Ono sto mi je na srcu pretocicu u slova.....

gost 353303

Iskusan
Poruka
5.848
Stalno se trudim da naglasim koliko bi nasi zivoti bili prazni kada ne bi bilo romanticnih trenutaka u njima,kada bi nas pojeo tempo zivota kojim zivimo i kada bi smo zaboravili na ljubav i sve njene cari.Zato i otvaram ovu temu i mislim da ce se bar neko od vas obradovati zato sto ce imati gde da iskaze trenutno osecanje,gde ce moci da napise nekada davno prezivljene trenutke koji se ne zaboravljaju,gde ce smeti da otvori srce i u reci i recenice pretoci ono sto ga boli,ono sto zeli,ono sto ga raduje.

Da zapocnem.......;)

Nije mi sto sam sam,nije mi sto sam ponovo povredjen prebolecu,navikao sam,samo mi je cudno da nisam video da je oko tebe sve laz,da si ti obicni balon od sapunice.Lepa na prvi pogled,caklis prema svetlu,prijatnog mirisa,srce zeljno ljubavi pozelelo te,razumem ga,dusa puna oziljaka potrazila je utehu.Razum,razum se tu ne mesa mnogo kada krv uzavri ali oci,oci su me izdale.One su trebale da me sacuvaju i opomenu ali prastam im.Sva lepota i sjaj tvoji su ih zasenile,poverovase da u tebi ima nesto,ali....to prokleto ali.

Ne pravdam se,ne branim sebe i ludo srce,samo me cude oci,one su trebale da me opomenu da u tvojim ocima sjaja nema,da je tvoja dusa davno ugasena,da je tvoje srce uvek kamen bilo.Oci su me izdale i ne opomenuse me da si samo balon od sapunice koji kada je pukao ostalo je....nista.....praznina,samo blagi miris koji je brzo iscezao.

Samo sam malo neznosti hteo,zato prastam ocima sto nevidese.

LZ

Shvatih da nije uopste bitno sta osecam prema nekome...koliko ga "volim", zelim...bitno je kako se osecam pored njega, sa njim...
zar se ljubavlju moze patnja nazvati? tuga...frustracija...mrvice paznje...rolerkoster emocija koja dusu izjeda...toplo hladno...hoce a nece...

odbijam pomisao da je ljubav bilo sta drugo do srece i mira...neko ko nam po dusi prijatnu melodiju svira...i sa nama slicne snove sniva...

Svet je pun dilera snova...iluzija...rezisera filmova koje sami upotpunjujemo u svim tim rupama i prazninama...prazninama jer nisu tu, zaista tu...pored nas...ne postoje...a ta praznina boli...a ako boli...onda i ne voli, ne postoji...

nista ne vredi ako nismo ista vrsta...ista vrsta duse...gledacemo u isto, videcemo razlicito, razumeti se nikada necemo...

reci su prazne, fikcija...odavno im nista ne verujem...kao ni vidu...samo cinjenici...jel jeste ili nije tu...pored mene u dobru i u zlu :heart:

e6220459438453423fae8eaf95.jpg
983dd252798f84727153c0551e.jpg
1ff72759719e63e44dfa787bc6.jpg

Nismo se sreli,nikada,oci tvoje lepe,plave nikada video nisam,toplinu ruku tvojih osetio nikada nisam.Crna tvoja kosa sva u loknama nije mi medju prstima nikada bila,obraz tvoj,nezni,rumeni nisam nikada pomilovao.Nismo se zagrlili uz zvuke Santane ,poljubili,nisam ti uvence gricnuo,usnice poljubio.Nisi mi u zanosu strasti pokidala dugmad sa kosulje,nisam te bacio na krevet legao kraj tebe,strasno ljubio,odecu sa tebe nisam skinuo.Nisi me grubo za kosu uhvatila i pocupala,na ledjima trag noktiju ostavila.Nisam usao u tebe kao da mi je to zadnje,strasno i nezno,ludo i pazljivo,nismo u strasti nestali sa ovoga sveta....

Kao da jesmo,a kao da jesmo,jedino ces ti oko moje plavo ovo razumeti,drugima ce sve ovo cudno biti.

LZ

Обои Голубоглазая девушка и полевые цветы на рабочий стол, страница

Ponekad tvojim snovima lutam,
lagano bosa dušom ti hodim,
a ne slutiš i-venama brodim,
ma ne plašim se,ja tako RIdam.

Eh,ti još ne znaš luckaste želje,
na mapi sudbe pronadjoh pute,
a Božje behu oci zabrinute:
poju andeli moje veselje!

O,snivam opet nežnosti tvoje,
samo sam tvoja,jedino moje,
tobom mi vene ljubavlju pene.

Edenska tajna u nama vlada,
ljuljka životom,uvek i sada:
aure snene-opet rodene.
Zv.

@Svetluca ...prelepo a i pesma koju si dodala je sve to upotpunila...bravo..... :heart2:

San si moj

Posetila si me, u san si mi dosla
poput leptira laganog,prelepih boja
spustila se na grudi moje i rekla
evo me srce moje,bicu tvoja.

