Onoliko koliko vi volite teritorijalni integritet Ukrajine, mi volimo teritorijalni integritet Srbije

Ne palim se ja na autokrate, ni ovde, ni u Rusiji ni u Americi, niti bilo gde. Idealan predsednik za mene je onaj kome maltene ni ime ne znaš, koji je profesionalac, i koji dođe ujutru na posao, uradi šta ima u kabinetu, i ide kući. Kao u Švajcarskoj.

Superstar celebrity predsednik je idealan za plebs sa jeftinijim ulaznicama, ali nažalost svedoci smo da je to globalni problem i da se rešenje ne nazire.

Srbi imaju tu patološku crtu da jedino poštuju autokrate, što Vučić zna i obilato zloupotrebljava. I ne samo Srbi.... kao što rekoh, to je globalni problem, obožavanja Velikog Vođe u svim zaostalijim društvima.
postuju autokrate jer i i njihova pravna svest misli.i oseca autoritarno a drzavno uredjenhe vlada predsednik su funkcije unutarnjeg zivota naroda to jest njegovog duhovnog poretka u svoj njegovoj istorijski nastaloj originalnosti..i sta boli djoka tog svajcarca sto je to tako na balkanu ili u africi..ako je tolki demokrata trebao bi da gleda svija posla

PREDSEDNIK VUČIĆ SE ZAHVALIO ŠOLCU NA POSETI: Doneo je novu energiju u pogledu naše evropske budućnosti. ???​

Vi imate evropsku budućnost, kao deo Srbije.

Ne palim se ja na autokrate, ni ovde, ni u Rusiji ni u Americi, niti bilo gde. Idealan predsednik za mene je onaj kome maltene ni ime ne znaš, koji je profesionalac, i koji dođe ujutru na posao, uradi šta ima u kabinetu, i ide kući. Kao u Švajcarskoj.

Superstar celebrity predsednik je idealan za plebs sa jeftinijim ulaznicama, ali nažalost svedoci smo da je to globalni problem i da se rešenje ne nazire.

Srbi imaju tu patološku crtu da jedino poštuju autokrate, što Vučić zna i obilato zloupotrebljava. I ne samo Srbi.... kao što rekoh, to je globalni problem, obožavanja Velikog Vođe u svim zaostalijim društvima.
Ne samo u zaostalim društvima, već u svim društvima.

U tom slučaju bi tvoj život izgubio smisao :kafa:

Vidis, ja volim Putina.

Vecina forumasa ovde voli Putina.

Ja cu ti obrazloziti zasto ga volim. Kad trazimo pomoc - pomaze ako moze. Kao onomad kad su Amerikanci i Englezi hteli da nas proglase genocidnim narodom u Savetu Bezbednosti UN , a Rusija na nasu molbu to sprecila vetom

Daje pare za obnovu nasih crkava i manastira.

Investirala je Rusija velike pare u obnovu nase naftne industrije koju smo mi sami tj nasi politicari devastirali i od te firme napravili najveceg platisu poreza u Srbiji.

Daje nam gas ispod svake evropske ekonomske cene i tako nas direktno pomaze sa kapitalom vrednim 4-5 milijardi jer toliko stedimo za razliku da kupujemo gas na gasnoj berzi.

Ne ubija nas. Ne bombarduje. Kad nas neko sa zapada napadne, Putin nas brani ili se u najgorem slucaju saoseca sa nama kao Lukasenko 1999.

Ko sto vidis....

Mi smo normalni Srbi. Ti nisi.

