Ono sto mi je na srcu pretocicu u slova.....

Čekaj jos malo,ja ću doći sigurno,nećeš više biti sam. Moja ljubav će pokriti sve tvoje samoće ,usamljene noci i tvoje strahove i nikada više neće biti sam,
Znam da ces čekati, naučilo te dugo čekanje a ja sam dolazila i kad me nisi cekao ali sam znala da će me dočekati snažne ruke i srce puno ljubavi.
Zato. ... Čekaj još malo:heart:
FB_IMG_1650309574448.jpg

Ponovo moja

Nisam znao, nisam se nadao da ce mi se ovo dogoditi, nisam bio spreman. Mozda oslepeo od zivotnog mraka,ogrubeo od oluje koja me siba, od bola koji je svakodnevni, nisam te primetio u prvi mah. Mislio sam da si san, mislio sam da je lose vino krivo sto pred sobom vidim tebe, nisam u trenu mislio nista, samo sam te gledao.

Crvene cipelice, stikla visoka, farmerke uzane, bluzica svilena, uz telo pripijena, grudi lepe, osmeh bajni,zubici biseri, kosa divlja poput naravi tvoje, oci plave, cakle, stojis ispred mene, cutis i gledas me. Nisam ti se nadao, nisam bio spreman, zbunjen, uzvratio sam ti osmeh, gledao u tebe kao u boginju, bez reci, bez daha, skamenjen. Pruzila si mi ruke, pruzio sam ti svoje, osetio sam tvoju toplinu, osetila si moje dlanove, neznost moju. Poput deteta koje je konacno uzelo u ruke ono o cemu je samo moglo sanjati drzao sam tvoju nezne ruke.

Ne,ja ovo sanjam, ovo java nije, obican sam ja za ovoliku srecu, nemam ja sta Bogu ponuditi da bi mi on podario ovu lepotu, ovu srecu, ovo nije java, ovo ja sanjam. Iz tog bunila vratile su me tvoje reci, volis li me, volis li me jos onako kako si me voleo, ima li u tebi jos one strasti i zara, volis li me jos uvek.
Osetila si stisak kojim sam jos jace stisnuo tvoje ruke, videla iskru u oku, drhtaj grla iz koga je izaslo samo,da,voleo sa, te,volim te i volecu dok sam ziv. Usne su nam se dotakle,nezno i od tog trenutka nicega se nisam vise secao, svu proslost i sav bol sam zaboravio, oziljci sa srca su nestali, tuga me je napustila a u moju dusu se uselila sreca.

Kao da je juce bilo, dok spavas, milujem ti kosu, gledam te ocima zaljubljenog coveka i secam se, secam se tog dana kada si dosla i poput andjela ulepsala moj zivot i unela u njega radost. Hvala ti ljubavi moja vecna na tome.

LZ
hug - AstroRegulus

Ne znam da gubim

Ne znam da gubim,uvek sam bio pobednik,ratnik,ljubavnik ali pobednik.Uvek sam ponosno izlazio iz svega sto me je u zivotu lomilo,snalazilo,pobedjivao krizu,bio jaci od tuge,osvajao najlepse zene i njihova nezna srca,u pokeru za poraz nisam znao.

Ne znam da gubim,valjda se ovakvi radjaju,valjda mi je to od Boga dato,gubio nisam nikada,sve do tebe.Pojavila si se ti andjele,usla mi u zivot,u srce,u dusu,zaljubio se i pomislih,ovo je zadnja bitka u mom zivotu,ovu cu pobedu slaviti na terasi letnjikovca dok sedim u udobnoj ljuljasci i ispijam konjak.Krenuo sam golim grudima na tebe,krenuo u pobedu,krenuo po barjak pobednicki,krenuo srcem,krenuo dusom i o pobedi snio.

Ne znam da gubim,nije to moj teren,ne znam se ponasati u porazu a ceka me,vidim to u tebi,osecam u srcu,znam da je Bog drugacije hteo,da je nase puteve paralelno postavio,da smo blizu,da idemo istim pravcem ali svako svojim putem.Kako cu dalje,ima li porazeni pravo na dalje,gde idu oni koji gube.kako cu dalje ljubavi.

Ne znam da gubim a izgubio sam,izgubio tebe,zenu koju sam jedino iskreno i srcem voleo.

L Z
16 Common Sex Dreams And What They Really Mean

Trazim,trazio sam,trazicu ljubav,pravu ljubav,onu zbog koje je bilo vredno roditi se.Ne zelim nista manje,nista sto samo lici na ljubav,ne zelim utehu,necu paznju i mir,necu brigu i srecu.Trazim ljubav koja boli,koja nema kompromis,koja rusi barijere,hocu da me volis koliko ja tebe volim,ili toliko ili idem,idem teska srca da trazim dalje.Ne sudi mi ako me ne razumes,zelim da volim toliko da mi suze krenu kada ti ime izgovorim,da me volis, da se gusis a ljubis usne moje istim zarom,zelim da te volim da se smrti ne plasim osim tvoje,zelim isto toliko da volis i ti mene.Ako me razumes neces me osuditi ako odem od tebe u potrazi koja ima samo jedan cilj a to je prava ljubav.
Ako mozes to da mi pruzis,da me volis koliko ja tebe,ovako kako ljubav treba da izgleda odlicno,dobrodosla u Raj a ako ne izvini,ja moram dalje.

LZ

8dcbf91d2f6025fb70025e4916e2e26a.jpg

Ako jednoga dana rešiš da ostaviš me,da sve ono što proživesmo pod noge baciš,znaj jedno.Sa osmehom ću te ispratiti,suzu u oku ću skriti,drhtaj ruke smiriti.Ne želim da te grize savest kada se u besanim noćima ostavljena od svih setiš mene,čoveka koji te je voleo,voleo više od sebe,voleo i nikada preboleo.

Osmeh ćeš mi pamtiti u trenutku rastanka,osmeh koji mi se posle tebe više nikada neće pojaviti na mom licu.

lost-love-Favim.com-3729332.jpg

• Voli
Reactions: Tea

Back