Onog trenutka kad pobedis tad si izgubio.

Konj_na_belom_princu

miriomorfoskoptičar
Moderator
Poruka
79.900
Da li ste se ikad udvarali nekoj osobi tako da na kraju i kad bi se ta osoba predala vama vi u stvari budete u problemu jer kako objasniti (sebi pre svega) da je udvaranje bilo samo radi definisanja nekog bilo kakvog cilja, ocajnicki pokusaj uposljavanja svojih umnih resursa.. nacin se da uhvati fokus i usmeri u jednom pravcu iz nemoci da se odrzi koherentnost ingenioznog intelekta? Bude mi zao nekako posle da prekinem tu igru jer ima li lepse umetnosti nego od one koja je non stop u pokretu.. od umetnosti zavodjenja bez plodova svog rada.

Molim samo ozbiljne odgovore.

Ne. Udvaranje je ko da vezujem pertle, mogu se polomiti da to uradim na ne znam koji način ali poenta je da se posle prošetam, inače čemu.

---

Bonus ako pripazim da se ne odreše same.
Slažem se sa ovim postom.
Čemu samo priča? Samo šetnja? Samo prijateljski odnos?
Ili ste par ili nepar. Brzo se to skapira. Sad usled situacije i potreba bude ovako ili onako...

Da li ste se ikad udvarali nekoj osobi tako da na kraju i kad bi se ta osoba predala vama vi u stvari budete u problemu jer kako objasniti (sebi pre svega) da je udvaranje bilo samo radi definisanja nekog bilo kakvog cilja, ocajnicki pokusaj uposljavanja svojih umnih resursa.. nacin se da uhvati fokus i usmeri u jednom pravcu iz nemoci da se odrzi koherentnost ingenioznog intelekta? Bude mi zao nekako posle da prekinem tu igru jer ima li lepse umetnosti nego od one koja je non stop u pokretu.. od umetnosti zavodjenja bez plodova svog rada.

Ne volim da se igram sa tudjim emocijama ,da bih sebi ili nekome dokazivao nesto ,to su ozbiljne stvari.

Znaci ili smo zajedno ili nismo zajedno ....par ,nepar trece nema.

Fali jedna bitna osnova u tome.
https://voca.ro/1gjsZKwOat3H

jer ima li lepse umetnosti nego od one koja je non stop u pokretu.. od umetnosti zavodjenja bez plodova svog rada.
postoji ona sa plodovima...

i ne...ne moram da ponizim nekoga da bih sebe uzdigla...niti da dokazujem sebi ili drugima vispernost svog uma i talenat kreacije fiktivnih nada...

Ja te razumem, konju.
Kada si na dnu - ti to znaš.
Razumeš I mulj; i površinu; razumeš I drezgu.
I polakomiš se, da izusti koju (tišina je teška).
A drugi - oni naslute nešto u tebi...
Polakomiš se; poveruješ - razumeće...
Nada je ta koja se zadnja pokopa...
Jer: iako ti toliko toga fali, ti ipak imaš kvalitet u sebi.
Ti ga vidiš, ako ne niko drugi.
Iskustvo, koje niko drugi nema...
Međutim, razumevanje je problem; prenos ideja; miris cipela i koraci u istim; sećanja, I kako su nas ista izgradila.
Ne mogu razumeti, koliko god da hoće - a očekuju...
I? Čemu onda i govoriti?
Kao i ovde - osuda je uvek preča; sopstveno dupe; prst, koji samo čeka, na obaraču. Uvek se traži krivac...
Onaj koji je izneverio, jer se povukao...
Bolje je biti nem...
Jašta!

Nije lako ali je tako... Nije izabrala tebe, ne zna sta hoce kao... Toplo hladno... frustracije, protraceno vreme, nepostovanje... Jel ti je to ljubav?
Neko ko te voli zeli tvoju srecu... I da doprinese tvojoj sreci... I tako... Lako...

Ono što me čini kandidatom za Darvina je činjenica da ću joj, svakako, pružiti još jednu šansu.

Poslednji u kog sam zaljubljena me je odakle god da dolazim zagrlio, šta god da radim, on me je poljubio, ja dolazim, i on je tako uvek ljubazan, drag i fin, tačno mu se moglo verovati... I verovao mi je da kad postoji neko drugi, ja nikada ne bih izabrala tog drugog. Kao... to što ja imam nema nigde niko, i neću to izneveriti, a moja osoba je statična, ima uvek sva čula samo za mene. Ma, jes' of skroz!

Pred kraj sna žurim preko mosta, nosim u kesi to što volimo oboje... ali kapiram da ga više nikad verovatno neću videti. Zvrr. zvrrr! Buđenje!
Ne znam, ovo je možda efekat filma:

1654289068388.png

Mr Nobody, koji sam gledala pre nekoliko godina.
Hate it!

Back