Jer normalno je da volis nekoga ko ti je prijatelj i ko ti cini dobro. Nije normalno voleti siledziju, ubice srpske dece, pljackasa, razbojnika i slicno. To je patologija.
Slažem se, komentarisaću ono sa čime se ne slažem u potpunosti (podebljano):
1. Ti to ne možeš znati, osim tebe nisam pročitao da je bilo ko to napisao; ako i jeste, radi se o par forumaša. Lično, apsurdno je gajiti emocije prema političarima. Državnike poštujem i Putin jeste jedan od njih (kao i u drugim strukama ljude koji su stručni, principijelni i imaju profesionalni autoritet).
2. Ovo je stvar nastupa Rusije prema partnerima, sa kojima dele i zajedničke istorijske i aktuelne interese
3. Ovo je obično političarenje: ti često i glasno ponavljaš ovu bajku, autošovinisti kontru. Istina je da verovatno niko od nas ne zna koliko je naša cena gasa (ne)povoljna.

Vidis, ja volim Putina.

Vecina forumasa ovde voli Putina.

Ja cu ti obrazloziti zasto ga volim. Kad trazimo pomoc - pomaze ako moze. Kao onomad kad su Amerikanci i Englezi hteli da nas proglase genocidnim narodom u Savetu Bezbednosti UN , a Rusija na nasu molbu to sprecila vetom

Daje pare za obnovu nasih crkava i manastira.

Investirala je Rusija velike pare u obnovu nase naftne industrije koju smo mi sami tj nasi politicari devastirali i od te firme napravili najveceg platisu poreza u Srbiji.

Daje nam gas ispod svake evropske ekonomske cene i tako nas direktno pomaze sa kapitalom vrednim 4-5 milijardi jer toliko stedimo za razliku da kupujemo gas na gasnoj berzi.

Ne ubija nas. Ne bombarduje. Kad nas neko sa zapada napadne, Putin nas brani ili se u najgorem slucaju saoseca sa nama kao Lukasenko 1999.

Ko sto vidis....

Mi smo normalni Srbi. Ti nisi.

Jer normalno je da volis nekoga ko ti je prijatelj i ko ti cini dobro. Nije normalno voleti siledziju, ubice srpske dece, pljackasa, razbojnika i slicno. To je patologija.
🤭

Покушаваш да филозофираш а филозофија ти је слаба страна у животу.
Имали смо ми такве Председнике држава и то неколико. Поменућу самио Томислава Николића, који се као Председник није мешао у свој посао. Долазио и одлазио из Председништва, тихо и тихо отишао са места Председника. Нико га није похвалио за такву врсту понашања.
То је по твојој формули добар Председник, зар не!?

Ta statistika ne znači mnogo, jer nije isto popiti litar piva (Česi) i litar vodke (znaš ko).
Не одговара ти статистика која се не поклапа са твојим мишљењем. То што на листи топ 10 нема у опште Русије, није важно пошто ти лично знаш да је Русија прва и тачка.
Рекли ти из централе да заступаш тај став по сваку цену. Оно, ко јеббе истину, истина је оно што тврдиш ти и лажови као ти!
Наравно, аргументи немају никакав значај ако се треба прозвати Русија.

Ne znam na koga misliš?

Pretpostavljam da musliš na one izdajnike koji bi prodali Srbiju za malo gasa i Ruse dočekali skinutih gaća, vez otpora?

Slažem se da je to isto mnogo loše, pored toga što je protivustavno i podleže krivičnom zakoniku. (veleizdaja je nažalost uklonjena pa se nekako provlače)

То су исти они којима је (твоја вољена) Немачка главни партнер.

Пат позиција.

Ал је ошамарио нацисту...први позитиван поен за Вучића.

Само ме занима како су они немачки новинари, којима је Вучић дао такве одговоре на конференцији за штампу, пренели те одговоре у немачкој штампи?

Ne moras da vredjas i da zelis lose licno coveku, svi su oni, takvi politicari, oduvek "samo izvrsioci", ali ovo je stvarno krajnji bezobrazuk, da nema vise veze ni sa Kosovom ni sa Rusijim i ratom, nego sa time koliko nas nikada nisu cenili.

Dzaba nase zrtve i u 1. i u 2. svetskom ratu, tako ispada.

