- Poruka
- 55.168
To sa kremenjem..sasvim legitimna stvar.
Jedini problem je sto treba seci sve kontakte odmah u startu.
Jedini problem je sto treba seci sve kontakte odmah u startu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niko ne ode toliko daleko osim onda kada ne zna gde se uputio.Jedno je kada se ljudi upoznaju, pa ne znaju gde ce ih to odvesti, a sasvim drugo kad ti u startu nesto znas zbog bilo cega.
Mada je meni Napokon lepo rekao, ne gledaj sta drugi rade, nego gledaj stos ti uopste onda tu.
Uglavnom zato sto jesteniko ne ode toliko daleko osim onda kada ne zna gde se uputio.
i u tome je lepota putovanja.
u startu je najbolje biti spreman za put sa koferom ili bez.
zašto svako iskustvo preokrenuti u poraz?
zašto pobogu ružo divlja?Mada, postoje neke druge stvari u zivotu u kojima isto tako nisi dobar pa uslovno receno moras.
Ali ovo, kada sam videla da ne moram...
Pročitah nešto na brzinu odgovore, ima i ko je odgovorioDa li ste se ikad udvarali nekoj osobi tako da na kraju i kad bi se ta osoba predala vama vi u stvari budete u problemu jer kako objasniti (sebi pre svega) da je udvaranje bilo samo radi definisanja nekog bilo kakvog cilja, ocajnicki pokusaj uposljavanja svojih umnih resursa.. nacin se da uhvati fokus i usmeri u jednom pravcu iz nemoci da se odrzi koherentnost ingenioznog intelekta? Bude mi zao nekako posle da prekinem tu igru jer ima li lepse umetnosti nego od one koja je non stop u pokretu.. od umetnosti zavodjenja bez plodova svog rada.
Molim samo ozbiljne odgovore.
To je taj Tao Ljubavi - lepse je putovanje od stizanja na cilj, jer si na putu, zbog puta, put je sam cilj.Da li ste se ikad udvarali nekoj osobi tako da na kraju i kad bi se ta osoba predala vama vi u stvari budete u problemu jer kako objasniti (sebi pre svega) da je udvaranje bilo samo radi definisanja nekog bilo kakvog cilja, ocajnicki pokusaj uposljavanja svojih umnih resursa.. nacin se da uhvati fokus i usmeri u jednom pravcu iz nemoci da se odrzi koherentnost ingenioznog intelekta? Bude mi zao nekako posle da prekinem tu igru jer ima li lepse umetnosti nego od one koja je non stop u pokretu.. od umetnosti zavodjenja bez plodova svog rada.
Da li ste se ikad udvarali nekoj osobi tako da na kraju i kad bi se ta osoba predala vama vi u stvari budete u problemu jer kako objasniti (sebi pre svega) da je udvaranje bilo samo radi definisanja nekog bilo kakvog cilja, ocajnicki pokusaj uposljavanja svojih umnih resursa.. nacin se da uhvati fokus i usmeri u jednom pravcu iz nemoci da se odrzi koherentnost ingenioznog intelekta? Bude mi zao nekako posle da prekinem tu igru jer ima li lepse umetnosti nego od one koja je non stop u pokretu.. od umetnosti zavodjenja bez plodova svog rada.