Da li zbog sna ili zbog tvoje lepote
zanemeh, glas mi se u trenu izgubi
Zacuh, u toj tisini tvoj sapat, tebe
Samo me nezno,nezno poljubi.

Usne medene,tople,oci ti sjaje
kosa crna po jastuku paspletena
nezno me milujes,nek vecno traje
to zeli srce moje i moja dusa snena.

Budi nocas moja bar u snu ovom
ljubav mi daj,strasti plamen raspali u meni
voli me,volim te kao nikoga do sada
dajem ti se kako jedino se daje
zaljubljeni muskarac voljenoj zenu.

Trenutak jedan i svetlost bljesnu
nestvarno postade sve oko nas dvoje
Osmeh sa lica ne skidas ali ja znam
znam,prokleto jutro i zora to je.

Tako dolazis sreco moja godina ima
svracas mi u san svake noci
drzis u zivotu tuznog coveka koji vene,
koji izdrzati jos dugo nece moci.

L Z

Ponovo rodjen

Ti lepotica ja nista posebno,ti u svemu izuzetna ja obican,jednostavan,ti andjeo ja smrtnik koji je zavoleo.Tvorac nasih sudbina se poigrao,ukrstio nam puteve i to je bilo dovoljno da udari grom,obasja moju tamu,srce pretvori u vulkan krv da mi uzavri,zivot novi da mi udahne.Ti,u svojoj lepoti,sjaju,osmehom ocaravas,oci tvoje,dva dragulja bez daha ostavljeju,ja zbunjen,detinjastim strahom opsednut pitam se,smem li te za ruku uhvatiti,kosu dotaci,poljubiti.

Osetila si to,razumela,nasmejala se i klimnula glavom jedva primetno,hrabrost mi dala,pustila u svoj rajski vrt gde samo andjeli borave,dozvolila da iz iste case nektar srece i ljubavi pijemo.Tog trenutka sam se ponovo rodio,taj dan ce biti moj novi rodjenda.

Hvala ti prekrasna zeno na tome.

L Z
Kiss Day 2021: 5 ways to make Kiss day unforgettable for your partner -  Information News

Budi hrabra,budi junak kakvog svet video nije.Boleće ljubavi,boleće kako nikada nije,boleće jako.Boleće jako koliko se volesmo,kidaće nas jako koliko smo vezani bili jedno za drugo,boleće svaki delić tela naših jel baš tako se volesmo,jako beskompromisno,bezrezervno.Najviše će da boli ljubavi činjenica da nije moralo ovako,da nismo morali krenuti različitim putevima,da nismo morali jedno drugom reći zbogom.

Zar je važno ko je kriv...lepa pesma,setih je se a suze mi okvasiše oči,zar je važno ljubavi ko je kriv.

LZ

Polako..korak po korak tema oblači haljine iz
starog ormana..iznošene i već viđene mnogo puta..
Teško je uposliti um i pustiti reči da teku iz srca..
Da jako je teško..Lakše je ući u staru mnogo puta
viđenu odeću. Molila sam mnogo puta da otvorimo
um svoj i pustimo reku svojih misli da teku slobodno..
Poput reke..onako lako i tečno..Ali..neizlečivo je to.
Poli
46cf3cb4214af1bb702cc46f3e99993a_orig.jpg

Nakupilo se u meni

Nemamo puno vremena da pricamo,nakupilo se,nakupilo se u meni ljubavi,nakupilo se zelje,pun sam tebe,tvoje kose,ociju tvojih,osmeh tvoj mi odzvanja u usima,nakupilo se strasti ,hocu da puknem,nemamo puno vremena da pricamo,nakupilo se u meni svega a sve moje si ti.Rekoh volim te nebrojeno puta,rekoh zelim te,rekoh moj si svet,moj zivot,moja ljubav,reko sve to i postade malo,nakupilo se u meni svega sto bih ti rekao a da bude jako,snazno,poput moje ljubavi prema tebi strasno i zestoko.Nema tih reci,nakupilo se u meni toliko da rec ne postoji kojom bih ti rekao koliko te volim,koliko te zelim,koliko si deo mog zivota,moje stvarnosti,moje sutra.Nakupilo se zelje u meni da ljubim usne tvoje da mi nista drugo nije vazno,svet moze da stane,kise da ne padaju,sunce da ne greje,samo zelim usne tvoje,samo zelim tebe,tebe kao zenu,tvoj miris,strast tvoju zelim da me sprzi,da izgorim da izgorimo,toliko te volim,toliko te zelim ljubavi jedina i vecna,toliko te volim zivote moj mili,toliko mi trebas i toliko toga zelim da ti dam,nakupilo se,puno toga se nakupilo u meni.Posumnjaj da sunce ujutru izaci nece,posumnjaj da da ce vreme ici unazad,posumnjaj da ce reke teci uzvodno,jedino nemoj sumnjati da te ja volim,to je jedino sigurno i bice dok sam ziv.

