim cinjenicama), a ti imas svoje. Zapamti da apsolutna istina ne postoji i nemoj trositi vreme da me "opasuljujes" jer mi tvoja filozofija ne pije vodu ni u jednom elementu.

druze ja u garazi imam\ mantu a koja se sprema za rad . commodor a cupe iz 69! imam rekorda c karavana dvoja vrata iz 70! a kao sto si video i rekorda e iz 80 3ooo kubika,comodor je 2500 kubika a za mantu se sprema 3000 24v iz omege i nijedan od tih auta ne bi dao za neko prevozno sredstvo pa makar bilo novo!:lol:

druze ja u garazi imam\ mantu a koja se sprema za rad . commodor a cupe iz 69! imam rekorda c karavana dvoja vrata iz 70! a kao sto si video i rekorda e iz 80 3ooo kubika,comodor je 2500 kubika a za mantu se sprema 3000 24v iz omege i nijedan od tih auta ne bi dao za neko prevozno sredstvo pa makar bilo novo!:lol:

Stavi mu iz Omege Lotusa onaj od 4 litra motor :mrgreen:

komodor je usao ispred mercedesa pulmana na listu nemackog auto moto kluba/magazina u top 10 automobila svih vremena, cisto da znas da komodor nikad nije bio ""konfekcija"" !!!!!!!

inace na top 10 svih vremena opel ima 2 auta :rtfm:

Ja vozim kadetta. Kod njega valjaju svetla, brisaci i grejanje. Motor nije los s obzirom da je 1.3 OHC. Obrtni moment ide u minus, al dobro. Bice bolje.

Od Opela umalo ne pazarih Astru G 1.6 ili 1.8plin, ali nista.

komodor je usao ispred mercedesa pulmana na listu nemackog auto moto kluba/magazina u top 10 automobila svih vremena, cisto da znas da komodor nikad nije bio ""konfekcija"" !!!!!!!

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Mercedes-Benz 600 (naziv Pullman se odnosi samo na duzu verziju) je pojam za bilo koji auto tog vremena, a kamoli za gomilu socijalne plastike zvane Opel.

Зна ли неко које сијалице иду у Корсу 1,2 2007... има ли две сијалице за кратка и дуга светла или су Х4?

Зна ли неко које сијалице иду у Корсу 1,2 2007... има ли две сијалице за кратка и дуга светла или су Х4?
http://am_application.osram.info/publish/index_en.html
pogledaj ovde
možda nekom zatreba i za druge modele

Back