Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Prilicno sovinisticki i neargumentovan stav....Zene su komplekse,mudre....i savrseno nam odgovara da nas tretirate kao manje pametne.To je nasa prednost koju nikada necete ukapirati,
Prilicno sovinisticki i neargumentovan stav....Zene su komplekse,mudre....i savrseno nam odgovara da nas tretirate kao manje pametne.To je nasa prednost koju nikada necete ukapirati,
Meni status lepa i glupa potpuno odgovara......to je savrsen prostor koji muskarci daju zenama kada ih tako vide.Nadovezala sam se na poslednji post prethodne nemam potrebe da citam znam sta moze da se procita,
nazalost zenska moderacija na muskom pdf-u je ucinila svoje, generacije mladih muskaraca su uksracene za prave muske mudrosti i savete . nema me malo i ovaj pdf vec skrajnuo u femi curac i ogrezao u vaginocentrizmu...
koja nema stomak za prozivanja ,muski tvrdji recnik, i musko izrazavanje ,ne mora da dolazi molim lepo....
nazalost zenska moderacija na muskom pdf-u je ucinila svoje, generacije mladih muskaraca su uksracene za prave muske mudrosti i savete . nema me malo i ovaj pdf vec skrajnuo u femi curac i ogrezao u vaginocentrizmu...
koja nema stomak za prozivanja ,muski tvrdji recnik, i musko izrazavanje ,ne mora da dolazi molim lepo....
Smejem se kada procitam svaki tvoj post.
Pa ja sam mahom postavljao teme na Muskarcima.
Pitao sam se sto te nema.
Bio na letovanju? Sa Zenom?
Jel bilo lepo??w