Керки, а ти си све до сад имала утисак да нас цене? :lol:

Verujem da se čak ni Šollc koji je došao u Beograd da čuje glasno NE! iznervirao nemuštim odgovorima.
Pazi kao Šolcu je stalo do teritarijalnog integriteta Ukrajine ? , zabole ga. Jasno je da ga pritiskaju iz atlantističkih krugova pa ne množe jasno da izražava svoja osećanja , lavira od tvde linije gde će tobož slati naoružanje Ukrajini (nisu poslali ni one šlemove) do tvrdog stava da za plin Nemačka neće uvoditi nikakve sankcije jer mu je jasno da će mu privreda u tom slučaju kolabirati .
U takvo situaciji ispade da naš predsednik i dobro postupio nije se previše kurčio,niti se udarao o grudi (a on i to zna -doduše pred domaćom publikom) ali je poruka sasvim jasna . Jedino što je Vučić jedna patološka ličnost za koga ne možemo biti sigurni ni u šta.

Само ме занима како су они немачки новинари, којима је Вучић дао такве одговоре на конференцији за штампу, пренели те одговоре у немачкој штампи?
Treba da čuju mišljenje većine građana Srbije, predsednik tome služi.
Na kraju krajeva, ko im **** mater svinjsku. :lol:

Treba da čuju mišljenje većine građana Srbije, predsednik tome služi.
Na kraju krajeva, ko im **** mater svinjsku. :lol:
Да :lol: али баш ме занима како су представили у немачкој штампи, плус њихови коментари?
Ако неко зна, нек' постави. :)

П.С. Желим да видим став Немачке, баш због овдашњег представљања исте као највећег "партнера" Србије.

Poslednja izmena:
Slavonija je peta najsiromašnija regija (NUTS2) u EU, po PPS postiže tek 40% proseka EU. Siromašnije se samo Mayotte 37%, Severnoapadni, Severocentralni, te Severoistočni regioni u Bugarskoj, svi tri 39%. Srbija postiže tek 31%, dok Hrvatska 70% PPS (jedinica za usporedbu životnog standarda među regijama u EU)
Samo polako, dostici ce nas, s obzirom da sve radno sposobno bjezi, a tvornica nema. Jedino poljoprivreda, koju ce obradjivati 50godisnjaci, 60godisnjaci.

Kredit na kojem Slavonija zivi dolazi na naplatu. Jedino ako ce gastosi ulagati u nove proizvodne pogone, a da pri tome lokalni lopovi ne zele proviziju.

Покушаваш да филозофираш а филозофија ти је слаба страна у животу.
Имали смо ми такве Председнике држава и то неколико. Поменућу самио Томислава Николића, који се као Председник није мешао у свој посао. Долазио и одлазио из Председништва, тихо и тихо отишао са места Председника. Нико га није похвалио за такву врсту понашања.
То је по твојој формули добар Председник, зар не!?
Nisi čitao šta sam napisao, a učitao si ono što ti se sviđa.

Napisao sam jasno - profesionalac, ekspert za svoj posao - a ne upravnik groblja sa srednjom školom.

Керки, а ти си све до сад имала утисак да нас цене? :lol:
Pa ja sam mislila do sad da nas cene, jer nam nikad kao uslov ulaska u EU nisu postavljali pitanje priznanja Kosova, s obzirom da smo sami (doduse nepouzdano, na osnovu anketa a ne referenduma) izrazili zelju da se pridruzimo istoj, ali da kazemo da jesmo vecinski, ranije.

Sada su pale maske i vidi se da se ne stide sto su nam oteli Kosovo, mada se to sve vreme moglo i naslutiti, kad nas ovako ljutito ucenjuju umesto da se postide i sto pre nam vrate Kosovo i to sami treba da se sete posle svih ustupaka koje smo ucinili, a o tome kome cemo da uvedemo sakcije ili ne, ne bi trebalo ni rec da progovore. Vlada jedno potpuno nerazumevanje Srbije, pa razumela sam 90-tih jer smo terali inat tada pomalo i malo vise, ali sada ne razumem.

Back