LZ
Žena Bik i muškarac Riba - kompatibilnost u ljubavi, odnosima, braku,  seksu, prijateljstvu

• Voli
Reactions: Tea
Hvala ti

Nisam znao,nisam se nadao da ce mi se ovo dogoditi,nisam bio spreman.Mozda oslepeo od zivotnog mraka,ogrubeo od oluje koja me siba,od bola koji je svakodnevni, nisam te primetio u prvi mah.Mislio sam da si san,mislio sam da je lose vino krivo sto pred sobom vidim tebe,nisam u trenu mislio nista,samo sam te gledao.
Crvene cipelice,stikla visoka,farmerke uzane,bluzica svilena,uz telo pripijena,grudi lepe,osmeh bajni,zubici biseri,kosa divlja poput naravi tvoje,oci biseri sjani,stojis ispred mene,cutis i gledas me.Nisam ti se nadao,nisam bio spreman,zbunjen,uzvratio sam ti osmeh,gledao u tebe kao u boginju,bez reci,bez daha,skamenjen.Pruzila si mi ruke,pruzio sam ti svoje,osetio sam tvoju toplinu,osetila si moje dlanove,neznost moju,stisak jak,poput deteta koje je konacno uzelo u ruke ono o cemu je samo moglo sanjati.Ne,ja ovo sanjam,ovo java nije,obican sam ja za ovoliku srecu,nemam ja sta Bogu ponuditi da bi mi on podario ovu lepotu,ovu srecu,ovo nije java,ovo ja sanjam.Iz tog bunila vratile su me tvoje reci,volis li me,volis li me jos onako kako si me voleo,ima li u tebi jos one strasti i zara,volis li me jos uvek.
Osetila si stisak kojim sam stisnuo tvoje ruke,videla iskru u oku,drhtaj grla iz koga je izaslo samo,da,voleo sa, te,volim te i volecu dok sam ziv.Usne su nam se dotakle,nezno,od tog trenutka nicega se nisam vise secao,svu proslost i sav bol sam zaboravio,oziljci sa srca su nestali,tuga me je napustila a u moju dusu se uselila sreca.
Kao da je juce bilo,dok spavas,milujem ti kosu,gledam te ocima zaljubljenog coveka i secam se,secam se tog dana kada si dosla i poput andjela ulepsala moj zivot i unela u njega radost.Hvala ti ljubavi moja vecna na tome.

LZ
Most Romantic erotic Movie Scenes 2017-18 - YouTube

Lepa ti je tema. I naslov.
Zašto se ne oprobaš na kniževnom konkursu?
Upravo je konkurs na temu ' Istina o meni', a imaš uvek dostupnu temu 'Sastavi priču'. Probaj, sve iz srca pretoči u slova. : )
Drago mi je da ti se svidja ovo moje skrabuckanje,zao mi je sto se vise njih ne prikljuci i pise ono sto mu je u srcu,bez straha da li ce se to nekom svideti ili ne,cisto da otvori srce i pise.
Nisam se nikada u pisanju takmicio,godinama pisem onako za sebe,izadje iz mene po neka emocija i ja to napisem ali eto....poslusacu te i pokusati ..hvala ti na lepim recima. :cmok:

U temi 'Igra - sastavi priču', na zadatih pet reči osmisliš priču.
Dala bih ti savet, ako ti ne smeta, da malo urdiš tekst kada pišeš.

Razdvajaj pasusima, lakše je čitaocu.
Posle zareza uvek napravi razmak.
Srećno!
Lektore,ja sam pisac amater,ovo su reci koje nosim u sebi i pretocim ih u slova.......hvala na primedbama,razumem te.... ;)

Cekanje

Hladan vetar duva,po licu mi baca sitan pesak,more ne mirise kao nase,hladno je,Severno.Tu sam,sam,gledam ka pucini,gledam u beskraj,cutim.Samoca pritisla,tuga se uvukla u srce,tu sam gde sam,birao sam,ne zalim ali samoca,nju nisam predvideo.Ispunila me,uselila se u mene,odomacila se.plasim se vec sam na nju navikao.uselila se i raste.Hrani se lepo,hrani mojom tugom,hrani se ceznjom za njom,zenom koju volim,za ljubavlju,za dodirom njenim.

Pescana plaza puna,setaju se mladi,stari po vetrovitom hladnom a suncem osuncanom danu,u paru,smeju se,galebovi u jatu,nestasni,lete i dele prostor,dele hranu,svako ima nekoga pored sebe,skoro svako.Eto mene na klupi,sam,u stvari nisam sam,drustvo mi prave tuga i samoca moji verni saputnici.Tu je i telefon,on mi je umesto njene rukice u mojoj ruci,pogled cesto uprt u njega,poruci se nadam,vetar sve jaci,poruke nema,samoca se hrani tugom i raste.

Tako sve do sutona,setaci se razidju,galebovi odu u svoja gnezda,skrovista a ja,sam,krenem po plazi da pesacim bez cilja,vetar sve jace duva ali prija mi,nada je tu,odagnacu samocu bar na kratko,mozda ce stici poruka.

L Z

• Voli
Reactions: Tea

Back